Yardım Migrat Şifa
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Yardım Migrat Şifa
Arkadaşlar 1350 Şifam var Kenandayım Hala Migrat Zamanın Çoktan Geldi Fakat Kenanda Kusursuz Şifayım Ama Migratta Aynısını Nasıl Yapıcam Bilmiyorum Ayrıntılı Şekilde Ne Yapmam Gerektiğini Anlatırmısınzı İşte Hangi Canavarlarda kimlere ck Falan Filan Şimdiden Teşekkürler 
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Yardım Migrat Şifa
Kardes dlrenc eksik etme, immularin junon dedigi adama ck at, junonda da tanka ck ve can bas bu kadar. Pek de abarticak bi sey yok. Ama item cikarmak olay
kac migo attim hala zirh yok 
Merhaba,Abercrombie yazdı:Arkadaşlar 1350 Şifam var Kenandayım Hala Migrat Zamanın Çoktan Geldi Fakat Kenanda Kusursuz Şifayım Ama Migratta Aynısını Nasıl Yapıcam Bilmiyorum Ayrıntılı Şekilde Ne Yapmam Gerektiğini Anlatırmısınzı İşte Hangi Canavarlarda kimlere ck Falan Filan Şimdiden Teşekkürler
Verdiğim konu linkinden bakabilirsin anlamadığın bişe olursa konu altından sorabilirsin.
viewtopic.php?f=17&t=102743

- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Sal Ta Nat
Çok açıklayıcı oldu teşekkürlerberkan587 yazdı:Merhaba,Abercrombie yazdı:Arkadaşlar 1350 Şifam var Kenandayım Hala Migrat Zamanın Çoktan Geldi Fakat Kenanda Kusursuz Şifayım Ama Migratta Aynısını Nasıl Yapıcam Bilmiyorum Ayrıntılı Şekilde Ne Yapmam Gerektiğini Anlatırmısınzı İşte Hangi Canavarlarda kimlere ck Falan Filan Şimdiden Teşekkürler
Verdiğim konu linkinden bakabilirsin anlamadığın bişe olursa konu altından sorabilirsin.
viewtopic.php?f=17&t=102743