Grup Bölgesi HK (Kalksın diyenler için bir açıklamam)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Minecraft
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Grup Bölgesi HK (Kalksın diyenler için bir açıklamam)

Mesaj gönderen Minecraft »

Merhaba arkadaşlar.Yönetimden değilim,açıklama derken neden kaldırılmayacağını sizinle paylaşmak istedim.

Şimdi konumuz GB (Grup Bölgesi).Eğer bu grup bölgeleri kaldırılmaya çalışılırsa üstünü dizen kişilerin de eşyalarının silinmesi gerekir.Silinirse de haksızlık olur.Haksızlık şurada,adamlar gece gündüz belkide hiç kapatmadan oynayıp düşürdü.Onların bu emekleri ne olacak?

NOT : ÜSTÜMÜ DİZMİŞ DEĞİLİM AYRICA YÖNETİMİN YAĞCISI DEĞİLİM :!:
https://www.facebook.com/minecraft.asktir Minecraft severler için Facebook sayfamız.
Kullanıcı avatarı
Hayalxet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Grup Bölgesi HK (Kalksın diyenler için bir açıklamam)

Mesaj gönderen Hayalxet »

Hadi ya sen söylemeden önce kimse bunu bilmiyodu :D

==»Dikkat Aynştayn var :D
Hayalxxet --- (^)Ashab-ı Kehf

Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Grup bölgeleri kaldırılsın derken zaten şuan olan bölgelerin kaldırılması istenmiyor bundan sonra oyuna grup bölgesinin gelmemesini istiyenler var.
Resim
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

kaldırılsada olur hidra yamalı 49 kalsa ecel ve ejderi olanlar king olsa falan iyi olurdu hani
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

Ne içip geliyorsunuz anlamıyorum ki sizi, bende alkol alıyorum ama yaşadığın kafayı hiç yaşamadım:) Öncelikle demişsin ki grup bölgesi kalkarsa şu olur bu olur, siz bazı şeyleri yanlış anlıyorsunuz oyuna getirilen bir eklentinin kaldırılması söz konusu olamaz çünkü oyun üzerinde ufak bir değişiklik yapıldığı zaman dosyalarda doğal olarak bozulmalar gerçekleşiyor ve düzeltilmesi o kadar basit değil, onuda geçtim insanlar grup bölgesi kaldırılsın derken yeni gelecek olan eklenti(ler)'in grup bölgesi tarzında değilde meteor bölgesi yada yeraltı bölgesi tarzında gelmesini istiyor forumda sürekli böyle çarpık konular açılmaya başlandı rica ediyorum konu açmadan önce titiz davranın lakin hem forum kirliliği hemde önemli bişey mi paylaşılmış diye girip okuyan arkadaşlarımızın zamanına yazık.
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Grup bölgesi gelmese artık daha mutlu olurum. GB lere yeni başlayan arkadaşlar çok geride kalır o zaman (yeni grup bölgeleri gelirse). Bana göre oyunun mantığı zaman yönünde ilerliyor. Oyunda ne kadar çok kalırsan, ne kadar çok GB girersen o kadar çok şanslısın ve güçlüsün demek. 5 kere girdin bişey düşmedi 100 kere girsen kesin düşer, en azından bir parça eşya düşer. Vakti bol olan güçleniyor az olan yerinde sayıyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

xXESREFPASALIXx yazdı:
VerderVeremem yazdı:Ne içip geliyorsunuz anlamıyorum ki sizi, bende alkol alıyorum ama yaşadığın kafayı hiç yaşamadım:) Öncelikle demişsin ki grup bölgesi kalkarsa şu olur bu olur, siz bazı şeyleri yanlış anlıyorsunuz oyuna getirilen bir eklentinin kaldırılması söz konusu olamaz çünkü oyun üzerinde ufak bir değişiklik yapıldığı zaman dosyalarda doğal olarak bozulmalar gerçekleşiyor ve düzeltilmesi o kadar basit değil, onuda geçtim insanlar grup bölgesi kaldırılsın derken yeni gelecek olan eklenti(ler)'in grup bölgesi tarzında değilde meteor bölgesi yada yeraltı bölgesi tarzında gelmesini istiyor forumda sürekli böyle çarpık konular açılmaya başlandı rica ediyorum konu açmadan önce titiz davranın lakin hem forum kirliliği hemde önemli bişey mi paylaşılmış diye girip okuyan arkadaşlarımızın zamanına yazık.
+1 Hayatımdan 3 dakina 20 sanıye caldılar :D
sen konuşmayı öğren ben sana +5 dakika vereceğim :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön