İkinci hayat... ASPİRİN

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
FiannaAspirin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

İkinci hayat... ASPİRİN

Mesaj gönderen FiannaAspirin »

O zamanlar lise 2. sınıftaydım...Lisenin 3 yıl olduğu zamanlardı...Bir arkadaşım belki hatırlayanlar olur namı diyar "MGG" "ortak yeni bi oyun buldum ya ..." diye başlayan bir öykü bu... MYNET bir ilke imza atmış ve İKV BETA başlamış...Bizde bu fulyanın içine katılmış bulunduk...Ezik bir büyücü ile... 6 lvl olana kadar büyü skillerini altaki kutulara yerleştirmeyi bilmeden kasılmış bir char :) Sonrasında bir savaşcı açtık "MGG" ile 19 lvl iki savaşcı 1 kurt adam kesemezdik :) Güzel günlerdi :) Ardından 29 lvl geldi... Labirentler... Tam bir eziyet yuvası bir ezik için...
Savaşçıyla salon koşuları sanırım dönüm noktasıydı benim için...O gün şifacı açmaya karar verdim ve "ASPİRİN" adında bir şifacı açtım. Nerden bilebilirdim ki bir şifacının bir hayat olucağını...üç beş hayırlı abimiz sayesinde bi şekilde 29 lvl yaptık bunuda götürdük labirente tek amaç yardımdı sohbet muhabbet... Bir süre sonra adım bölge sohbetlerinde geçmeye başladı. Sonra bi baktım o zamanın en meşur oyuncuları "DESPERADO,HARMANCI,DUMAN ve FAHRİYE ABLA" arkadaş listemde yer almaya başlamışlardı ki o zamanlar benim için büyük şeydi bunlar :) Bu zaman dilimi içinde adı gecen " MGG"de şifacısını açmış ve 29 lvl olmuştu bile :) Kendimizce yetenek düzenlemeleri yapıyor ucuza iyleştirme büyülü yada max hasarlı eşyalar almaya çalışıyorduk... Sonra snowmurder namı "KEL" diye anılır Saygı değer Süleyman abim çıktı karşımıza Şifacı için biz 3 adam çok çaba sarf ettik... Bilen bilir o dönemde İKV de şifacı en ezik ve en gereksiz karakter olarak görülen ve oyunda şifacıya raslamanın binde bir olduğu zamanlardı...
Sonrasında 39 lvl dönemi açıldı görevler şifacısız olmamaya başladı...Ayıptır söylemesi ilk cevriye dev ana ve karakürk görevlerinde yer alan şifacıdırım :) ben 32 lvldım gerçi ama 39 olmak üzere olan abilerimize yardımdı işte :) Tabi bu görevler şifacıyı daha gerekli ve önemli bi char yaptı hatta bi dönem oyunda savaşcıdan cok şifacı vardı desem abartı olmaz yani :) Şifacının kitabını yazan adamsa inkar edilemez bir şekilde Snowmurder'dir...Onun yetenek düzenlemeleri item seçimleri inkar edilemez...Bir dönem çok iyi savaşcılara rakip olmayı başarabilmiştik bir kaç şifacı...Tabi sonrsaında bir çok max hasar giyip savaşçı kesme sevdasında bulunan şifacılarda oldu ama asil görevleri olan yardımı unuttukları için benim gözümde pek değerli kişiler değildi...Neyse oralar derin mevzu :)
Gel gelelim Fiannaya yani bir aileye... Fianna bir aileydi içinde ablaların abilerin kardeşlerin emek ve saygının olduğu bir aile.Çok değerli insanlar tanıdım hakkını ödeyemeyeceğim iyilikler gördüm o insanlardan.Abartma ya topu topu bi oyun nasıl bi iylik demeyin bu... Sabaha kadar dertleştiğimiz yada sabaha kadar kahkahalar attığımız anılar bu hayatta herşeyden daha değerli olan zamanımızı dolu dolu birlikte geçirdiğimiz anılar... bir oyunun içinde bir aile bir hayat paylaştığımız anılar... Baş kahramanı "wicth"( Serem abla ) olan bir aile...Kerem abisi Yaşarı Tubası Katresi ve adını şu an hatırlayamadığım ( kusura bakmasınlar vize haftasında uykusuz bir gecede olduğum için beyin fonksiyonlarım baya yavaş durumda:) ) dostlarla dolu bir grub...

