Tılsım Oyuncu Sayısı HK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Tılsım Oyuncu Sayısı HK

Mesaj gönderen yunus1907 »

Gün geçtikçe oyun bitiyor,dün 4 saat sadece 1 tank aradık stuya,bunuda geçiyorum tam 4 saat meteorda savas yaptık arzlarla sadece kendi loncamızda bulunan 6 kişiyle bu 4 saat içinde lodos sancakta gördüğüm kişi sayısı 5! (lonca harici)

Oyun bitmiş bizim yönetim hala test yapacak,devam edin devam.
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tılsım Oyuncu Sayısı HK

Mesaj gönderen sshinobi »

Oyuncu sayısı her geçen gün düşüyor ve yeni eklentiler buna çare olmayacak. Yapılan etkinlikler yalnızca günü kurtarmaya yetiyor, sürekli bir katılım sağlamıyor. En büyük hata grup bölgelerinin gelmesiyle yapıldı çünkü grup bölgeleri iş çıkışı 1-2 saat takılanları, mesai arası yarım saatliğine item kasanları oyundan uzaklaştırdı. Gün içinde toplamda 2-3 saat takılan biri bu süreyi oyuncu aramaya ayıracağını anlayınca oyundan soğudu. Dolayısıyla meslek sahibi kişiler yani oyundaki eski düzeni, herkesin olmasa da çoğu kişinin birbirine saygı duyduğu ortamı sağlayan kişiler oyundan ayrıldı. Ortam çoluk çocuğa kaldı. Durum böyle olunca kimsenin kimseye tahammül etmediği, saygıdan ve karşılıklı güvenden yoksun ilişkiler kuruldu. Aslında kimse eski İKV'yi istemiyor. Düşük hasarlar, düşük enerjiler kimsenin isteyeceği şeyler değil. Herkesin aradığı o eski ortam.

Forum artık eskisi gibi kalabalık değil. Online kullanıcı rekoru 1000 civarı birşey. Bu bile bazı şeyleri fark etmek için yeterli.

Eskiden okulların açılması oyuncu sayısında gözle görülür bir azalma meydana getirmezdi, yukarıda saydığım sebeplerden dolayı. Görsel bir yenilik için belki yeterli kaynaklar elde yoktur fakat grup bölgeleri getirildiği gibi kaldırılabilir de. Aksi takdirde kendi sonunuzu kendiniz hazırlamış olacaksınız.
Kullanıcı avatarı
Minecraft
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Minecraft »

Boyle bırsey olması ıcın ustunu dızen adamların setlerı de kalkmalı ki boyle bırsey olursa adamların hakları ne olacak?

Mobılım ımla ve yazım yanlıslarına bakmayın.
https://www.facebook.com/minecraft.asktir Minecraft severler için Facebook sayfamız.
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen merandanx »

arz lodos saçmalığı yerine 59 leveler gelsin böylece kastğımız itemlerde çöpe giti demeyiz grup bölgesi saçmalığıda sona ermiş olur
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

Bana göre çözüm şu şekilde olmalı:

Grup bölgeleri büyütülüp herkese açık olacak yani gruba özgü kopya bölgeler olmayacak. Şaheser eşyalar şef olmayan yaratıklardan da düşebilecek fakat düşme olasılığı çok düşük olacak. Örnek veriyorum; şuan Kenan'dan Nucleus Kolye düşme olasılığı yüzde 1 ise küçük yaratıklardan bunu düşürme olasılığı yüzde 0,001 olacak. Şef yaratıklardan da şaheser eşya düşürme olasılığı azaltılacak. Yaratıklar grup halinde gelmeyecek, tekli kesim de yapılabilecek. Eğer böyle olursa oyuna katılım artacaktır.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Arz ve Lodos eklentisiyle İKV'nin eski özelenen havasını yakalayacağına inanıyorum yapılan açıklamalarda bölgenin Eminönü gibi düşman oyuncuların birbiriyle savaşabileceği, herkesin aynı anda girebileceği, yaratıklarla teke tek çarpışıbileceği bir bölge olduğu söylenmişti.
Dipnot: Oyuncu sayısındaki bu azalmanın her okul dönemi olduğunu hepimiz biliyoruz...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Özellikle Tılsım ve Kuklacı'dan Eminönü'ye göçler engellenirse bahsettiğin durum ortadan kalkar.
2006-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön