Bunlarla uğraşma direk tanklığa yönel. Ama illa üreticem diyorsan Ecel Getiren wslerde Grup Bölgelerinde iyi bir silahtır. Latif ise şifacı kesmek için ideal bir silahtır. Çoğu yaratıkta iyi işler kp savaşları için iyi değildir. Yücelen mor balyoz ise tam wslik bir silahtır. Klan savaşları ve ws yapıcaksan Yücelen Halit mor balyoz üretmeni öneriyorum. :arrow:
Şimdiki aklım olsa hiç ecel falan uğraşmazdım. Sen bence balyoz yada ecel üreteceğine farabi shen silah yada farabi karakürk silah üret. ben eceli ürettim çok az kullandım tank oldum şimdi bıçak kılıcım var. eceli boş yere üretip parlatmışım.
berberah yazdı:Şimdiki aklım olsa hiç ecel falan uğraşmazdım. Sen bence balyoz yada ecel üreteceğine farabi shen silah yada farabi karakürk silah üret. ben eceli ürettim çok az kullandım tank oldum şimdi bıçak kılıcım var. eceli boş yere üretip parlatmışım.
Katılıyorum.Ecel falan üretme hiç.Tank itemleri topla.Farabi+direnç itemler al o parayla.Tank olup üstünü diz.Çünkü tek başına ecel bişey ifade etmez.Işık itemleri olan tek item balyozu olan adam bile yatırır seni.Tank ol bence.