Merhaba arkadaşlar;
Herkes Sığınak,Miğrat ve Çemberlitaş'ın ilk geldiği günler neler yapmıştınız herkes anlatsın güzel bi konu olur
İlk ben başlayayım :
Sığınaklar ve Miğrat geldiği ilk gün sığınaklar full doluydu. En az 25-30 kişi sığınakların girişinde bekliyordu iyi hatırlarım . İlk gün Öğleyin giriliyordu akşam test sunucusu açılmıştı Sığınaklar ve Miğratta en az 12 grup diyordu ve giriş yapılamıyordu 2. Gün düzeltmişlerdi ve sabah 9-10 gibi herkes sığınaklara yumulmuştu Miğrat okadar dolu değildi . İlk Miğrata girmiştim 4 savaşcı 1 şifa 1 büyü girdiğimizi iyi hatırlıyorum . Girdiğimizde İmmuneler junonlayınca tabi hiç bişey bilmediğimiz için ozamanlar yatıyoduk 4lüleleri geçemiyodu giren gruplar genelde. Sonra bi gruba girdiğimde Junon'a kadar gitmiştik Hele o 7li grubu geçmek için taktik üretmemiz bayağı zamanımızı almıştı ama mutlu son Tazılarda 2li grupları geçememiştik. Sunucuda Junon'a ulaşan ilk gruptuk galiba yanlış hatırlamıyorsam. İlk geldiği zamanlar baya eğlenceli oluyor grup bölgeleri . Ardından Sığınaklara geçmiştik. Sığınakların önü okadar tıklım tıklım doluki yer atılcak yer yoktu resmen Grup kurmuştuk ardından içeri girdik şans eseri Sığınaklardaki girişteki şarkı birden çalınca herkesin ödü kopmuştu Delilerin sesi,Fareadamların sesi delilerin oynayışı felan bayağı ürkütmüştü ilk girişte Düşünen Adamı görünce yuh ,oha dediğimizi hatırlarım
Düşünen adamı geçmek için karşıya biri geçip düşünen adamı çeke çeke herkes sırayla karşıya geçiyodu Motorine ulaştığımızda yanındaki fedaileri nasıl geçicez felan düşünmüştük 5-10Dk. Fedaileri
zihinledik işte bi baktık motorin geliyo örse kadar Bizde işte vura vura getirdik Örse gelince canı 75lerde bişeydi Örste motorini kesmek bambaşkaydı resmen Herkes ölüyodu örs yapmadan kesiyoduk felan Sonra kestiğimizde bana bilge cevriye mor asa düşmüştü iyi hatırlıyorum Gerçekten Çok eğlenceli günlerdi keşke yine öyle olsa
O değil de ben Yeraltı eklentisi geldiği zaman ki anımı anlatmak isterim. Sığınak, Migrat veya Çemberlitaş'ta o kadar değişik bir olay olmamıştı çünkü. Derinde ki Sır duyuruldu, heyecanla bekliyoruz, videolarını izliyoruz, izledikçe sabırsızlanıyoruz, bir yandan hazırlıklarımızı yapıyoruz.
Bir sabah annemle hastaneye gittik, annemi götürmüştüm. Sıramızı beklerken arkadaşımdan bir mesaj, "Yasin, Yeraltı açıldı!". Anneme sevgilimle aramın bozulduğunu, problem olmazsa gitmem gerektiğini söyleyip, kadıncağazı orada bırakıp eve koşmuştum. Derinde ki Sır'ı ilk çözebilenlerden olmak için.
Bu hep hatırlayacağım bir olaydır sanırım.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Öncelikle böyle bir konu açtığın için teşekkürler.Daha önce niye açılmadı böyle bir konu şaşırdım.
Sığınaklar ilk geldiğinde dediğin gibi baya dolu oluyordu.Düşünen adam genelde kesmiyorduk onu es geçiyorduk.Motorini ilk kesmeye çalıştığımızda bu nasıl kesilecek falan çok zor yapmışlar demiştim.Sonra örse çekip orada kesmeyi öğrendik.
Kenana geldiğimizde tank savaşçı vardı tabi.Hiç unutmam 10 tane falan Ejderha içmiştim ama kesemeden çıkmıştık
Miğratı pek hatırlamıyorum şu anda.