Bu oyun benim için ikici bir hayat demekti, burda ki insanlar reelde tanıdığım insanlar kadar yakınlardı bana gerci bazıları ile reeldede görüştük yedik içtik yeri geldi kafalarıda çektik :) o kısma girmiyorum ki eskiler bilir COMPLEX biraz deli doludur onla yaşanan anılar pek topluma açık yerlerde paylaşılamıyor :) Neyse çok uzattım galiba kusura bakmayın:)

Gel gelelim bu yazıyı neden yazdığıma...Şu an son sınıf bir makina mühendisliği öğrencisiyim sanırsam aradan 7-8 yıl arası bi zaman geçti oyuna başlayalı ki bırakalıda bi 4 yıl oldu ama ben hala burda ki evimi unutmadım ve o günleri çok özlüyorum... ve kimse unutmasın ki nekadar onlineda olsa aslında burda herkesin ikinci bir hayatı var... Kimisi dolandırıcı kimisi hilekar kimisi emekci kimisi kral kimi şaklaban kimisi ADAM gibi ADAM...Ben burda çok adam gibi adam, aslan gibi ablalar tanıdım. Eğer şu an bu oyunda bir cevreniz bir şeyler paylaştığınız arkadaşlarınız abileriniz varsa kıymetini bilin...Herşey eşya item demek değil...Çok daha değerli şeyler var bu yapmacık hayatta...
Yazımın ilk satırlarında itemlerinin efsun adlarını hatırlamaya çalıştım ama ne ozamanların max hasarı aklımda kalmış nede iyileştirme efsunu ondansa "witch ( serem abla) snowmurder(Süleyman abi) Fahriyeabla (Adnan abi), Duman (İbrahım abi), Complex ( Oktay abi), Kalpanadze,adige,desperado ...." gibi isimler ve güzel hatırlar aklımda... Demem o ki su akar kum kalır...Neyin değerli olduğunu iyi ayırt etmek gerek bu 3 günlük dünyada...

Herkese iyi oyunlar... Saygılarımla FiannaxAspiri-Thegreen-ASPİRİN
exed2043
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: İkinci hayat... ASPİRİN

Mesaj gönderen exed2043 »

Başar. Müthiş haber!
Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Güzel şeyler ve güzel insanlar hatırlattın bana. Selamlar sana Aspirin. ;)
Kullanıcı avatarı
CaptainKDRAMT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CaptainKDRAMT »

Duygulandım.
Sözler inci'dir,bazen inci'tir.
FiannaAspirin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen FiannaAspirin »

Selamlar Erdoğan abi :) o gün aklıma gelmemişsin.. O yazıya seninde adın yakışırdı kusura bakma :)
paojin332
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen paojin332 »

Büyük comment!
Resim
Kullanıcı avatarı
Haluk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Daha-Sonra

Mesaj gönderen Haluk »

Ben o günlerde oynamadım ama öyle olan bi dönem vardı şifacı açmıştım 30 lw dim ve herkes arkadaş canlısı insanlardı herkez beni heryere allıyordu şimdi item versek alıyorlar oldu ve bıraktım oyunu bu hafta gene başlıyıcam bakalım nasıllar sunucu bile degistiririm 50 tl yani sadece adam olsun
MinoseT
Haluk
HalukTR
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Merhaba HAKAN yazını okudum ve duygulandım eski eskide kaldı önemli olan hatırlanmak saol kimseyi unuttuğum düşünülmesin keza dün gibi yaptıklarımız aklımda çok güzel yazmışsın ellerine sağlık facebook üzerinden dahi olsa görüşmek isterim gündoğdu aracılıpı ıle ulasabılırsın selametle eskileri hatırlattıgın için tekrardan teşekkür ederim .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
Haluk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Daha-Sonra

Mesaj gönderen Haluk »

Galiba bana söyledin bu arada adım haluk :D bende Minoset diye yeni şifacı açıcam sana 3 aylık plus verebilirim 18 aylık plusum var 6 ayı benim geri sini dagıtıcam
MinoseT
Haluk
HalukTR
Kullanıcı avatarı
uLTrAsLaNnGs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DuMaNnN

Mesaj gönderen uLTrAsLaNnGs »