İnadın alemi yok

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GaMeOFShaDoW
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: seyri beka

İnadın alemi yok

Mesaj gönderen GaMeOFShaDoW »

En azından tılsım efsunlarını açıklamasanız da istenecek madenleri açıklasanız .İnsanlar mağdur oluyoruz yönetim öyle yönetim böyle demese + kapalı beta illa açık beta olacak seçilen insanların günahına girmeseniz .2 hafta ceza bölge arifesinde oyundan tıksındırır.Seçilmeyen oyuncuların gönlünü bir nebze yapmak için detaylı olmasın üstün körü açıklama yeterli olur .Yönetim 2 dakika durun düşünün sırf huzur niyetine de olsa.
Resim
Kullanıcı avatarı
Eqwador
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: İnadın alemi yok

Mesaj gönderen Eqwador »

İstenecek madenlerin açıklanması oyunu nasıl bir kaosa götürür hiç haberin yok sanırım..Sonra bu maden fiyatları niye böyle...
Resim
Resim
Resim
Meinkampf
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Meinkampf »

Eqwador yazdı:İstenecek madenlerin açıklanması oyunu nasıl bir kaosa götürür hiç haberin yok sanırım..Sonra bu maden fiyatları niye böyle...
mantıksız konuşuyorsun zaten bölge geldimi uçacak o madenler hertürlü sonuç aynı olacak... :twisted: :twisted:
GaMeOFShaDoW
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: seyri beka

Mesaj gönderen GaMeOFShaDoW »

khaosa kimse hükmedemez . gaffar amcamızın büyük sözüdür. çemberli geldiğinde 20m olan ganoderma tam 1 ay içinde 11m oldu. O malzemeleri illa açıklıcaklar .Malzemelerin açıklanmaması para babası diye tabir edilen 5/10/15 T parası olan abiler(yaşı 10 bile olsa abi nasıl oluyosa) paralarına para katar.
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

GaMeOFShaDoW yazdı:khaosa kimse hükmedemez . gaffar amcamızın büyük sözüdür. çemberli geldiğinde 20m olan ganoderma tam 1 ay içinde 11m oldu. O malzemeleri illa açıklıcaklar .Malzemelerin açıklanmaması para babası diye tabir edilen 5/10/15 T parası olan abiler(yaşı 10 bile olsa abi nasıl oluyosa) paralarına para katar.
cok iyiydi bu güldüm bravo kardeş
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön