Yardım Migrat Şifa

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Abercrombie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Sal Ta Nat

Yardım Migrat Şifa

Mesaj gönderen Abercrombie »

Arkadaşlar 1350 Şifam var Kenandayım Hala Migrat Zamanın Çoktan Geldi Fakat Kenanda Kusursuz Şifayım Ama Migratta Aynısını Nasıl Yapıcam Bilmiyorum Ayrıntılı Şekilde Ne Yapmam Gerektiğini Anlatırmısınzı İşte Hangi Canavarlarda kimlere ck Falan Filan Şimdiden Teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: Yardım Migrat Şifa

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Kardes dlrenc eksik etme, immularin junon dedigi adama ck at, junonda da tanka ck ve can bas bu kadar. Pek de abarticak bi sey yok. Ama item cikarmak olay :-D kac migo attim hala zirh yok :-D
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Abercrombie yazdı:Arkadaşlar 1350 Şifam var Kenandayım Hala Migrat Zamanın Çoktan Geldi Fakat Kenanda Kusursuz Şifayım Ama Migratta Aynısını Nasıl Yapıcam Bilmiyorum Ayrıntılı Şekilde Ne Yapmam Gerektiğini Anlatırmısınzı İşte Hangi Canavarlarda kimlere ck Falan Filan Şimdiden Teşekkürler :)
Merhaba,
Verdiğim konu linkinden bakabilirsin anlamadığın bişe olursa konu altından sorabilirsin.
viewtopic.php?f=17&t=102743
Resim
Kullanıcı avatarı
Abercrombie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Sal Ta Nat

Mesaj gönderen Abercrombie »

berkan587 yazdı:
Abercrombie yazdı:Arkadaşlar 1350 Şifam var Kenandayım Hala Migrat Zamanın Çoktan Geldi Fakat Kenanda Kusursuz Şifayım Ama Migratta Aynısını Nasıl Yapıcam Bilmiyorum Ayrıntılı Şekilde Ne Yapmam Gerektiğini Anlatırmısınzı İşte Hangi Canavarlarda kimlere ck Falan Filan Şimdiden Teşekkürler :)
Merhaba,
Verdiğim konu linkinden bakabilirsin anlamadığın bişe olursa konu altından sorabilirsin.
viewtopic.php?f=17&t=102743
Çok açıklayıcı oldu teşekkürler

“Genel Etkileşim” sayfasına dön