Kapalı Betadan Görüntü Paylaşımı ?
- physX
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Re: Kapalı Betadan Görüntü Paylaşımı ?
Bu tür paylaşımların yapılmasının engellenmesine halâ bir anlam verememiş olsamda mutlaka vardır bir sebebi fakat bu ben ve benim gibi düşünen bir çok kişi için üzücü bir durum.
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Dersteydim ve bu yorumunu görünce bütün sınıfın içinde sesli güldüm millet şizofren sandıSagopakajmeran yazdı:
Yetmeeez. Telefonlarını dinleyin evine ofisine böcek yerleştirin bilgisayarini hackleyin pesine adam takin hatta en iyisi sıkın ya 2 tane.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
BeSGiDeRiM yazdı:Dersteydim ve bu yorumunu görünce bütün sınıfın içinde sesli güldüm millet şizofren sandıSagopakajmeran yazdı:
Yetmeeez. Telefonlarını dinleyin evine ofisine böcek yerleştirin bilgisayarini hackleyin pesine adam takin hatta en iyisi sıkın ya 2 tane.![]()
![]()
![]()
![]()
:mrgreen:
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Yaw sanki CIA bunlar devletin gizli şeyi. Arkadaş bikaç fotodan bişey olmaz ki adamlar varsa yüklesin işte ne kıymetli malınız varmış haa bişey daha bu tılsımlar akçeyle olanı gidipte 1000 üzeri yapmayın bu sefer oyuncu sayısı b.ku yer.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
- STroNq
- Salgın Koruyucusu

- Lonca: Riders of Anatolia
Arkadaşlardan bazıları girdi bu kapalı betaya onlardan foto isterim...Cloutier yazdı:Bugün başlayan kapalı betadan resim veya video paylaşımı olacak mı?
Yoksa betaya girmeye hak kazananların böyle paylaşımlar yapması yasak mı?
Artık haklı olarak tatmin edici bir şeylerin paylaşılmasını istiyoruz.
Kapalı betanın fazla uzun sürmemesi ve kapısının herkese açılması dileğiyle.
STroNq - STroNqII - STroNqIII
KaLabaLıKTa EfeLiK EdeNiN TeNHaDa ÖzRü KaBuL OLmaZ
KaLabaLıKTa EfeLiK EdeNiN TeNHaDa ÖzRü KaBuL OLmaZ
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
yönetim istediği kadar yasaklasın kullanıcı istediği arkadaşlarına fotoğraf ve videoları zaten gönderecektir.Ha bu foruma düşer / düşmez düşerse zaten silinir de test ekibi dışındakilerin görüntüleri göreceğinden hiç şüphem yok
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Karargah
Adam boşuna 2.Nesil olmamış,emek vermis...Sagopakajmeran yazdı:Yetmeeez. Telefonlarını dinleyin evine ofisine böcek yerleştirin bilgisayarini hackleyin pesine adam takin hatta en iyisi sıkın ya 2 tane.sshinobi yazdı:Test etmek için seçtiğiniz kullanıcıların mesajlarını izlemenizi öneririm. Bir tür teknik takip yani.Voyant yazdı:Paylaşımlar yasak. Bu tarz paylaşım yapanların İKV sunucularına erişimi kapatılacaktır.
Verdim şukunu (=

-
Sebebimsensin
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
iyi güzel öyle diyorsunda o seçilen elemanların bizden farkı ne ? adammı seçiyonuz yoksa iş mi yapıyonuz ne bu arkadaş altı üstü bi bölge getirceniz oyunun içine ettiniz lag dan oyun oynayamıyoruz siz test ediceniz diye maden ne halt beceriyosanız söyleyin bizde görelim. öyle 50 kişiyle bu ikv yürümez ayık ol anlatabildimmi ?Voyant yazdı:Paylaşımlar yasak. Bu tarz paylaşım yapanların İKV sunucularına erişimi kapatılacaktır.
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ruhsuz Beden
BeSGiDeRiM yazdı:Dersteydim ve bu yorumunu görünce bütün sınıfın içinde sesli güldüm millet şizofren sandıSagopakajmeran yazdı:
Yetmeeez. Telefonlarını dinleyin evine ofisine böcek yerleştirin bilgisayarini hackleyin pesine adam takin hatta en iyisi sıkın ya 2 tane.![]()
![]()
![]()
![]()
:mrgreen:
Dersini dinle la dersini
AYDIN ERDOĞAN
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda