Merhabalar;
Bildiğiniz üzere dün kapalı beta denemeleri başladı ama forum üzerinde bir çok konu üzerinde gördüğüm benzer tepkiler var ; ' 1-2 tane görüntünün paylaşılmasından ne olur ' gibi bir çok yorum gördüm.Açıkcası benimde yönetime biraz tepkim var. Paylaşılmasından ne gibi bir sakıncası var onuda bilmiyorum. Çoğu kişiye haksız yere blok gelmiş bundanda hiç hoşnut olmadım.Bence yönetimin oyunların o bölgede olduğunda kendilerince bir kaç görüntü paylaşsa daha güzel olur böylece bütün tepkilerin önüne geçilmiş olur. Merak uyandıracak görüntüler olursa daha güzel olur herkez bunları heycanla inceler. ' Kapalı Beta Görüntüleri ' adı altında olsa daha güzel olur .
Not : Kullanıcılardan eleştiri bekliyorum bu konu hakkında iyi yada kötü. :idea:
Kapalı Beta Görüntü paylaşımları hk. ( Tek konu )
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ruhsuz Beden
Kapalı Beta Görüntü paylaşımları hk. ( Tek konu )
AYDIN ERDOĞAN
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda

T H E elveda
Re: Kapalı Beta Görüntü paylaşımları hk. ( Tek konu )
Sonuna kadar hak veriyorum, yönetimin artık aşırı inek öğrenci kıvamında çizgiromanlarla mangalarla kafayı bozmuş onlara spoiler demek küfür demek olduğunu düşünmeye başladım, o kadar düştünüzmü arkadaşlar bu kadar derinemi battınız 2 fotoğraf paylaşıldı diye adamlara ban atılırmı bu kadarmı bol buldunuz oyuncularıda ban atmak bu kadarmı kolay, cidden ne olduğunu çok iyi belli ediyo bu yönetim.
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

Blok olayı beni de üzdü. Böyle yapmaları ayrımcılık düşüncelerini dahada artırıyor. Adamlar hak kazanmış güzel onlara lafımız yok ama yönetim kendi çektikleri fotoları yayınlasalar oyuncularda ayrımcılık gibi düşünceleri ortadan kaldırırlar. Burda Beta beri oynuyan hala bir çok oyuncu var bence bu muhameleyi hak etmiyorlar. İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. :?xPrince yazdı:Sonuna kadar hak veriyorum, yönetimin artık aşırı inek öğrenci kıvamında çizgiromanlarla mangalarla kafayı bozmuş onlara spoiler demek küfür demek olduğunu düşünmeye başladım, o kadar düştünüzmü arkadaşlar bu kadar derinemi battınız 2 fotoğraf paylaşıldı diye adamlara ban atılırmı bu kadarmı bol buldunuz oyuncularıda ban atmak bu kadarmı kolay, cidden ne olduğunu çok iyi belli ediyo bu yönetim.
AYDIN ERDOĞAN

T H E elveda

T H E elveda
Yönetimin yaptığı merak uyandırmak değil ki, koyun yerine koymak.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

HaNdSoMe yazdı:Yönetimin yaptığı merak uyandırmak değil ki, koyun yerine koymak.
Bence yönetim ilk şunu yapmalı kendilerini bizlerin yerine koymalı bakalım ozaman ne olucak.
AYDIN ERDOĞAN

