Lütfen ilgilenilmesini istiyoruz.. Olay etkinlikte verilecek hediye değil, tamamen buradaki çarpıklık ve fiyasko..Kıyamet takımında etkinlikte klansız var...
yaw verecekleri iki kadimde değilim ben kendim onlara iki kadim vereyim ama yeter ki bu olaya yetkililerden açıklayıcı bir cevap gelsin sadece klansız olsa amenna iki kişide lodos olmuş işi garantiye almak için:))
selam
buna benzer bir konu daha öncedende gözüme ilişmişti ertesi günü konun kapandığını gördüm. Yapmış oldukları hataları kabullenmek yerine üstünü örtmeye çalışıp kendilerini üste çıkarmayı hedefleyen saygı değer destek takımı üyelerine selamlarımı iletiyorum.
Hergün başka bir dertlerden oyuncu kaybetmeye devam ediyorlar malesefki.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Sizler için buradayız diyorlar ama kendileri için buradalar:) ikv oyuncu kaybetmiş yada kaybetmemiş umurlarında mı sanıyorsun şekil için oradalar:) bir iki tane GM haricinde bide DEV'ler var "onların zaten işi bu" onlar haricinde oyuncu azalsın çoğalsın umurlarında olduğuna kesinlikle inanmıyorum.
VerderVeremem yazdı:ETKİNLİK SEBEBİYLE KIYAMET TAKIMIYLA KARŞI KARŞIYA GELDİK LODOS EKİBİ OLARAK. TRAJİ KOMİK OLAYLAR YAŞANDI PES DİYORUM HAKSIZLIK VAR DEDİĞİMİZDE İSE KABUL ETMEDİLER. ADAMLARDAN 3 TANESİ ARZ 2 TANESİ LODOS 1 TANESİ KLANSIZ, SAVAŞ İLK BAŞLADIĞINDA ADAMLARI İZLEYİCİ SANDIK FAKAT Bİ BAKTIM KLANSIZ ADAM BENİ KESİYOR DİĞER LODOS OLAN ARKADAŞIMI KESİYOR FAKAT BİZ ONLARI SEÇEMİYORUZ:) HAKSIZLIK VAR DEDİĞİMİZDE İSE HATALARINI KABUL ETMEK YERİNE BİZİ SUÇLAMAYA BAŞLADILAR VE ARDINDAN BOMBA Bİ SÖZ PATLATILDI; BİZ SİZLER İÇİN BURADAYIZ. BİZLER İÇİN BURADAYSANIZ BU HAKSIZLIK NEDEN?? ETKİNLİK BÖLGESİNDEN ÇIKTIK ARDINDAN TEKER TEKER ALINDIK SONRA NE GÖRSEK TÜM KIYAMET EKİBİ ANİDEN ARZ OLUVERMİŞ:))) ALTTAKİ FOTOĞRAFLAR HERŞEYİN KANITIDIR. BİRİNİZİ ALICAZ HASAR VERMESİ ÜZERİNE DENİLDİ HEPPİMİZ TEKRAR ÇEKİLDİK Bİ BAKTIK SİHİRLİ DEĞNEK DOKUNMUŞ ADAMLARIN HEPSİ ARZ:)
DEVELOPERLERİN FOTOĞRAFLARI İNCELEMEDEN KONUNUN KİLİTLENMEMESİNİ VEYA KALDIRILMAMASINI RİCA EDİYORUM.
Selam VerderVeremem,
Resimlerde görülen Gedikoğlu karakterinin kameraman ve 1 level olduğunu hatırlattıktan sonra konuya dönecek olursak,dakikalar süren bir savaşın bitiminde 2 Lodos ve 1 klansız karakterden bahsediyorsunuz, bizlere savaş başlarken yahut durumu farkettiğiniz anda bu konuda bilgi vermediğinizi hatırlatırız.Sizinde belirtmiş olduğunuz gibi ekip üyeleriniz salona alınmış, bahsi geçen karakterlere hasar verebilmişlerdir,sorun görüntü hatasından kaynaklanmaktadır.
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.