ARKADAŞLAR UMARIM OKUDUKTAN SONRA BANA HAK VERİRSİNİZ....
GAFFAR KESİMİNE DK OLARAK KATILDIM GAFFAR YOLU BOYUNCA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE İLERLEDİK GAFFARA BAŞLADIK 20 20 OLDUĞUNDA BB CİMİZ ÖLMÜŞ BEN İSE TANKI BOZMAKLA MEŞGÜLKEN KAOS ATINCA BEN ÖLDÜM GAFFAR 20 20 DİĞER ARKADAŞLAR SEMİHAYA VURMADI GAFFARA ASILDILAR TABİ HALİYLE CANLAR 35 35 OLDU NEYSE ARDINDAN ÇIKTIK DIŞARIDA BANA 'ÖĞRENDE GEL ' KELİMESİ KULLANILDI ÖNCE Bİ AFALLADIM ARDINDAN NE OLUYOR DEDİĞİMDE SEMİHAYA NEDEN VURMUYORSUN DEDİ BENDE ÖLÜYKEN VURABİLİYORSAN BUYUR KESSEYDİN DEDİM. ARDINDAN BAŞKA Bİ GRUBA GİRDİM O GRUBUN BAŞKANI HATA YAPMIŞSIN ÇIK DEDİ.BU DURUMA ÇOK ÜZÜLDÜM İNANIN İNANMAYIN O SİZE KALMIŞ YARIM SAAT AĞLADIM .GRUPTAN ATTIKLARINA DEĞİL HAKSIZ YERE İFTİRAYA UĞRADIĞIMA
EsteRGonxNATHAN
YETER ARTIK BE YETER YETER ANLIYOR MUSUN YETER
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
YETER ARTIK BE YETER YETER ANLIYOR MUSUN YETER
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
Re: YETER ARTIK BE YETER YETER ANLIYOR MUSUN YETER
Adam paragrafi kopyala yapistr yapmis beyler

- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Şakamıydı bu
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Ağzından çıkan son cümle bu.Kimbilir neler yazmışındır daha evvelinden sana ait olmayan ama sıkıca tutunduğun cümlelerle.Dibe vuruş nerde nezaman başlar senin için hiç düşündünmü ? İnce bir tebessüm,ince bir tebessüm.NATHAN yazdı:Olrayt hiyeah
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: RON
Kardeş kaç yaşındasın sen bu kadar isyan ediyorsun bir oyun için ben ne adamlar gördüm full çar kesmeyi bilmeyen belli ki yaşın ufak o yüzden fazla alınganlık göstermişşin kimse anasının karnında öğrenmiyor bu oyunu hata yapa yapa ögreniceksin kiii biz ne kadar uzun süresir oynarız bilmem genede hata yaptığımız oluyor :S

- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ruhsuz Beden
Yurnero yazdı:Kardeş kaç yaşındasın sen bu kadar isyan ediyorsun bir oyun için ben ne adamlar gördüm full çar kesmeyi bilmeyen belli ki yaşın ufak o yüzden fazla alınganlık göstermişşin kimse anasının karnında öğrenmiyor bu oyunu hata yapa yapa ögreniceksin kiii biz ne kadar uzun süresir oynarız bilmem genede hata yaptığımız oluyor :S
+1
AYDIN ERDOĞAN
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda
Büyük comment!

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Eğer uslu bir çocuk olursan seni gruba alırlar agaNATHAN yazdı:ARKADAŞLAR UMARIM OKUDUKTAN SONRA BANA HAK VERİRSİNİZ....
GAFFAR KESİMİNE DK OLARAK KATILDIM GAFFAR YOLU BOYUNCA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE İLERLEDİK GAFFARA BAŞLADIK 20 20 OLDUĞUNDA BB CİMİZ ÖLMÜŞ BEN İSE TANKI BOZMAKLA MEŞGÜLKEN KAOS ATINCA BEN ÖLDÜM GAFFAR 20 20 DİĞER ARKADAŞLAR SEMİHAYA VURMADI GAFFARA ASILDILAR TABİ HALİYLE CANLAR 35 35 OLDU NEYSE ARDINDAN ÇIKTIK DIŞARIDA BANA 'ÖĞRENDE GEL ' KELİMESİ KULLANILDI ÖNCE Bİ AFALLADIM ARDINDAN NE OLUYOR DEDİĞİMDE SEMİHAYA NEDEN VURMUYORSUN DEDİ BENDE ÖLÜYKEN VURABİLİYORSAN BUYUR KESSEYDİN DEDİM. ARDINDAN BAŞKA Bİ GRUBA GİRDİM O GRUBUN BAŞKANI HATA YAPMIŞSIN ÇIK DEDİ.BU DURUMA ÇOK ÜZÜLDÜM İNANIN İNANMAYIN O SİZE KALMIŞ YARIM SAAT AĞLADIM .GRUPTAN ATTIKLARINA DEĞİL HAKSIZ YERE İFTİRAYA UĞRADIĞIMA
EsteRGonxNATHAN
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- uLeMaII
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Ağlamayan çocuğa meme yok 
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.