ORHANBEY yazdı:Cevriye veya Ruh çalan iksir içersen çok rahat biçimde (Rahatlık grubundaki Hs büyücülere bağlı olaraktan) 1 - 2 iksirle GBMX ,Gaffar kesebilirsin
Cevriye var ibnisina var ejder 30 goril kangal yunus tilki bile var 1 2 şifalık için içiyom
Bunun yanında Bir kaç bilgilendirme istiyorum benim girmediğim süre zarfında .
Bir konu daha danışmak istiyorum Şifacı Direnç açar yol boyunca ck atar can basar
TAMAM
Yoldaki Demir robotlar birşey diyordu Hatırlatırsanız sevinirim onu deyince ck atıyorduk
TAMAM
Yol savaşçısında Şifa basa Büyü bozma atar Ck atar büyücüler kutup açar
TAMAM
GMB - X te Can basar Direnç bittimi direnç açar bb atar Şifa basar Ejder içer vb.
TAMAM
eeee Geldikmi 2. Bölüme .. Arkadaşlar ben 2. bölüme girdiğimde bir robot vardı daha güçlü şimdi ekmek ama ben onu en son 1,5 sene önce
(daha gaffara giden 1 grupmu ne var) büyücü kutubu kaçırdığında ölürken hatırlıyorum zaten GMB x grubuydu öylesine denemiştik bundan dolayıda 2. bölüm hep korkutmuştur beni
2. Bölümde ne oluyor Yoldaki demir Robotta şifanın Stur efendide Şifacının Gaffarda şifacının ne gibi şeylere dikkat etmesi gerekir .
Neden bunları soruyorsun derseniz Şifa kullanmayı biliyorum. Ama 1,5 sene sonra oyuna ilk girdiğimde fare ve klavye kontrolüm zayıftı 2 kenan atam dedim yardımına herşey aklımda kenanın zehir attığını unutmuşum mesela 2 zehiri görünce bb aklıma geldi hemen büyü bozdum
En baştan slotlarda özellikle bosslarda unuttuğum yanllış söylediğim bilmediğim yerleri söylerseniz rahatlıkla uygularım .

Haftayada plus lonca lisansı vb. alıp Çembere girmeyi düşünüyorum
KONUYA GEREK İLGİNİZ GEREK BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HERKEZE ..