Satılmayan itemler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Satılmayan itemler

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Bilindiği gibi ecel,latif,ashabı keyf ve ejder asa aktarılmıyor , satılmıyor.

Bir oyunda ticaretin kısıtlanması sizcede biraz tuhaf değil mi ? Herkes oyunun farklı şartlarda oynuyor. Şu ana kadarda insanların ticareti ile ayakta duran itemi olan oyunvularla dolu.

Bu uygulamaya şöyle bir yenilik gelse iyi olmaz mı.

Mesela bir ecel ürettiniz aktarmak için itemi aktarma parşomeni veya kağıdı icad edilebilir.

Bir örnekle açıklayım.

Eceli ürettim ve aktarmak istiyorum.

Bir reçete olur mesela reçetede

3 akik
12 ısıgan otu
7 topaz
5 kömür vb

gibi madenlerle bu kağıt üretilir.

Daha sonra bu kağıdı itemin üstüne sürüklediğimizde hedef mühürlenmiş olur ve transfer amaclı mühürlenebilir.

Daha sonra transfer edilen karakterden gidilerek demirdi rüstem yada eliften mühür açtırılabilir.

Resim
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Satılmayan itemler

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Zaten üretim tutarı yüksek olan itemi sadece aktarmak yada satmak için öyle bir reçete yapılırsa ne olur düşünebiliyormusun. Peki işini ticarete dökmek istiyorsan. Malzemelerini toplarsın , reçeteni alırsın. Atıyorum ecel getiren silahının bütün malzemeleri satılır diyebilirsin. Bu itemin kilitlenmesinin amacı çalınmayı engellemektir. O yüzden düşüncenizin gereksiz olduğu kanaatindeyim.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

iyice okudun mu bilmiyorum orda aktarmak istiyorsanda yazıyor. Belki baska car kasıp aktarmak istiyor bu bence oyunu kısıtlamaktan ötürü.Ticaretsiz bir ortam GELİŞEMEZ.ister oyun olsun ister gerçek.

reçete sadece bir örnekti.herşeyi ille öle olcak diye yazmadım yazılanlara muhalefet olmak için değilde acaba mantıklı mı diye baksan daha iyi olur...
Resim
Kullanıcı avatarı
fetih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fetih »

Aktarılmama gibi nedenlerden biriside, Şaheser silah ticaretini engellemek olabilir.
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

xXeRsInXx yazdı:Zaten üretim tutarı yüksek olan itemi sadece aktarmak yada satmak için öyle bir reçete yapılırsa ne olur düşünebiliyormusun. Peki işini ticarete dökmek istiyorsan. Malzemelerini toplarsın , reçeteni alırsın. Atıyorum ecel getiren silahının bütün malzemeleri satılır diyebilirsin. Bu itemin kilitlenmesinin amacı çalınmayı engellemektir. O yüzden düşüncenizin gereksiz olduğu kanaatindeyim.
her seferinde söylüyorum vs bida söylicem eğer çar çalınırsa adam onu ata bilir
Kullanıcı avatarı
AGAHBEYPESETMEZ
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen AGAHBEYPESETMEZ »

Şaheser eşyalar satılamaz :) Yapımı çok pahalı zaten üretim malzemelerinin parasının üzerine biraz daha para isteyince fiyat daha çok artar.Adam normal malzemelerle alıp reçetesiyle yapsa daha uygun .

Çalma şansı da yok zaten
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

bence aktarılmasın ....
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

Ben Silkroad'daki gibi ortak kasa fikrini savunuyorum. Öyle olursa yeni karakter açan biri Latif'ini koyar bankaya. Geçer diğer karakterinden alır. Ne ticaret etmiş olursunuz ne de çalınma ihtimali olur.
İsteyende Latif'ini aldıktan sonra karakter aktarımıyla yeni karakterini başka bir üyeliğe aktarır.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________

“Genel Etkileşim” sayfasına dön