TILSIM
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
TILSIM
Merak ettiğim ve öğrenmek istediğim (herkes gibi) Tılsım reçetelerini nasıl elde edeceğiz, reçeteleri üretmek için hangi materyaller lazım ? Açıklamalı görev listesi gibi. Hangi tılsım için, ne gerektiğini yazan bir liste yayınlanabilirmi ? olursa ne zaman ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TILSIM
Tılsım reçeteleri büyük holde ki yaratıklardan düşmektedir.marasaldadas yazdı:Merak ettiğim ve öğrenmek istediğim (herkes gibi) Tılsım reçetelerini nasıl elde edeceğiz, reçeteleri üretmek için hangi materyaller lazım ? Açıklamalı görev listesi gibi. Hangi tılsım için, ne gerektiğini yazan bir liste yayınlanabilirmi ? olursa ne zaman ?
Reçetelerin içeriğinin açıklanması bana göre olmaz.Oyuncuların stokladıkları materyallere karışmak istemez yönetim.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Tüm oyuncular büyük hole girmeden açıklanmasın zaten.Hayalxet yazdı:Tılsım reçeteleri büyük holde ki yaratıklardan düşmektedir.marasaldadas yazdı:Merak ettiğim ve öğrenmek istediğim (herkes gibi) Tılsım reçetelerini nasıl elde edeceğiz, reçeteleri üretmek için hangi materyaller lazım ? Açıklamalı görev listesi gibi. Hangi tılsım için, ne gerektiğini yazan bir liste yayınlanabilirmi ? olursa ne zaman ?
Reçetelerin içeriğinin açıklanması bana göre olmaz.Oyuncuların stokladıkları materyallere karışmak istemez yönetim.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor