GÖRÜLMEMIS HATA
GÖRÜLMEMIS HATA
Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim. sunucuyu sectikten sonra ekran kayboluyor yani kullanici adi ve giris ekrani gelmiyor ama kisa yol olarak assagida duruyor ne yaptiysam ekrani getiremedim yardimlarinizi bekliyorum basliga geliince ilgi ceksin die öle yaptim 
imgright]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgright]
- STroNq
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Riders of Anatolia
Re: GÖRÜLMEMIS HATA
Bu olayla hemen hemen hergün karşılaşıyorum tekrar kapatıp açsan olur...rednem yazdı:Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim. sunucuyu sectikten sonra ekran kayboluyor yani kullanici adi ve giris ekrani gelmiyor ama kisa yol olarak assagida duruyor ne yaptiysam ekrani getiremedim yardimlarinizi bekliyorum basliga geliince ilgi ceksin die öle yaptim
STroNq - STroNqII - STroNqIII
KaLabaLıKTa EfeLiK EdeNiN TeNHaDa ÖzRü KaBuL OLmaZ
KaLabaLıKTa EfeLiK EdeNiN TeNHaDa ÖzRü KaBuL OLmaZ
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
Oyun giriş ekranı görev çubuğundayken (alt kısımdayken) görev yöneticisini açınız ve ''İstanbul - Giriş Sayfası'' adlı uygulamaya sağ tıklayarak Ekranı Kapla tercihini seçiniz. Böylelikle giriş ekranı karşınıza gelecektir.
Fakat bu çözümün daimi olduğu garantisini veremem. Her defasında tekrarlamanız gerekebilir.
İyi forumlar dilerim.
Fakat bu çözümün daimi olduğu garantisini veremem. Her defasında tekrarlamanız gerekebilir.
İyi forumlar dilerim.

valla tam ekran yaptim oldu saol ama bu sorunun nedeni nedir ki acaba :idea:
imgright]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgright]
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
Açıkcası sorunun neden kaynaklandığı hakkında bilgim yok fakat çözüm sağlayabildiysem ne mutlu bana.rednem yazdı:valla tam ekran yaptim oldu saol ama bu sorunun nedeni nedir ki acaba :idea:
İyi oyunlar diliyorum

- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Bu sorunun birçok sebebi olabilir. Ünalın dediği gibi "Ekranı Kapla" diyerek açabilirsin. Fakat her girişinde bunu yapmak istemiyorsan sorunu bulmalısın.rednem yazdı:valla tam ekran yaptim oldu saol ama bu sorunun nedeni nedir ki acaba :idea:
Mesela masaüstünüzün ekran çözünürlüğünü değiştirerek oyuna girmeyi deneyerek başlayabilirsin