ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORUM

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORUM

Mesaj gönderen abdulsamet »

15 Gün SOnra OYUNU BIRAKIYORUM .... HAKKI geçen herkesin hakkını helal etmesini istiyorum Etmiyen arkadaşlar içinde eyw.Eger benm hakkım varsada helal olsun diyorum ... Şimdiden herkese kolay gelsin iyi forumlar.

KeLoĞLaN

İSTaNBuLII

İSTaNBuL
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
Kullanıcı avatarı
Zoo56
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ruhsuz Beden

Re: ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORUM

Mesaj gönderen Zoo56 »

Ufuk kardeşim sende mi :) Aslında bir yandan iyi yaptın değişik olur senin için. Senle pek samimi olmasayta sabah güzel vsler atıyorduk kp mi alıyordun :evil: ama hakkım sonuna kadar helal olsun :) Çünkü senin hakkındı :) Kal salıcakla kardeşim Allah'a Emanet Ol. İnşallah bir gün görüşrüz. Selametle. :)
AYDIN ERDOĞAN

1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

Resim

T H E elveda ;)
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen abdulsamet »

Zoo56 yazdı:Ufuk kardeşim sende mi :) Aslında bir yandan iyi yaptın değişik olur senin için. Senle pek samimi olmasayta sabah güzel vsler atıyorduk kp mi alıyordun :evil: ama hakkım sonuna kadar helal olsun :) Çünkü senin hakkındı :) Kal salıcakla kardeşim Allah'a Emanet Ol. İnşallah bir gün görüşrüz. Selametle. :)

Sagolasın kardeşim .. Sanada Ws lerde Başarılar :D /( 4.5 Seneden sonra buralara akdar gelcegimi hiç tahmin etmezdim AMA bnm içinde bir yeni başlangıç olıor Bunun için AYrıca Yönetime Teşkkür ediyorum ... Oyundan başka hayat oldugunuda hatırlattılar Bize Sagolsunlar :D
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
Kullanıcı avatarı
Zoo56
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ruhsuz Beden

Mesaj gönderen Zoo56 »

abdulsamet yazdı:
Zoo56 yazdı:Ufuk kardeşim sende mi :) Aslında bir yandan iyi yaptın değişik olur senin için. Senle pek samimi olmasayta sabah güzel vsler atıyorduk kp mi alıyordun :evil: ama hakkım sonuna kadar helal olsun :) Çünkü senin hakkındı :) Kal salıcakla kardeşim Allah'a Emanet Ol. İnşallah bir gün görüşrüz. Selametle. :)

Sagolasın kardeşim .. Sanada Ws lerde Başarılar :D /( 4.5 Seneden sonra buralara akdar gelcegimi hiç tahmin etmezdim AMA bnm içinde bir yeni başlangıç olıor Bunun için AYrıca Yönetime Teşkkür ediyorum ... Oyundan başka hayat oldugunuda hatırlattılar Bize Sagolsunlar :D
ws'lerde başarılar mı :cry: Artık oyun oyun olmaktan çıktı çoğu kardeşimiz veya abimiz oyuna sadece sevdikleri ile sohbet etmek için geliyor :) Oyun eskisi gibi değil ama şunu diyim kardeşim sana senin için en hayırlısı neyse o olsun:)
AYDIN ERDOĞAN

1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

Resim

T H E elveda ;)
neoic1105
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen neoic1105 »

Büyük comment!

Resim
Kullanıcı avatarı
uLeMaII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMaII »

Yine bekleriz :)
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>

Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.

“Genel Sohbet” sayfasına dön