T H E elveda

T H E elveda
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Onlar zaten baştan hata yaptılar. Döktüler iğneleri samana şimdide toplamaya çalışıyorlar 
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Testlere katılan oyunculara en başta belirtildiğinden şüphem yok bu durumun. Şayet fotoğraflar dışarıya sızarsa hukuki işlem başlatılacağı bildirilmiştir oyunculara muhakak. Bu taşın altına elini koyanlar bu olaydan zaten haberdardı.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
yönetimkiler kendilerini bizim yerimize koysa , ilk olarak teker teker istifa ederdiler bence. 
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
İşin iç yüzü biraz daha farklı arkadaşlar. Kapalı Beta testlerine katılmaya hak kazanan oyuncularımıza gönderdiğimiz bilgilendirme e-postalarında testlere başlamadan önce ve testler başladıktan sonra özellikle üzerinde durduğumuz bir konu vardı, "Gizlilik". Yeni özellikleri herkesten önce görme ayrıcalığını yakalamaları da bu konu üzerinde çok büyük bir sorumluluk getiriyor zaten.Zoo56 yazdı:Blok olayı beni de üzdü. Böyle yapmaları ayrımcılık düşüncelerini dahada artırıyor. Adamlar hak kazanmış güzel onlara lafımız yok ama yönetim kendi çektikleri fotoları yayınlasalar oyuncularda ayrımcılık gibi düşünceleri ortadan kaldırırlar. Burda Beta beri oynuyan hala bir çok oyuncu var bence bu muhameleyi hak etmiyorlar. İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. :?xPrince yazdı:Sonuna kadar hak veriyorum, yönetimin artık aşırı inek öğrenci kıvamında çizgiromanlarla mangalarla kafayı bozmuş onlara spoiler demek küfür demek olduğunu düşünmeye başladım, o kadar düştünüzmü arkadaşlar bu kadar derinemi battınız 2 fotoğraf paylaşıldı diye adamlara ban atılırmı bu kadarmı bol buldunuz oyuncularıda ban atmak bu kadarmı kolay, cidden ne olduğunu çok iyi belli ediyo bu yönetim.
Yeni genişleme paketiyle ilgili detaylar zamanı geldiğinde zaten tüm camiayla paylaşılacak. Öncesinde bilgilerin verilen bu ayrıcalığa karşın -yapılan uyarılara da rağmen- dışarıyla paylaşılması hem doğru bir davranış değil, hem de doğurabileceği sonuçlar bakımından yanlış bir durum.
Bu sebeple çok büyük ciddiyetle yaklaştığımız bu konuda herkesten aynı hassasiyeti bekliyoruz. Hiçbir oyuncumuzu basit bir nedenden dolayı oyunumuzdan uzaklaştırmak gibi bir niyetimiz yok. Ancak güvenlik gereği suistimalleri göz ardı edemeyiz.
Konuyu anlayacağınızı umuyor, yeni özelliklerle ilgili duyurumuzu beklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Bölgenin ne zaman geleceği hakkında bir açıklama yapsanız bari ?Nerull yazdı:İşin iç yüzü biraz daha farklı arkadaşlar. Kapalı Beta testlerine katılmaya hak kazanan oyuncularımıza gönderdiğimiz bilgilendirme e-postalarında testlere başlamadan önce ve testler başladıktan sonra özellikle üzerinde durduğumuz bir konu vardı, "Gizlilik". Yeni özellikleri herkesten önce görme ayrıcalığını yakalamaları da bu konu üzerinde çok büyük bir sorumluluk getiriyor zaten.Zoo56 yazdı:Blok olayı beni de üzdü. Böyle yapmaları ayrımcılık düşüncelerini dahada artırıyor. Adamlar hak kazanmış güzel onlara lafımız yok ama yönetim kendi çektikleri fotoları yayınlasalar oyuncularda ayrımcılık gibi düşünceleri ortadan kaldırırlar. Burda Beta beri oynuyan hala bir çok oyuncu var bence bu muhameleyi hak etmiyorlar. İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. :?xPrince yazdı:Sonuna kadar hak veriyorum, yönetimin artık aşırı inek öğrenci kıvamında çizgiromanlarla mangalarla kafayı bozmuş onlara spoiler demek küfür demek olduğunu düşünmeye başladım, o kadar düştünüzmü arkadaşlar bu kadar derinemi battınız 2 fotoğraf paylaşıldı diye adamlara ban atılırmı bu kadarmı bol buldunuz oyuncularıda ban atmak bu kadarmı kolay, cidden ne olduğunu çok iyi belli ediyo bu yönetim.
Yeni genişleme paketiyle ilgili detaylar zamanı geldiğinde zaten tüm camiayla paylaşılacak. Öncesinde bilgilerin verilen bu ayrıcalığa karşın -yapılan uyarılara da rağmen- dışarıyla paylaşılması hem doğru bir davranış değil, hem de doğurabileceği sonuçlar bakımından yanlış bir durum.
Bu sebeple çok büyük ciddiyetle yaklaştığımız bu konuda herkesten aynı hassasiyeti bekliyoruz. Hiçbir oyuncumuzu basit bir nedenden dolayı oyunumuzdan uzaklaştırmak gibi bir niyetimiz yok. Ancak güvenlik gereği suistimalleri göz ardı edemeyiz.
Konuyu anlayacağınızı umuyor, yeni özelliklerle ilgili duyurumuzu beklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum