GSKILL8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM
SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
INTEL CORE I3 3220 SOKET 1155 3.3GHZ 3MB CACHE 22NM İŞLEMCI
ASUS P8H77-M LE INTEL H77 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART
Sizce nasıl arkadaşlar bu sistem almayı düşünüyorum bu parçaları.i3 bu sistemin yanında zayıf kalıyor sanırım ama pek sorun olucağını zannetmiyorum.Anakart ile işlemci 1115 soket destekliyor burda sorun yok.Güç kaynağıda alıcam 550W.Sizce bu sistemin eksiği fazlası , eklemek istediğiniz birşey varsa yazın arkadaşlar
İKV İÇİN TOPLAMA PARÇALAR ( ANLAYANLAR BAKSIN )
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV İÇİN TOPLAMA PARÇALAR ( ANLAYANLAR BAKSIN )
Söylediğin parçalar arasında en sönük kalan işlencin.i3 ile i5 işlemci arasında pek bir fiyat farkı olduğunu sanmam durumun varsa i5 i kesinlikle öneririm.
Tabi sistemin bu haliyle de oyunu gayet rahat çalıştırabilir ama sadece IKV yi
.Başka oyunlarda oynuyorsan i3 işlemci pek kullanışlı değil.
Tabi sistemin bu haliyle de oyunu gayet rahat çalıştırabilir ama sadece IKV yi
- AresmosiS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Erkan-I Harbiye
sadece oyun için amd kullan dıyorlar.amd çift çekirdekli işlemcileri var.sence iyimidir ?Hayalxet yazdı:Söylediğin parçalar arasında en sönük kalan işlencin.i3 ile i5 işlemci arasında pek bir fiyat farkı olduğunu sanmam durumun varsa i5 i kesinlikle öneririm.
Tabi sistemin bu haliyle de oyunu gayet rahat çalıştırabilir ama sadece IKV yi.Başka oyunlarda oynuyorsan i3 işlemci pek kullanışlı değil.

- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
AresmosiS yazdı:sadece oyun için amd kullan dıyorlar.amd çift çekirdekli işlemcileri var.sence iyimidir ?Hayalxet yazdı:Söylediğin parçalar arasında en sönük kalan işlencin.i3 ile i5 işlemci arasında pek bir fiyat farkı olduğunu sanmam durumun varsa i5 i kesinlikle öneririm.
Tabi sistemin bu haliyle de oyunu gayet rahat çalıştırabilir ama sadece IKV yi.Başka oyunlarda oynuyorsan i3 işlemci pek kullanışlı değil.
Sadece oyun oynayacaksan evet iyidir ama ben önermem benim bilgisayarım varsa oyunda oynamak isterim, film de izlemek isterim amd işlemcileri buna pek bi olanak sağlamaz.Tamamen oyun oynamak için üretilen parçalar bunlar.
Günlük hayatta kullanabileceğin bir bilgisayar için intel in i5 işlemcileri gayet iyidir.
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
Sistem gayet güzel görünüyor fakat i3 gerçekten çok sönük kalır 100-120 lira aralığında bir fark daha ödeyip i5 3770k almanızı tavsiye ederim özellikle oyun için biçilmiş kaftan ayrıca ileriye dönük bir bilgisayar olsun diyorsan güç kaynağınıda en az 600W ve 80+ verimlilikte çalışanından almalısın.
- AresmosiS
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Erkan-I Harbiye
güç kaynağı alıcam onu yazdım i5 in dedıgın modelı vatanbılgısayarın sıtesınde bulunuyor mu

- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
İKV yi oynayan işlemci ilerisi için bas parayı i7 al derim 
COSMOS
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Sistemin gayet iyi görünüyor,şunu da belirtmek isterim İKV için bir bilgisayar toplanmasına gerek olmadığını düşünüyorum,mevcut makinan çok kötü değilse.Listendeki parçalar içinde de herkesin dediği gibi i3 senin için sıkıntı çıkaracaktır.İleriye dönük bir makina toplamak istiyorsan işlemciyi en az i5'e yükseltmelisin.Maddi açıdan zor olacaksa da anakart ve ekran kartından kısmanı tavsiye ederim.Asus iyidir ama en pahalılarından biridir.Sapphire yerine de Powercolor'ın seninkine yakın modellerine bakarsın.AMD konusuna da gelince şu ana kadar 6 adet bilgisayarım oldu üçü İntel üçü AMD olmak üzere.AMD sırf oyun üzerine tasarlanmamıştır aslında ama oyun performansını diğer alanlarda sana veremez,ve fazla dayanıklı değildir.
2006-2013
Paylaşım için teşekkürler!