Benimde bekletilerimi karşılamadı..
+Gazap(III)'e karşı büyücülerin şansı sıfır (byc tlsmları geldiginde netlesecektir)
Savaşçılarin sansida yok denecek kadar az...Kısaca ŞIFACI DEVRI olacak.
Savaşçı Tılsımlar
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
Re: Savaşçı Tılsımlar
gazap 3 zehir 3 ile şifacının zehir hasarı % 250 artıyor bırlesırseEqwador yazdı:Benimde bekletilerimi karşılamadı..
+Gazap(III)'e karşı büyücülerin şansı sıfır (byc tlsmları geldiginde netlesecektir)
Savaşçılarin sansida yok denecek kadar az...Kısaca ŞIFACI DEVRI olacak.
zaten ful sıyanur set 40-45 lera cekıyordu buyucunun canını şimdi zehir etkisi geçmeden büyücü yatar
savaşçıda 2 zehır 1 kangalda yatar zehir direncı olmadıktan sonra
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
Katılıyorum. Özellikle şifacı tılsımlarından umutluydum ama uğraşmaya değmeyecek sanki. Yavaş yavaş bırakmamız gerekiyor sanırım bizimdeHeilHitler yazdı:Beklentimi karşılamadı tılsımlar.BeSGiDeRiM yazdı:Merhabalar. Savaşçı tılsımları konusu hakkındaki yorumlara buradan devam edelim.
Savaşçı Tılsımları = viewtopic.php?f=46&t=105129
Benim düşüncem: Deparın yenilenme süresini 10 saniye düşüren tılsımı savaşçıların giydiğini düşünsenize
Klan savaşlarında artık yürüyen savaşçı göremeyiz
Bu tür tılsımların diğer sınıflarda da olması dileği ile
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Bence büyücü tılsımlarını görmeden konuşmayın.Benim mükemmel bulduğum bazı büyücü tılsımları var. 
Özellikle
savaşçı-büyücü
şifacı-büyücü ws leri çok güzel bir hal alacak
Özellikle
savaşçı-büyücü
şifacı-büyücü ws leri çok güzel bir hal alacak
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Maalesef, bende bırakacağım gibi. Büyücü tılsımları da bekleneni vermedi. Fazla etkilemedi Tılsımlar beni ben daha değişik bir şeyler bekliyordum açıkçası.HIStory yazdı:Katılıyorum. Özellikle şifacı tılsımlarından umutluydum ama uğraşmaya değmeyecek sanki. Yavaş yavaş bırakmamız gerekiyor sanırım bizimdeHeilHitler yazdı:Beklentimi karşılamadı tılsımlar.BeSGiDeRiM yazdı:Merhabalar. Savaşçı tılsımları konusu hakkındaki yorumlara buradan devam edelim.
Benim düşüncem: Deparın yenilenme süresini 10 saniye düşüren tılsımı savaşçıların giydiğini düşünsenize
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Savaşçının sert vuruş tılsımı ne öyle
Zihin tutulduğunda %200 daha fazla hasar veriyor. 6 bin vuran savaşçı 18 bin mi vuracak
Zihin tutulduğunda %200 daha fazla hasar veriyor. 6 bin vuran savaşçı 18 bin mi vuracak
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Bu tılsım sisteminin altından pek kalkabilecekler gibi gelmiyor bana. Daha bir depar sorununu çözememişken bu tılsımlarla ortalık karışacak.
Full Taş Kanat parlak silahlı bir savaşçının enerjisi 50.057 olacak
Hem minör hem majör ofansif tılsımı var 2si de %30 hasar arttırır diyor. Burada da sıkıntı var bence. Bu tılsımlar birbirlerinin etkisini de arttırıyormu acaba. Yoksa herbiri kıyafetteki hasarlar üzerinden mi hesaplanıyor. Kıyafet üzerinden ise savaşçı 8390 max hasara sahip olacak. Birbirinin ektisini de arttırıyorsa 8862 max hasara sahip olacak ki bu gözardı edilecek bir fark değil.
Bunun altından kalkamazlarsa oyunun sonu olur bu tılsım sistemi.
Full Taş Kanat parlak silahlı bir savaşçının enerjisi 50.057 olacak
Hem minör hem majör ofansif tılsımı var 2si de %30 hasar arttırır diyor. Burada da sıkıntı var bence. Bu tılsımlar birbirlerinin etkisini de arttırıyormu acaba. Yoksa herbiri kıyafetteki hasarlar üzerinden mi hesaplanıyor. Kıyafet üzerinden ise savaşçı 8390 max hasara sahip olacak. Birbirinin ektisini de arttırıyorsa 8862 max hasara sahip olacak ki bu gözardı edilecek bir fark değil.
Bunun altından kalkamazlarsa oyunun sonu olur bu tılsım sistemi.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Vallahi kafam karıştı.Alışmak zor olacak bu sisteme.Bu tılsımlarla full şifacı ölüm makinasına dönüşecek galiba
Hep hasar üzerine tılsımlar,iyileştirme üzerine pek yok.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Asıl Kıyamet yaklaşıyor, kopmaya hazır olalım derimBeSGiDeRiM yazdı:Merhabalar. Savaşçı tılsımları konusu hakkındaki yorumlara buradan devam edelim.
benim hesaplamama gore 10.000 extra enerji gelen tanklara tilsimla beraber 5,5 kati enerji gelmesi halinde 55,000 ve kendi cani ile beraber + 27,000 =77,000 can olur bu benim gibi bi tank icin süper olur
bence cok adil cünkü tankin vs bile hic sansi yoktu.
imgright]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgright]