Herşeyin hayırlısı Ünal' ım kader arkadaşımRespected yazdı:Görevimi yeterince yaptım. Sobee'ye vermem gereken desteğin sonuna geldiğimi anladım ve bıraktım.
Hayırlısı olsun arkadaşlar.![]()
Respecteddd
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Respecteddd
CHIVALROUS
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
reyiz harbi can sıkıntısından mı bıraktın canını sıkan biri mi oldu canını sıkan biri olduysa soyle ismini alalım ifadesiniRespected yazdı:Hayırlısı tabii..![]()

- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Slytherin
bize şekil yapana biz şekil yaparızEmperorKing yazdı:reyiz harbi can sıkıntısından mı bıraktın canını sıkan biri mi oldu canını sıkan biri olduysa soyle ismini alalım ifadesiniRespected yazdı:Hayırlısı tabii..![]()
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Eksik olmayın..

- ZoPa
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge of Nobility
usuyoruz reyız
((
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Anladık reyiz biri canını sıkmış kim sıktıysa ozelden mesaj at forumca dışlayalım onu attıralım gorevindenRespected yazdı:Bazı şeyleri buraya dökmek istemiyorum fakat böylesi daha iyi oldu eminim ki... İnsanlara yardımcı olmak, yol göstermek için mavi, yeşil, pembe veya kırmızı bir nicke sahip olmak şart değil. Yine de elimden gelen desteği esirgemem. Bundan sonra yolumuza bağımsız koldan devam edicez o ayrı tabii.
Eksik olmayın..

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Hayırlısı olsun Ünal böylesi daha iyi inan kafan rahat en azından.Rahat rahat oyunu oynarsın ve sonuna kadar katılıyorum destekçi olmak için hiç bir taga gerek yok.
(Üzeyir).
(Üzeyir).

LEPRECHAUN
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
:lol:EmperorKing yazdı:Anladık reyiz biri canını sıkmış kim sıktıysa ozelden mesaj at forumca dışlayalım onu attıralım gorevinden
Öyle kardeşim teşekkürler.LEPRECHAUN yazdı:Hayırlısı olsun Ünal böylesi daha iyi inan kafan rahat en azından.Rahat rahat oyunu oynarsın ve sonuna kadar katılıyorum destekçi olmak için hiç bir taga gerek yok.
(Üzeyir).

Beşiktaş maçlarını kaçırdığın için bıraktığını biliyorum
bunu kimseden saklama bence
şaka bir yane gerçekten temiz dürüst saçma sapan cevapları ctrl v yapmak yerine kendi konu ile alakalı olarak muhatab olan tek yetkiliydin bence üzüldüm ikv kan kaybediyor
şaka bir yane gerçekten temiz dürüst saçma sapan cevapları ctrl v yapmak yerine kendi konu ile alakalı olarak muhatab olan tek yetkiliydin bence üzüldüm ikv kan kaybediyor

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...