İstanbul Kıyamet Vakti Sunucu Birleşimi ve Yeni Sunucu Açıl.
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Sunucu Birleşimi ve Yeni Sunucu A
Güzel düşünce eminim tüm oyuncuların hayali eski ikv dir.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Bencede bu aralar sunucular tenha 2 tane sunucu birleşse fena olmaz Herkes çt onune bak kalabalık dicek ama oyundakilerin %50 si zaten çt onunde tum haritaların dolu olması lazım bence emin onunde eski handanda vs atanlar olması lazım bu aralar oyun çok boş emin onunde sinek avlanıyor.

- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Eminönü'nde bir şey var da biz mi gitmiyoruzIReSTIBLE yazdı:Bencede bu aralar sunucular tenha 2 tane sunucu birleşse fena olmaz Herkes çt onune bak kalabalık dicek ama oyundakilerin %50 si zaten çt onunde tum haritaların dolu olması lazım bence emin onunde eski handanda vs atanlar olması lazım bu aralar oyun çok boş emin onunde sinek avlanıyor.
2006-2013
Bence bu baştan hata bi oyunun tamamen bir bolge odaklı olması bence saçmalıktan ote bir şey değilizdirapgrafik yazdı:Eminönü'nde bir şey var da biz mi gitmiyoruzIReSTIBLE yazdı:Bencede bu aralar sunucular tenha 2 tane sunucu birleşse fena olmaz Herkes çt onune bak kalabalık dicek ama oyundakilerin %50 si zaten çt onunde tum haritaların dolu olması lazım bence emin onunde eski handanda vs atanlar olması lazım bu aralar oyun çok boş emin onunde sinek avlanıyor.Oyun tamamen Çemberlitaş odaklı.Sunucu birleşimi sadece sinir katsayısını artırır.

- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
izdirapgrafik yazdı:Şöyle de bir göstereyim durumu:
Kardeş Bu olsa olsa Eminönü sunucusunda olur. Bir de Meran , Anka , Sancak sunucularına baksan Stuarta bile grubun zar zor bulunduğunu görürsün. İkv sadece 1 sunucudan ibaret değil.
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
adamlar 2012 de serverler boş demiş. Şimdi oyuna girseler kendilerinden utanırlar
Allah Rahmet Eylesin sana ikv . Seni özleyeceğim küçük dostum ...
Allah Rahmet Eylesin sana ikv . Seni özleyeceğim küçük dostum ...
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Konuyu biraz hortlatıcam ama bu sistemin artık gelmesi lazım bence çünkü oyunda zaten gereksiz sunucular var ben sancaktayım çembere grup bulamadığım için sıkıldım bıraktım oyunu.2-3 sunucu olsa herkes rahatlar insanlar görevlerini yaptıracak arkadaş bulur böyle olmuyor. Adamlar oyuna sancakta başlıyolar azul görevini yapamayıp oyunu bırakıyorlarm :!: 39 lvl olmasa bile en azından 3 sunucu olmalı sadece
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.