KAPALI BETA TEST HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

KAPALI BETA TEST HK.

Mesaj gönderen xyozgatx66 »

Bilindiği üzere bazı arkadaşlar kapalı beta test kullanım şartları dısında hareket etmiş ve testten ihrac edilmiştir.Örnek Veriyorum testten ihrac edilen 20 kişi var oldugunu hesap edelim ve yedek liste devam ettiğini varsayalım.Açıkta kalan 10 kısı için listede olmayan kişilerden tekrar bir katılım yapılacakmı yoksa kalan kısılerlemı devam edecek.
Resim
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: KAPALI BETA TEST HK.

Konuyu yanlıslıkla 2 defa açtım 1 tanesi silinebilirmi...
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

xyozgatx66 yazdı:Bilindiği üzere bazı arkadaşlar kapalı beta test kullanım şartları dısında hareket etmiş ve testten ihrac edilmiştir.Örnek Veriyorum testten ihrac edilen 20 kişi var oldugunu hesap edelim ve yedek liste devam ettiğini varsayalım.Açıkta kalan 10 kısı için listede olmayan kişilerden tekrar bir katılım yapılacakmı yoksa kalan kısılerlemı devam edecek.
Örnek verisen 20 kişi ihraç edilmiş vay vay geriye bişi kalmamışki sonrakilerin de yüzde 50 si kuralalra uymayacagına göre bu iş gene arge ekibine düşecek ne diye kalan kişilerle uğrasacakki.

Gözden kaçan hatalrın oyuncular tarafından farkedilmesi amaçı ile bir boyle bir uygulmaya gitmişler.

Uyarı yapılmış yapılıyorda bir nedenle bir parmak kesilecek 14 gün uzun bir süre degil. Acılır fazla uzatmamak lazım ne kadar tantana o kadar sorun cıkartır bırakın testler bitsin sorunsuz bir eklenti gelsin.

Beğenen oalcak beğenmeyen olacak sonuçta Kapalı beta diye defalarca bu konu hakkında yorum açmak sanki bir haritanın 2 hafta boyunca forumda yersiz konulara muhatap olması.

Yönetiminde sanki bilinçli bir merak uyandırma cabasında oda gözlerden kaçmıyorda merak edekte karşılığını bulma dileklerimle.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Tam nedemek istediğimi anlamamışın

20 Kişinin ihrac edildiğini düşünürsen yedek oyuncuları boşa seçmediler onlar devreye girecek fakat 10 yedek oyuncu seçildiği için 10 kısı girebilir buna fuara katılanlarda dahil, arasındakı oran aynı olduğunu farz edelim. Demek istediğim ihraç sayısı arttıkca test eden kullanıcı sayısı azalacak,azalması sonucu yeni kullanıcılar seçilecekmı yoksa kalan kullanıcılarlamı devam edicek bunu öğrenecektim.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön