Neden Arz Klanı'nı seçtiniz? |
- saintmistral
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Neden Arz Klanı'nı seçtiniz? |
Arz ve Lodos Klanlarının Kurulma Sebeblerini Bilenler ARZ Klanını Seçeceklerdir . . ! :ugeek:
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyuna Yeni başlayanlar İlk lodos klanıyla tanışıyorlar ve Lodos Klanına Yönelik bi zafları oluyor ve bu yüzden lodoslar kalabalık. Bende çok adam kesmek için arz oldum. :twisted:
ilk yorumu yaparken aklıma gelmeyen en büyük nedenRuffleS yazdı:Baltasını alan lodos oluyor.Arzlığı Herkez yapamaz.Herkez olmadıgım için Arz Oldum.
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
ben nedenini bilmiyorum yaf açıklarmısınız hikayeyisaintmistral yazdı:Arz ve Lodos Klanlarının Kurulma Sebeblerini Bilenler ARZ Klanını Seçeceklerdir . . ! :ugeek:
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
- DisiKartaL
- İri Fare Avcısı
Ya kısaca hikaye şu: Arzlar yaratıklarla barış ve uyum içerisinde yaşanabileceğini destekliyo.. Lodoslar ise yaratıklarla savaşmamız gerektiğini..TUHAN67 yazdı:ben nedenini bilmiyorum yaf açıklarmısınız hikayeyisaintmistral yazdı:Arz ve Lodos Klanlarının Kurulma Sebeblerini Bilenler ARZ Klanını Seçeceklerdir . . ! :ugeek:
Eminönü / Dişikartal - Dişikartall - Dişikartalll
- Deathxandrei
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Kulsever
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Ben çok koyu bır Lodos taraftarıydım,gerek yardımlaşmama gerekse anlaşamama sebebı ile Arz klanını tercih etmiş bulundum... Halbukı Arz klanındakı çoğu kışıyı kesmeme ramen benı sankı hiç birşey olmaamış gibi aralarına kabul etmelerı çok hoşuma gıttı...
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Bende eskiden lodostum birine sinirlenip arz oldum ve bir daha da çıkmadım.Arzlarda çok değerli abilerim ve arkadaşlarım oldu...Kulsever yazdı:Ben çok koyu bır Lodos taraftarıydım,gerek yardımlaşmama gerekse anlaşamama sebebı ile Arz klanını tercih etmiş bulundum... Halbukı Arz klanındakı çoğu kışıyı kesmeme ramen benı sankı hiç birşey olmaamış gibi aralarına kabul etmelerı çok hoşuma gıttı...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Daha Şık Geldi
)
bızım koskte her bır arza 3 lodos dusuyor neredeyse.Buna ragmen gene arzlar LodosLarı puskurtuyor.Arzlarda az adam vr ama o adamlarda saglam:D bu yusden arz oldum 
BİLGE