altaki fotodaki carda aynı karakter 28 lvldeyken olan bi durumu
49 lvl de 31 ex alışlmış bi durum olmadıgından aynı carın alışılmamış bi durumu daha 28 lvl de yaşadını göstermek istedm

Oyun hatası mı ?XxxChesTeRxxX yazdı:Bu bi oyun hatasından kaynaklanan bişey. Arkadaşın açtığı konuda zaten 49 lvldeki exlerin kaç olduğunu sormuşcrashxcoolman yazdı:
Uploaded with ImageShack.us
valla bu car kasmaya bşlarkende acaypti zaten 100 +100+100sonra 1 yartk kestim lvl atladı bdaha
(tılsım görevinden )![]()

Lvl sormasa adam 49 lvl 30 exi var diyelim bende 48 lvlim 99 expim var foto koyuyorum sence olurmu ?.BunudaBanlayin yazdı:Oyun hatası mı ?XxxChesTeRxxX yazdı:Bu bi oyun hatasından kaynaklanan bişey. Arkadaşın açtığı konuda zaten 49 lvldeki exlerin kaç olduğunu sormuşcrashxcoolman yazdı:
Uploaded with ImageShack.us
valla bu car kasmaya bşlarkende acaypti zaten 100 +100+100sonra 1 yartk kestim lvl atladı bdaha
(tılsım görevinden )![]()
![]()
![]()
Level atlayacağın tecrübe puanının 1 veya 2 eksiğini yap %100 oluyor exbendede olmuştu 100.. Ayrıca konu başlığı da İkv'de en yüksek ex bu galiba.
Yani level sormuyor

kodları ve ıd leri atıverde özelden bnde yapaymVoyant yazdı:Benim de tecrübe puan yüzdem oldukça iyidir

Voyant yazdı:Benim de tecrübe puan yüzdem oldukça iyidir