Savaşçıyla salon koşuları sanırım dönüm noktasıydı benim için...O gün şifacı açmaya karar verdim ve "ASPİRİN" adında bir şifacı açtım. Nerden bilebilirdim ki bir şifacının bir hayat olucağını...üç beş hayırlı abimiz sayesinde bi şekilde 29 lvl yaptık bunuda götürdük labirente tek amaç yardımdı sohbet muhabbet... Bir süre sonra adım bölge sohbetlerinde geçmeye başladı. Sonra bi baktım o zamanın en meşur oyuncuları "DESPERADO,HARMANCI,DUMAN ve FAHRİYE ABLA" arkadaş listemde yer almaya başlamışlardı ki o zamanlar benim için büyük şeydi bunlar
Sonrasında 39 lvl dönemi açıldı görevler şifacısız olmamaya başladı...Ayıptır söylemesi ilk cevriye dev ana ve karakürk görevlerinde yer alan şifacıdırım
Gel gelelim Fiannaya yani bir aileye... Fianna bir aileydi içinde ablaların abilerin kardeşlerin emek ve saygının olduğu bir aile.Çok değerli insanlar tanıdım hakkını ödeyemeyeceğim iyilikler gördüm o insanlardan.Abartma ya topu topu bi oyun nasıl bi iylik demeyin bu... Sabaha kadar dertleştiğimiz yada sabaha kadar kahkahalar attığımız anılar bu hayatta herşeyden daha değerli olan zamanımızı dolu dolu birlikte geçirdiğimiz anılar... bir oyunun içinde bir aile bir hayat paylaştığımız anılar... Baş kahramanı "wicth"( Serem abla ) olan bir aile...Kerem abisi Yaşarı Tubası Katresi ve adını şu an hatırlayamadığım ( kusura bakmasınlar vize haftasında uykusuz bir gecede olduğum için beyin fonksiyonlarım baya yavaş durumda:) ) dostlarla dolu bir grub...
Bu oyun benim için ikici bir hayat demekti, burda ki insanlar reelde tanıdığım insanlar kadar yakınlardı bana gerci bazıları ile reeldede görüştük yedik içtik yeri geldi kafalarıda çektik
Gel gelelim bu yazıyı neden yazdığıma...Şu an son sınıf bir makina mühendisliği öğrencisiyim sanırsam aradan 7-8 yıl arası bi zaman geçti oyuna başlayalı ki bırakalıda bi 4 yıl oldu ama ben hala burda ki evimi unutmadım ve o günleri çok özlüyorum... ve kimse unutmasın ki nekadar onlineda olsa aslında burda herkesin ikinci bir hayatı var... Kimisi dolandırıcı kimisi hilekar kimisi emekci kimisi kral kimi şaklaban kimisi ADAM gibi ADAM...Ben burda çok adam gibi adam, aslan gibi ablalar tanıdım. Eğer şu an bu oyunda bir cevreniz bir şeyler paylaştığınız arkadaşlarınız abileriniz varsa kıymetini bilin...Herşey eşya item demek değil...Çok daha değerli şeyler var bu yapmacık hayatta...
Yazımın ilk satırlarında itemlerinin efsun adlarını hatırlamaya çalıştım ama ne ozamanların max hasarı aklımda kalmış nede iyileştirme efsunu ondansa "witch ( serem abla) snowmurder(Süleyman abi) Fahriyeabla (Adnan abi), Duman (İbrahım abi), Complex ( Oktay abi), Kalpanadze,adige,desperado ...." gibi isimler ve güzel hatırlar aklımda... Demem o ki su akar kum kalır...Neyin değerli olduğunu iyi ayırt etmek gerek bu 3 günlük dünyada...
Herkese iyi oyunlar... Saygılarımla FiannaxAspiri-Thegreen-ASPİRİN