İkv yenilikleri biraz yavaş olsun
- megaxzupperr
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
İkv yenilikleri biraz yavaş olsun
arkadaşlar ben daha çemberliden içeri girmedim yenilik paketi gelıyo herşey niye bu kadar hızlı oluyo zaten oyundan memnun değilim yeter ya bi yavaş olun
HER GEÇEN YIL BİRER BİRER MASADAN EKSİLİYOR DOSTLAR
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
Re: İkv yenilikleri biraz yavaş olsun
hızlımı :?: :?: :?:

- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
sayılı gün cabuk geçermiş adam gün sayıyor
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Burası İstanbul Kıyamet Vakti Resmi Forumu
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
şakamısınız arkadaş
bütün oyunlar ayda bir güncelleme yapar. neyse
suç sende değil aslında. büyük hole girmek için çemberlitaş itemlerini tamamlaman gerek , alanda olmayınca sap gibi kalıyorsun. sende haklısın ama suç sistemi bu hale getirende.
- megaxzupperr
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
arkadaşım adam gruba almıyo yok artın yok bilmem suyun yok eskıden gider item kasar düşürürdük maden çeker üretim falan yapardık şimdi imkansız
HER GEÇEN YIL BİRER BİRER MASADAN EKSİLİYOR DOSTLAR
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
HuNKaR yazdı:şakamısınız arkadaşbütün oyunlar ayda bir güncelleme yapar. neyse
suç sende değil aslında. büyük hole girmek için çemberlitaş itemlerini tamamlaman gerek , alanda olmayınca sap gibi kalıyorsun. sende haklısın ama suç sistemi bu hale getirende.
Yeni bölgeye girmek için çemberlitaş kıyafetlerini tamamlamak zorundasın derken neyi kasdediyorsun
Hayalxet yazdı:HuNKaR yazdı:şakamısınız arkadaşbütün oyunlar ayda bir güncelleme yapar. neyse
Yeni bölgeye girmek için çemberlitaş kıyafetlerini tamamlamak zorundasın derken neyi kasdediyorsunDaha önce gördün mü bölgeyi
Şahsen ben böyle bir şey görmedim. Yeni bölge öncedende söylendiği gibi bireysel bir bölge belirli bir sınırlamayı geçen girer
Belirli bir sınırlama derken oh ne güzel bir sart koşun zati çemberliye giremiyen var simdi herkes büyük holün tılsımlarına kapılsın çemberliye gru varmı ezik tayfasından bri gaffar görevi yapan olur.
Daha bronz görevini yapacak adam bulamıyan 37 ler var simdi tobe haşa zor bulur.
Bırakın şu grup bölgelerini serbest arkadaş Arz lodos da bir nevi grup bölgesi ondada grubun yoksa hiçsin.
Bari bir gaffar görevi sart koşmayın 10 tane iri fare görevi verin 45 leveller girsin alla alla.
A R Z L O D O S
şöyle diyim o zaman. miğrat ve sığınak itemlerin olmadan çemberliye girebiliyor musun ? tanıdığın olmazsa elbette hayır. gerçi bizim sunucuda şu an asasız adamı gaffara almıyolar bile. sen çemberlitaş itemlerin olmadan ne büyük holde nede başka biyer adam yerine koyulmazsın. milleti köpek gibi oynatan bu yönetimede tekrar tekrar yazıklar olsun.Hayalxet yazdı:HuNKaR yazdı:şakamısınız arkadaşbütün oyunlar ayda bir güncelleme yapar. neyse
Yeni bölgeye girmek için çemberlitaş kıyafetlerini tamamlamak zorundasın derken neyi kasdediyorsunDaha önce gördün mü bölgeyi
Şahsen ben böyle bir şey görmedim. Yeni bölge öncedende söylendiği gibi bireysel bir bölge belirli bir sınırlamayı geçen girer