Önemli Ve Acele Lonca
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Önemli Ve Acele Lonca
Arkadaşlar Lonca Açtım daha yeni 2-3 saatlikken daha adam almadım arkadaş loncadan nasıl ayrılır dedi bende /loncadanayrıl yaz dedim kendi loncamdan çıktım ne olcak şimdi ? giremiyorum
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Önemli Ve Acele Lonca
Bu durumlarda bilim adamları soguk su içmenizi oneriyorAbercrombie yazdı:Arkadaşlar Lonca Açtım daha yeni 2-3 saatlikken daha adam almadım arkadaş loncadan nasıl ayrılır dedi bende /loncadanayrıl yaz dedim kendi loncamdan çıktım ne olcak şimdi ? giremiyorum

- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Komik diel bir yolu olması lazım ya bilen yok mu ! ?EmperorKing yazdı:Bu durumlarda bilim adamları soguk su içmenizi oneriyorAbercrombie yazdı:Arkadaşlar Lonca Açtım daha yeni 2-3 saatlikken daha adam almadım arkadaş loncadan nasıl ayrılır dedi bende /loncadanayrıl yaz dedim kendi loncamdan çıktım ne olcak şimdi ? giremiyorum
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Yok bir yolu loncayı silmişsin sen yalnız bu havada soğuk su içme hasstalanırsın.Abercrombie yazdı:Komik diel bir yolu olması lazım ya bilen yok mu ! ?EmperorKing yazdı:Bu durumlarda bilim adamları soguk su içmenizi oneriyorAbercrombie yazdı:Arkadaşlar Lonca Açtım daha yeni 2-3 saatlikken daha adam almadım arkadaş loncadan nasıl ayrılır dedi bende /loncadanayrıl yaz dedim kendi loncamdan çıktım ne olcak şimdi ? giremiyorum
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Loncayı Silmedim Lonca hala gözüküyor sadece loncada deilim ve kimse alamıyor beni :SRefresh yazdı:Yok bir yolu loncayı silmişsin sen yalnız bu havada soğuk su içme hasstalanırsın.Abercrombie yazdı:Komik diel bir yolu olması lazım ya bilen yok mu ! ?EmperorKing yazdı:Bu durumlarda bilim adamları soguk su içmenizi oneriyorAbercrombie yazdı:Arkadaşlar Lonca Açtım daha yeni 2-3 saatlikken daha adam almadım arkadaş loncadan nasıl ayrılır dedi bende /loncadanayrıl yaz dedim kendi loncamdan çıktım ne olcak şimdi ? giremiyorum![]()
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: mahşer
Abercrombie yazdı:Komik diel bir yolu olması lazım ya bilen yok mu ! ?EmperorKing yazdı:Bu durumlarda bilim adamları soguk su içmenizi oneriyorAbercrombie yazdı:Arkadaşlar Lonca Açtım daha yeni 2-3 saatlikken daha adam almadım arkadaş loncadan nasıl ayrılır dedi bende /loncadanayrıl yaz dedim kendi loncamdan çıktım ne olcak şimdi ? giremiyorum
pasaportun boşa gitti diye biliyorum yenisini alman gerekiyor...
Yusuf
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Loncayı silme gibi bir şey oluyor o zaten.Loncada kimse yok kim alsın seni ?Abercrombie yazdı:Loncayı Silmedim Lonca hala gözüküyor sadece loncada deilim ve kimse alamıyor beni :SRefresh yazdı:Yok bir yolu loncayı silmişsin sen yalnız bu havada soğuk su içme hasstalanırsın.Abercrombie yazdı:Komik diel bir yolu olması lazım ya bilen yok mu ! ?EmperorKing yazdı:Bu durumlarda bilim adamları soguk su içmenizi oneriyorAbercrombie yazdı:Arkadaşlar Lonca Açtım daha yeni 2-3 saatlikken daha adam almadım arkadaş loncadan nasıl ayrılır dedi bende /loncadanayrıl yaz dedim kendi loncamdan çıktım ne olcak şimdi ? giremiyorum![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Merhaba,
Lonca lisansınızı lonca kurarak harcadığınız için zaten kurulumdan sonra lisansınızı harcamıştınız. Yanlışlıkla çıktığınız için ya loncanızda yetkili başka bir lonca üyesi sizi aynı loncaya alacak, ki bu durumda yeni bir lisans ile lonca pasaportu yüklemeniz gerekir, ya da loncanızda başkası olmadığı için yeni bir lonca kuracaksınız. Tabi bunun için de yeni bir lonca lisansı edinmelisiniz.
Kısacası loncaya girmek için de, yeni bir lonca kurmak için de başka bir lonca lisansı yüklemeniz gerekiyor.
Bilginize.
Lonca lisansınızı lonca kurarak harcadığınız için zaten kurulumdan sonra lisansınızı harcamıştınız. Yanlışlıkla çıktığınız için ya loncanızda yetkili başka bir lonca üyesi sizi aynı loncaya alacak, ki bu durumda yeni bir lisans ile lonca pasaportu yüklemeniz gerekir, ya da loncanızda başkası olmadığı için yeni bir lonca kuracaksınız. Tabi bunun için de yeni bir lonca lisansı edinmelisiniz.
Kısacası loncaya girmek için de, yeni bir lonca kurmak için de başka bir lonca lisansı yüklemeniz gerekiyor.
Bilginize.
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Uzun lafın kısası,SiLAHCI yazdı:Merhaba,
Bilginize.
30 tl girdi