Ejder asa zor üretliyor

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
DawLish
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Ejder asa zor üretliyor

Mesaj gönderen DawLish »

AsiRuh yazdı:
DawLish yazdı:
AsiRuh yazdı:
berkancetin yazdı:
kubi07 yazdı:HESAPLARIMA GÖRE : plus alcağına 1 haftalık %60 sarraf şans arttırıcı alırsam ve 4 gün boyunca sabahlarsam 8-10 tane menekşe çekebilirim ve akikler falan da tamamlarım 5 tane görev için menekşe 3 tanesinide satsam 15 m den 45 m gelir 2. çar açsam meran dii falan onları yaparım ve kadimide alırım 30 m e ejder üretmiş olurum hemde 6 liraya ama uyumam gerek öyle bi sorun var :mrgreen:

4 günde 8-10 menekşe mi ? :)
:)
Artirıcı aldın 4 gunde sanslıysan 1 falan cekersn onn yerine 15 m kasıp almak daha mantıklı.
4 Char falan kasiyoruz.
1 inin meran kadim vs. kendimize alıyoruz.
kalan 3 chardan görev simgeleriyle 120m - 150m para yapıyoruz.
menekse 15x5 75m
akik 2x5 10m
Mavi kaya 30 m.
Para bile arttı. kalan parayla gözluk alıyoruz.

İyi forumlar..

4 günde 1 mi abartmayın ya :) arttırıcıyla günde 1 tane çekersin EN AZ , 300 400 çektim de çıkmadı diyenlere pek inanmıyorum açıkçası günde 1 tane çekilir 4 günde 8-10 biraz abartı ama 4-6 garanti ;)
İnan diye olmadı kesin degil 2 hafta zaman ayırıp bos donen çok!
günde kaç saat çekiyolar bilmem 2 haftada bi tane çıkaramamak :) neyse polemiğe girmicem siz öle diyosanız öle olsun
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kubi07 »

DawLish yazdı:]Lish"][quo"][q
kubi07 yazdı:HESAPLARIMA GÖRE : plus alcağına 1 haftalık %60 sarraf şans arttırıcı alırsam ve 4 gün boyunca sabahlarsam 8-10 tane menekşe çekebilirim ve akikler falan da tamamlarım 5 tane görev için menekşe 3 tanesinide satsam 15 m den 45 m gelir 2. çar açsam meran dii falan onları yaparım ve kadimide alırım 30 m e ejder üretmiş olurum hemde 6 liraya ama uyumam gerek öyle bi sorun var :mrgreen:

Artirıcı aldın 4 gunde sanslıysan 1 falan cekersn onn yerine 15 m kasıp almak daha mantıklı.
4 Char falan kasiyoruz.
menekse 15x5 75m
akik 2x5 10m
Mavi kaya 30 m.

İyi forumlar..

İnan diye olmadı kesin degil 2 hafta zaman ayırıp bos donen çok![/quote][/quote][/quote]
günde kaç saat çekiyolar bilmem 2 haftada bi tane çıkaramamak :) neyse polemiğe girmicem siz öle diyosanız öle olsun

arttırıcısız 2 haftada 1 tane kesin ama kesin çıkar bence tabii madenleri geziyorsa tabii çekemez otrcan madene çekersin .
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
Sultanahmetli
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sultanahmetli »

Arkadaşlar tamamen şansa bağlı 1 günde arttırıcıyla 3-4 tanede çekersin hiçte çekemezsin. Eskiden böyle bir düşüncem yoktu ama 1 hafta önce arkadaşım oyuna başladı menekşe elması anlattım labirentte 1 saatte 2 adet menekşe çekti.. elmas sayısı 8 menekşe sayısı 2:) Birinide bana verdi Allah razı olsun:)) uzun lafın kısası tamamen şansa bağlı birşey.
Sultanahmetli[49]
Kullanıcı avatarı
xCONTROLx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xCONTROLx »

Ashab yapmayı düşün ?

Hırs ve Azim olmadıktan sonra birşey yapamazsın... ;)
GAME OVER!
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ibrahim99 »

4 günde 8-10 menekşe çıkamaz.
1- Herkez elmas madeninin başını bekliyor sabah + gece.
2- Uyuma ihtiyacın var
3- 4 gün hiç durmadan elmas çekersen gına gelır ve sadece pc başında beklersen ciddi hastalıklara yakalanırsın!
4- Hesapların yanlış =)

:D :D :D
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kullanıcı avatarı
ByToxic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ByToxic »

AsiRuh yazdı:
DawLish yazdı:
AsiRuh yazdı:
berkancetin yazdı:

4 Char falan kasiyoruz.
menekse 15x5 75m
akik 2x5 10m
Mavi kaya 30 m.

İyi forumlar..

4 günde 1 mi abartmayın ya :) arttırıcıyla günde 1 tane çekersin EN AZ , 300 400 çektim de çıkmadı diyenlere pek inanmıyorum açıkçası günde 1 tane çekilir 4 günde 8-10 biraz abartı ama 4-6 garanti ;)
İnan diye olmadı kesin degil 2 hafta zaman ayırıp bos donen çok!
Bu işler tabiki şans meselesi de arttırıcı + plustaki arttırıcıyla arkadaş bizim 1 günde 4 tane cekti elmas :D

Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi <3
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Zaten maden piyasası ucuzladı illahi gidip menekşe çekmene gerek yok git adaya lokman+madenci yap iridyum yonca ganoderma çek onları sat elmas al mavi al akik al üret.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

brkxxintikamm yazdı:Arkdaşlar ejder asa neden zor üretiliyor ? cünkü menekşe elmas pahalı ve zor cıkıyor şans attırıcı olsa kolay cıkıyor . :| Ejder asa üretemeyenler daha var mesela ben
Sabrederek üretirsin.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
Dangerxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Dangerxx »

brkxxintikamm yazdı:Arkdaşlar ejder asa neden zor üretiliyor ? cünkü menekşe elmas pahalı ve zor cıkıyor şans attırıcı olsa kolay cıkıyor . :| Ejder asa üretemeyenler daha var mesela ben

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bu çok kolya tılsıma geç yeter akik : 2m liderlik : 8m kadim hidrapençesi : 15m vb herşey çok düşük anında üretirsin ha bide menekşe elmas 4m
Dangerxx ... Akrepxx ... Warningxx ...

(Savaşçı 49) ... (Büyücü 49) ... (Şifacı 30)
Kullanıcı avatarı
Jokerr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Maniac Team

Mesaj gönderen Jokerr »

Maden çekmek önemli
Jokerr Sntrk

Ya İyi Olarak Ölürsün, ya da kötüye dönüşecek kadar uzun yaşarsın