Çemberlitaşa ilk kez girmek çemberlitaş geldikten 1 hafta sonra nasip oldu.Şalterlere geldik arkadaş ileriye doğru git dedi biraz gittim ve kötü bir sürprizle karşılaştım
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Öncelikle Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. İlk Sığnak Ve Migrat GÜnlerim Sığnak ve migrat çıkmadan önce benim büyücüye karşı ayrı bi alakam vardı.Çok iyi hatırlıyorum hiçkimse büyücüleri emlere ve kp kasarken gruba almak istemezdi ama ben yinede severdim doğrusu.Bütün büyücüler meteroit buz takılırdı o zamanlar ben hep elektirikdim.Herzaman da en sevdiğim yetenek olarak elektirik kalıcak heralde. Neyse Hayvanlara karşı kullanıldığında bonus falan yokdu öle bişi 3 bin vurunca sevinirdim Çok iyi hatırlıyorum sıgnak,migrat çıkmadan 1 hafta önce azat * ceket+ azat cevriye pantolonu 15 m e aldım. Sığnaklar bi geldi benim ceketle panta 60 m verdiler satmadım Sığnak migrat çıkmış arkadaş benim üstüm ful azat elek hasarım olmuş 750 bide yeteneklerden okuyom 4 kat bonus falan diyor hemen merana koştum uçanlara garezim vardı biraz 750 elekle bi çakdım oo dedim 3 bin sımdı yakarım ben burayı Tekrardan Neyse diyorum Ben ilk şifamla migrata girdim doğrusu 2 şifa 2 savasçı 2 büyücüydü yanlış hatırlamıyorsam Girdiğim grupta büyücüler kime junon derse desin yazıyı görünce kutuplardı Unutamadığım başka bişi de 2 imu 1 fundiden oluşan 3 lü gruba gelmiştik. Ben dedim arkadaşlara bekleyin ben çekicem asitle 1 immu 1 fundi tores çekdim herkes helal olsun falan deyip alkışlamıştı 7 li hayvan grubuna kadar gelebildik zaten 1,5 saat falan geçmişdi çıkdık. Sonra gittim kenana ama içerisi nasıl dolu.Haseki daha açılmamıştı eminönünde arz kesiyorduk anca ,adamlar mısırdan girmek için hep antreponun arkasından dolanırdı Neyse gittim sığnak girişe bi grup kurduk 1 saatte girebildik izdihamdan 1 savaşcı 2 şifa 3 büyü kenana varmıştık 2.5 saatte. Daha birde düşünen motor kesmemişiz Kenana vardık ama biz daha bilmiyoruz elek direncini binlicende zehiri bozucaklar da sartellerı kapıcaz falan filan yarım saat uraştık çözmek için Neyse en sonunda dedik savasçı üstunde tutucak kenanı en mantıklı çözümümüz buydu. Şavasçı ilk kenanı cekdı biz şartelleri falan kapadık arkadas basladı dalmaya ama bi yandan da şifalar nasıl can basıo buna canını 95 etti ZZZZ sarsılmaz actı kenan bizim şarteller güzelcene kaçıyor varya bi heycan dı onu kapamak o gün sankı madenın tekrardan çıkmasına sanıyeler kalmış gibi ful tıklardık şartele O gün çıktım oyundan sonraki gün girdim yine mısıra baktım bi ejderli arkadaş grup atıyor o gün orda ikv hayatımda 3 yıl boyunca ortağım olacak arkdaşla tanıştım.Ömrüm boyunca da o günü unutmayacağım. Neyse girdik yine 1 savaşcı 2 sıfa 3 buycu motora kadar ilerledik amacımız motor kesmek zaten Bir arkadaş demişti örsde kesiliyor deniyelim dedik tuttuk getirdik motoru örse ama bi kesmemiz vardı deli gibi kalkan motora 2 tane vurur olurdu sonra dıer arkadaş dalıp ustune alır kutuplardı maksat o kutuptayken bizim yeniden canlanma sanıyemız gelsin en azından biri ayakda olsun motor kaçmasın falan filan kestik motorini şifa aldı ibni cevo kolye ama varya ben diyom içimden şimdi bu zengın oldu bea ibni cevo ne demek sunucuda yokdu olan da 30m den asagıya satmazdı takıyı.Cıkdık bidahaki el şifa girdim hemen ama ben takı almadım maraton ayak düştü nese oda guzel bakıyom maraton ayağa diyo kritik zırhı allah allah acep bu ne biri dedi bunu gıyınce akrepler katalızor yapamıyor gıttık yeraltına ıyı bı katolızor yedım Birsonraki gün benim ortağım dedi bu sefer kenanı kesıcez sen sımdı makıne at dırencını elektıriğe ver dedi tamm dedim.Bu kez savascı almadık 2 sıfa 4 buyu girdik ama sole bi olay vardı o zamanlar kenana gırer girmez mesela buyculer hemen derdı ben bunlayım sız bunla olun 2 serlı olarak karsılıklı keserdık delılerı o baş fedaıler varya bi olmezdı be ne uzn sürmüştü kesmek 1 tanesini .Neyse kenana vardık arkadaş bana bi şhen yuzuk verdi shen iksiri içdim başladık kesmeye.Keserken 2 kudret içdim ama 2 kere direnc bitti yanlış hatırlamıyorsam.Kenanı kestik bizim ejderli arkadaş dedi beyler benim örs sıfırmış İlk kenan madalyam böyleydi... Hiçbirzaman sıgnakların ilk çıkdığı günü unutmayacağım bu sadece aklımda kalan birkaç satır.
Öncelikle güzel bir konu açmışsın tebrik ederim.
Ilk olarak oyuna daha yeni başladığım zamanlarda 29 seviyeye ulaşmış meteora gelmistim,bir yer bilmediğim icin yanlıslikla tepegözlerin mekanına gitmisim...Sonradan ekranda bir yazi Eqwador yarıldi kanamasi var..o an kanatma gecene kadar karakterde yarilan yeri arastirmistim ve acikcasi tirsmistim