Çekiliş hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Çekiliş hakkında

Mesaj gönderen MAOTUN »

Çeilişte kazandığım 1.000 akçe bana epin olarak mı gelcek hesaba mı yüklencek ? Ayrıca Benim A karahterim başka B karahterim başka hesapta A karahterime çıkan büyük ödülü B karahterime isteme gibi bir şansım var mı ?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Re: Çekiliş hakkında

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

CHARDONNAY » 23 Arl 2012 17:40

Konu bilgimiz dahilinde olduğundan;

Verilecek olan ödülü, çekilişe katıldığınız karakter ile aynı hesapta olmak şartıyla başka bir karaktere talep edebilirsiniz. Farklı bir hesaptaki karaktere ödül teslimi yapılmayacaktır.

Şansınız bol olsun.
Resim
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: Çekiliş hakkında

Mesaj gönderen Nerull »

MAOTUN yazdı:Çeilişte kazandığım 1.000 akçe bana epin olarak mı gelcek hesaba mı yüklencek ? Ayrıca Benim A karahterim başka B karahterim başka hesapta A karahterime çıkan büyük ödülü B karahterime isteme gibi bir şansım var mı ?
Kazanılan akçe ödüllerini doğrudan hesaba yüklüyor olacağız MAOTUN. Çekilişte büyük ödül ve şaheser takı kazanan oyuncularımızla istedikleri ödül hakkında iletişime geçeceğiz. O zaman bize aynı hesapta olmak kaydıyla karakter adı belirtebilecekler. Başvurdukları karaktere alma gibi bir zorunluluk yok. Ancak Akçe ödülleri sadece ve sadece çekilişe katılan hesaba yüklenecek.

Bol şanslar ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön