tüm oyuncuların dikkatine
Re: tüm oyuncuların dikkatine
bide şöyle bişey var kenan artırıcı 60 60 lonca ve kendime aldım nucleus kolye düşmedi artırıcı bitti 2 gün sonra kolye düşdü bence artırıcılar aldatmaca çok aşırı aldım çok akce harcadım çokda pişmanım yeri geldi günde en az 8 migrat döndük boş.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Aynı konuda bende çok muzdaribim. Herşey düşerde bu nuc yüzük nasıl bir şeydir düşmez anlayamıyorum. İlk girişlerinde düşüren arkadaşları görünce kendi halime acıyorum gerçekten. O kadar emek o kadar zaman boşa gidiyor. Artırıcının çözüm olduğuna bende pek inanmıyorum kenanda 3 ayda artırıcılı düşüremediğim kolyeyi artırıcı bitince 2 gün sonra düştüğünü biliyorum. Kısacası 2 durum var:
1) Ya dediğin gibi bir kayırma söz konusu
2) Ya da bu oyunun şansında bile adalet yok
1) Ya dediğin gibi bir kayırma söz konusu
2) Ya da bu oyunun şansında bile adalet yok

- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
İlginç ya. Bu kadar sıkıntı olduğunu bilmiyordum ben. Ben alacağımı alınca bi daha uğramadım sığınağa. Dediğiniz gibi ya kayırma var yada oyunun kodlamasında büyük bi hata var. Benim Saf Demir işi gibi. Ne artırıcılı ne artırıcısz 1 tane bile saf demir çekemedim daha. Oranlar çok orantısız

ben bu oyunda kayırma olduğuna eminim arkadaşlar buna isteyen inanır isteyen inanmaz..
kayırma olayını ispatlayamam ama şöle bir husus var benim gibi sadece emeğiyle oynayan insanlara bu yüzük düşmüyor adamlar 1 haftada çar diziyor..
200 stuart attım 1 kıyamet eldiven zor düşürdüm ve 70 m luk iksirim gitti eldivenin üretimi zaten 40m düşünün yani 30 m zarardayım hatta zaman kaybıda cabası ...
bu nuclelus yüzük neden bazı kişileri hiç uğraştırmıyor bazılarını süründürüyor nucleus yüzüğü olanlara bakıyorum ya gm tanıdığı ya yönetici ile arası iyi ya devlerden birini tanıyor yani bu kadarmı tesadüf olur
çocukmu var karşılarında ?
arada bir oyun kasıyor lag oluyor sizde biliyorsunuz bunun nedenini biliyormusunuz peki ? neyse o konuya girmicem ama sadece şunu söleyebilirim birileri ile özel bişiler konuşuyorsanız kesinlikle msnden yada skyp ten konuşun bu oyun üzerinden konuşmayın sadece bunu söleyebilirim ..
bu oyunda kayırma olduğuna inanmıyorum biliyorum.. ne demek istediğimi anlayın yani inanmak hususu ortaya bir varsayım atılır inanırsın yada inanmazsın ama ben öle bişi demiyorum ben biliyorum kayırma olduğunu çünkü üstünü kısa sürede dizenler ya gm tanıdığı ya dev tanıdığı yada yönetici tanıdığı sizce bu bir tesadüfmü ?
girin merana sorun benim kadar junon kesen varmı ben oyuna girdiğimde migrata grup kurduğumda 30 tane pm geliyor grubuma girmek için bunu kendimi övmek için sölemiyorum bunu söleme nedenim nasıl migratta iyi oynadığımı ispatlamamdır yani migratta o kadar çok deneyime sahip oldumki nerde ne yapacağımı çok çok çok iyi biliyor durumdayım yani bu durumu size anlatamam girin merana sorun başka serverdekiler varsa..
bu büyük haksızlık nereye kadar devam edecek birilerini kayırma işi nereye kadar sürecek yetmedimi doymadıkmı hala aptallığımıza ?
isim vermek istemiyorum birisi var ne kutusu var ne artırıcısı var ama dev tanıdığı var hiçbişeyi yok 1 haftada üst diziyor bu sizce bir tesadüfmü yani bula bula bu kişiyimi buluyor şans
komik değilmi bu sadece bu kişiyle sınırlı değil arkadaşlar böle çok kişi tanıdığım var artık migrat artırıcının işe yaramadığını anlamışsınızdır umarım ..
grup bölgelerinde item düşme şansı sadece ve sadece oyun yazılımı yapanların kime düşmesini istediği kişidir..
kaç defa şahit oldum hesabımda kutu + 60 migrat artırıcı var adamda plus ble yok yanımda nuc yüzük düştü ve bu gm tanıdığı artık herşey sizin düşüncenize kalmış ...
kayırma olayını ispatlayamam ama şöle bir husus var benim gibi sadece emeğiyle oynayan insanlara bu yüzük düşmüyor adamlar 1 haftada çar diziyor..
200 stuart attım 1 kıyamet eldiven zor düşürdüm ve 70 m luk iksirim gitti eldivenin üretimi zaten 40m düşünün yani 30 m zarardayım hatta zaman kaybıda cabası ...
bu nuclelus yüzük neden bazı kişileri hiç uğraştırmıyor bazılarını süründürüyor nucleus yüzüğü olanlara bakıyorum ya gm tanıdığı ya yönetici ile arası iyi ya devlerden birini tanıyor yani bu kadarmı tesadüf olur
arada bir oyun kasıyor lag oluyor sizde biliyorsunuz bunun nedenini biliyormusunuz peki ? neyse o konuya girmicem ama sadece şunu söleyebilirim birileri ile özel bişiler konuşuyorsanız kesinlikle msnden yada skyp ten konuşun bu oyun üzerinden konuşmayın sadece bunu söleyebilirim ..
bu oyunda kayırma olduğuna inanmıyorum biliyorum.. ne demek istediğimi anlayın yani inanmak hususu ortaya bir varsayım atılır inanırsın yada inanmazsın ama ben öle bişi demiyorum ben biliyorum kayırma olduğunu çünkü üstünü kısa sürede dizenler ya gm tanıdığı ya dev tanıdığı yada yönetici tanıdığı sizce bu bir tesadüfmü ?
girin merana sorun benim kadar junon kesen varmı ben oyuna girdiğimde migrata grup kurduğumda 30 tane pm geliyor grubuma girmek için bunu kendimi övmek için sölemiyorum bunu söleme nedenim nasıl migratta iyi oynadığımı ispatlamamdır yani migratta o kadar çok deneyime sahip oldumki nerde ne yapacağımı çok çok çok iyi biliyor durumdayım yani bu durumu size anlatamam girin merana sorun başka serverdekiler varsa..
bu büyük haksızlık nereye kadar devam edecek birilerini kayırma işi nereye kadar sürecek yetmedimi doymadıkmı hala aptallığımıza ?
isim vermek istemiyorum birisi var ne kutusu var ne artırıcısı var ama dev tanıdığı var hiçbişeyi yok 1 haftada üst diziyor bu sizce bir tesadüfmü yani bula bula bu kişiyimi buluyor şans
grup bölgelerinde item düşme şansı sadece ve sadece oyun yazılımı yapanların kime düşmesini istediği kişidir..
kaç defa şahit oldum hesabımda kutu + 60 migrat artırıcı var adamda plus ble yok yanımda nuc yüzük düştü ve bu gm tanıdığı artık herşey sizin düşüncenize kalmış ...
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
Selennnn yazdı:ben bu oyunda kayırma olduğuna eminim arkadaşlar buna isteyen inanır isteyen inanmaz..
kayırma olayını ispatlayamam ama şöle bir husus var benim gibi sadece emeğiyle oynayan insanlara bu yüzük düşmüyor adamlar 1 haftada çar diziyor.. ...
Ya doğru olabilirde. Hiç grup atmadan GM istediğine veredebilir de istediği itemi. Adamın oyunu nasıl saptırdığına bağlı. Kişiliğine bağlı. Sonuçta her üstünü dizenin tanıdığı var diye genelleme yapmak gereksiz.
Mesela ben 2 haftada dizdim üstümü. Hemde daha yeni. Daha yetenekleri kullanmasını doğru düzgün öğrenmeden üstümü dizdim. Foruma ne zaman kayıt olduğuma bakın 3 Aralık. Oyuna başladığımdan 8-10 gün sonra foruma kayıt olmuştum. Daha 1 ay bile olmamış. Sığınaktan ve Migrattan alacağım yok. 12-13 sefer Sığınağa girdik günde bişey gelmedi ama artırıcı alınca hepsi tıkır tıkır düştü. Ben kendimce şans artırıcıya bağladım bu item bolluğunu. Sonuçta anladığım kadarıyla diğer itemlerin düşmesinde fazla bir sorun yaşanmıyor. Maraton olsun, zırh olsun, mor itemler olsun bunların düşme sıklığından şikayet eden pek yok. Bana yüzük kolayca düştü, o da benim şansımaymış demekki.
Zaten çok sıkılmıştım oyundan, 3 günde 49 oldum, görevlerimi yaptım , hadi bakalım Kenana dediler. Sabahtan akşama kadar Kenan attık, böyle oyunmu olur demiştim kendi kendime, akşama kadar aynı yere girip durucammı ben böyle dedim. Bırakacaktım oyunu birde şu artırıcıya bakalım ondada bi değişiklik olmazsa bırakırım diyordum. Şükür olsun itemler dizildi bırakmaktan vazgeçtim. İnşallah bu sorunlar düzeltilir, şans sistemi yenilenir, boşu boşuna hem vakit hem para kaybı yaşamaz oyuncularda.
İyi oyunlar herkese