Yeni Bölge Öncesi Stoklar
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Bölge Öncesi Stoklar
Madalyayla ilgili öngördüğüm yeni bölgeye girmek için belli miktar madalya isteyebileceğidir.SmokyPAUK yazdı:
Madalya da değerlenebilir bence. Bi işe yarayabilir belki.
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
sshinobi yazdı:Madalyayla ilgili öngördüğüm yeni bölgeye girmek için belli miktar madalya isteyebileceğidir.SmokyPAUK yazdı:
Madalya da değerlenebilir bence. Bi işe yarayabilir belki.
O da olabilir ama bence yeni bölge için KP değilde şana bakacaklar gibi geliyor. Tabii bilemiyoruz. Ama madalya kesin işe yarayacak bi şekilde.

- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
xXESREFPASALIXx yazdı:Vallaha madalya işe yarın hiç degilse bölge girişlerınde felan kullanılsada olur yanı boş boş duruyo 2bın tane madalya cantada.
En azından madalyayı giyilebilir hale getirseler, kolye gibi taksak o bile yeter yani.

Daha önce kolye gibi takılabilen ve çantada/kasada üst üste konamayan Madalya, Sığınaklar ve Migrat eklentisi ile birlikte, gelen önerilerden sonra yapılan değişiklikle "kolye" sınıfından "materyal" sınıfına alınarak yer kaplaması önlenmiş oldu. :)SmokyPAUK yazdı:
En azından madalyayı giyilebilir hale getirseler, kolye gibi taksak o bile yeter yani. :)
Eski madenlerin fazla değerleneceğini düşünmüyorum olsa olsa saf titanyum ve saf platin biraz değer kazanabilir buna ilaveten yeşil zümrüt ve çıban çiçeği de değerlenebilir.
Bugünlerde görüyorum herkes meteorit toplama derdine düşmüş gülüyorum sadece
Bi ara da madalya toplayanlar vardı onları unutmamak lazım :lol:
Asıl değerli olacak madenler muhtemelen yeni bölge içerisinde olacaktır.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
her saftan 9-10 ar tane koydum depoya. ya batıcaz ya çıkıcazsshinobi yazdı:Merhaba,
Oyuna her yeni bölüm geldiğinde bazı madenlerin değeri artarken bazılarının azalıyor. Acaba sizin bu konudaki tasarrufunuz nedir? Hangi madenlerin değeri artar, hangileri azalır? Stok yapıyor musunuz? Mesela ben bol miktarda osmiyum depoladım. Siz neler biriktiriyorsunuz?
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
madalya alanlar iyi oluıyordu çantada 400 tane madalya vardı hepsini 10 binden satmıştımCloutier yazdı:Eski madenlerin fazla değerleneceğini düşünmüyorum olsa olsa saf titanyum ve saf platin biraz değer kazanabilir buna ilaveten yeşil zümrüt ve çıban çiçeği de değerlenebilir.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
Daha önce kolye gibi takılabilen ve çantada/kasada üst üste konamayan Madalya, Sığınaklar ve Migrat eklentisi ile birlikte, gelen önerilerden sonra yapılan değişiklikle "kolye" sınıfından "materyal" sınıfına alınarak yer kaplaması önlenmiş oldu.
[/quote]
Eskiden öyle olduğunu hiç bilmiyordum. Komutanla subay verince almıyordum bile. O yüzden o konuda bi bilgim yoktu. Sağol
Eskiden öyle olduğunu hiç bilmiyordum. Komutanla subay verince almıyordum bile. O yüzden o konuda bi bilgim yoktu. Sağol