Saat akşam22:53 saatlerınde mobil ile akçe alımı yapmaya çalışmayın ilgilenen kişiler sanırım uyuyo o saatte ONAY yazıp yolladım 22:57 de saat 00:54 ne ses var ne seda.Mobil ödeme için zaman belirtseydiniz keşke şu şu saatler arasında yapınız diye dün akşam 19:00 da aldım 5 dk da ama bugun bu saatte yetkılılerı kacırmısım.Param filan kesilmedi soracak olursanızda sadece bu durumu belirtim başkalarıda benim gibi beklemesin bu saatlerde istedim.
İyi forumlar...
Mobil Ödeme akçe alımı
Re: Mobil Ödeme akçe alımı
Evet arada sırada Operatörden kaynaklı olarak böyle sorunlar yaşanmakta dilerseniz Desteğe mesaj atabilirsiniz...workery yazdı:Saat akşam22:53 saatlerınde mobil ile akçe alımı yapmaya çalışmayın ilgilenen kişiler sanırım uyuyo o saatte ONAY yazıp yolladım 22:57 de saat 00:54 ne ses var ne seda.Mobil ödeme için zaman belirtseydiniz keşke şu şu saatler arasında yapınız diye dün akşam 19:00 da aldım 5 dk da ama bugun bu saatte yetkılılerı kacırmısım.Param filan kesilmedi soracak olursanızda sadece bu durumu belirtim başkalarıda benim gibi beklemesin bu saatlerde istedim.
İyi forumlar...
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
Re: Mobil Ödeme akçe alımı
çok yollama birden sms parası kesilebilir bende olmustu olmuyor diye yollamıstım 2 3 tl rahat kesilmişti 1 sefer yap ve bekle derim

Yer Yetmiyor