#ARZVELODOS İKV'mizin 6.yıl dönümüne özel olarak yarın sabah yapılacak güncelleme sonrasında indirilebilir hale gelecek!
İşte bu harika!
Kaynak ; https://twitter.com/IstanbulOyun
Arz ve Lodos Yarın İndirilebilir Hale Gelecek (İşte Bu!)
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Arz ve Lodos Yarın İndirilebilir Hale Gelecek (İşte Bu!)
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Re: Arz ve Lodos Yarın İndirilebilir Hale Gelecek (İşte Bu!)
heh işte bu benim için hem kötü hem iyi haber bari satın almalık tılsımlarda sonradan gelsin
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
Seven yazdı:heh işte bu benim için hem kötü hem iyi haber bari satın almalık tılsımlarda sonradan gelsin
Hiçbir tılsım dükkandan satılmayacaktır yönetim tarafından doğrulanmayan kulaktan dolma bilgileri burada paylaşmanızı önermem.
Hayalxet yazdı:Seven yazdı:heh işte bu benim için hem kötü hem iyi haber bari satın almalık tılsımlarda sonradan gelsin
Hiçbir tılsım dükkandan satılmayacaktır yönetim tarafından doğrulanmayan kulaktan dolma bilgileri burada paylaşmanızı önermem.
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Benim tahminim birinci seviye tılsımlar yaratıklardan düşecek,ikinci ve üçüncülerin reçeteleri NPC'lerde satılacak.Aynı şekilde tek seviye olan tılsımların da reçeteleri satışa sunulacak.Hayalxet yazdı:Seven yazdı:heh işte bu benim için hem kötü hem iyi haber bari satın almalık tılsımlarda sonradan gelsin
2006-2013
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
İndirilebilecek derken zaten indirmedik mi? 800 mb lık oyun 1200 mb mı ne olmuştu sadece topkapı o kadar yer kaplamaz.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Refresh yazdı:İndirilebilecek derken zaten indirmedik mi? 800 mb lık oyun 1200 mb mı ne olmuştu sadece topkapı o kadar yer kaplamaz.
HOL geldiği için yeni exe gelir version güncellenir
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
Demek ki kaplıyormuş yada ek olarak bir dosya indirip üzerine kurulum yapabiliriz.Refresh yazdı:İndirilebilecek derken zaten indirmedik mi? 800 mb lık oyun 1200 mb mı ne olmuştu sadece topkapı o kadar yer kaplamaz.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KYK
desenize çile başlıyor 
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

Tespitine katılarak şunları da eklemek istiyorum. Yeni güncellemeyle oyun biraz daha kan kaybedecek gibime geliyor. Şimdiye kadar konuştuğum kişilerden çıkan ortak ses bu yönde. Çünkü yeni güncellemeyle iyi olmak daha da zorlaşacak ve orta seviye takılanlar oyunu bırakacak. Diyeceksiniz ki herkes iyi olmasın zaten ve ben de buna katılıyorum fakat oyunda iyi olmak adına gösterilen çaba karşılığını vermiyor ve sorun da bundan kaynaklanıyor.Refresh yazdı:İndirilebilecek derken zaten indirmedik mi? 800 mb lık oyun 1200 mb mı ne olmuştu sadece topkapı o kadar yer kaplamaz.