Çıban çiçeği diyorum çünkü umursamazlık var ama lasım olacak die düşünüyorum..sshinobi yazdı:Merhaba,
Oyuna her yeni bölüm geldiğinde bazı madenlerin değeri artarken bazılarının azalıyor. Acaba sizin bu konudaki tasarrufunuz nedir? Hangi madenlerin değeri artar, hangileri azalır? Stok yapıyor musunuz? Mesela ben bol miktarda osmiyum depoladım. Siz neler biriktiriyorsunuz?
Yeni Bölge Öncesi Stoklar
- STroNq
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Riders of Anatolia
Re: Yeni Bölge Öncesi Stoklar
STroNq - STroNqII - STroNqIII
KaLabaLıKTa EfeLiK EdeNiN TeNHaDa ÖzRü KaBuL OLmaZ
KaLabaLıKTa EfeLiK EdeNiN TeNHaDa ÖzRü KaBuL OLmaZ
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
Yeni düşüncem:...İTEMSİZ GİYSİLER... Belki bu TILSIM denilen şeyle itemsizdüz giysilere item basılabilir. Sonuçta hiçbişey bilmiyoruz yeni sistem hakkında. Bol bol sallama hakkım var

Saf olmayan madenlerde para edebilir.Siz en iyisi her türlü madeni depolayın.Şahsen saf ve olmayan baya maden depoladım ve devam da ediceğim.
https://www.facebook.com/minecraft.asktir Minecraft severler için Facebook sayfamız.
Menekse gano kadim ve hidrojen uçacak gibi geliyor bana. herkes trans üretecek çünkù 
{FUJİ}
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Tılsım üretimlerinde kadim pençe isteyeceğini zannetmiyorum ama muhtemelen hidrojen ateş boyası isteyebilir.Hidrojen stoklamakta fayda var.Madalyadır meteorittir boş iş onlar herhangi birşey beklemeyin onlardan.
Maden stoklamayı da tavsiye etmem çünkü istemeyeceğiniz kadar var şu anda maden kişilerde.Ve maden çıkması da zor bir şey değil.Belki 1 2 hafta pahalanabilir madenler sonra eski seyrine döner.
Maden stoklamayı da tavsiye etmem çünkü istemeyeceğiniz kadar var şu anda maden kişilerde.Ve maden çıkması da zor bir şey değil.Belki 1 2 hafta pahalanabilir madenler sonra eski seyrine döner.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
meteorit iş yapmaz..xPrince yazdı:Meteorit iş yapabilir.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..