Bankanın oradaki ses
Bankanın oradaki ses
Bankanın orada bir konuşma başlıyor. Gür sesli bir abimiz söylüyor ama ne söylediği anlaşılmıyor. Benim yarım yamalak anladım tek şey son kısmı: "Yükseliş cemiyetini, zihniyetini, hey!" gibi bir şey bundan da emin değilim. Bu konuşmanın tamamı nasıl anlayan biri yazabilir mi?
Re: Bankanın oradaki ses
Domuza katılın.
Domuz tek yoldur.
Hepimiz kazanalım.
Köhnemiş yönetimlere son.
Yükseliş Cemiyeti zihniyetine hayır!
Domuz tek yoldur.
Hepimiz kazanalım.
2009-2013
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Oyundan bıktığım anlar eskiyi anımsamak için oraya gider bu sese kulak verirdim .JouRney yazdı:Domuza katılın.
Domuz tek yoldur.
Hepimiz kazanalım.
Valla 3 - 3.5 sene önce bu sesten nefret ederdim.Çok sıkıcı geliyordu o zaman ama şimdi duyduğumda eskileri hatırlıyorum...JouRney yazdı:Domuza katılın.
Domuz tek yoldur.
Hepimiz kazanalım.
Hele şu yeraltındaki o karacin mağrasına giderken o ses.Ulan o sesten yeraltına indiğimde beni meteora çıkaran bir sestir o ses
Ama önceden güzel geliyordu :idea:
https://www.facebook.com/minecraft.asktir Minecraft severler için Facebook sayfamız.
Bir de bankanın orda bir yazı var "Türkiye İş Bankası" diye.Bu sırrı başkası biliyordur sır değil ama ben daha 2 sene önce keşfettim 
https://www.facebook.com/minecraft.asktir Minecraft severler için Facebook sayfamız.
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
O bina gerçektede İş bankası müzesidir zatenMinecraft yazdı:Bir de bankanın orda bir yazı var "Türkiye İş Bankası" diye.Bu sırrı başkası biliyordur sır değil ama ben daha 2 sene önce keşfettim
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
her geçişte " ulan kime kaydettirmişler bu sesi, hadi oynasalar bile üstünde ne hale gelmiş ses " dediğim sestir 
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
emin önüne çık caminin sol tarafından düz yardır aynı banka karşına çıkıcaktır banka mısır çarşısı arası gerçeğinin 1 e 1 kopyası gibiMinecraft yazdı:Bir de bankanın orda bir yazı var "Türkiye İş Bankası" diye.Bu sırrı başkası biliyordur sır değil ama ben daha 2 sene önce keşfettim
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
izmirli kardeşveym2 yazdı:emin önüne çık caminin sol tarafından düz yardır aynı banka karşına çıkıcaktır banka mısır çarşısı arası gerçeğinin 1 e 1 kopyası gibiMinecraft yazdı:Bir de bankanın orda bir yazı var "Türkiye İş Bankası" diye.Bu sırrı başkası biliyordur sır değil ama ben daha 2 sene önce keşfettim