İstanbul Kıyamet Vakti Sunucu Birleşimi ve Yeni Sunucu Açıl.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ZACA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Maxigame

İstanbul Kıyamet Vakti Sunucu Birleşimi ve Yeni Sunucu Açıl.

Mesaj gönderen ZACA »

İstanbul Kıyamet Vakti Sunucu Birleşimi ve Yeni Sunucu Açılışı.

Arkadaşlar projemi anlatayım:
Sizde farkındasınız ikv artık eski ikv değil,benim fikrim bazı sunucuları birleştirip mesela 2 sunucu birleşerek tek bir sunucu haline gelecek.

Resim

Ve yeni bir sunucu acılacak bu sunucu eski zevkimizi almak için ilk olarak 29 lvl sınırı ardından 39 lvl sınırı olacak fakat bana kalırsa kesinlikle 49 lvl sınırına çıkarılmamalıdır.Eminim bu sunucuyla beraber ikv eski günlerine kavuşacaktır.

Resim
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İstanbul Kıyamet Vakti Sunucu Birleşimi ve Yeni Sunucu A

Mesaj gönderen GaffarBEY »

Wuw Gerçekten Güzel olurdu. +1 ;)
Kullanıcı avatarı
ZACA
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ZACA »

Teşekkürler böyle düşünmene sevindim. :)
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Merhaba,
Önerine saygı duyuyorum fakat mantık çerçevesinde düşündüğümüzde bunu yapmak mantıksız.Bir online oyun devamlı gelişir fakat gerilemez,yani oyunda 2 yıl boyunca duran bir eklentiyi kaldırmak saçma olur.Eğer daha önce herhangi bir oyunda gördüysen,paylaşırsan bende bilgilenmiş olurum.Grup bölgesi mantığını sevmeyen çok oyuncu var fakat ben şans sistemi hariç kötü bir yanını göremiyorum.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ZACA
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ZACA »

berkan587 yazdı:Merhaba,
Önerine saygı duyuyorum fakat mantık çerçevesinde düşündüğümüzde bunu yapmak mantıksız.Bir online oyun devamlı gelişir fakat gerilemez,yani oyunda 2 yıl boyunca duran bir eklentiyi kaldırmak saçma olur.Eğer daha önce herhangi bir oyunda gördüysen,paylaşırsan bende bilgilenmiş olurum.Grup bölgesi mantığını sevmeyen çok oyuncu var fakat ben şans sistemi hariç kötü bir yanını göremiyorum.
Bende görüşüne saygı duyuyorum. Silkroadda benim anlattığım server birleşimi oldu.
http://www.maxigame.org/forum/f787/silk ... ri-185463/
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Sunucu birleşimi birçok oyunda uygulanan bir yöntemdir fakat bizim oyunumuz için gerekli olduğu en azından şu an için düşünülemez.Oyunun yüzde 70'inin Çemberlitaş üzerine kurulduğunu varsayarsak ve hafta içi dahil akşam 8'den sonra bu bölgeye girmek için saatlerce sıra bekleniyorsa olası bir sunucu birleşimi işleri yokuşa sürmekten başka bir işe yaramayacaktır.29 level geri gelsin,v1 dönemindeki halimizle oynayalım gibi retro fikirleri de rafa kaldırmanızı öneririm.Şu an İKV'nin ihtiyacı,daha doğrusu yapması gereken mevcut oyuncularının nostaljik isteklerine cevap vermekten çok radikal adımlar atarak rakiplerine bir adım daha yaklaşmasıdır.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Gerçektnde iyi düşünmüşsün ama hayal etmek kadar gerçekleştirmekte önemli Tabi senin elinde olan bişi deil
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

ZACA yazdı:
berkan587 yazdı:Merhaba,
Bende görüşüne saygı duyuyorum. Silkroadda benim anlattığım server birleşimi oldu.
http://www.maxigame.org/forum/f787/silk ... ri-185463/
Merhaba,
Ben bunu sunucu birleştirme için dememiştim sunucu birleştirme olayıyla ben başka oyunlardada karşılaştım fakat,oyundaki eklenti 1-2 yıl durduktan sonra silen bir oyun görmedim, söylemek istediğim buydu.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

izdirapgrafik yazdı:Sunucu birleşimi birçok oyunda uygulanan bir yöntemdir fakat bizim oyunumuz için gerekli olduğu en azından şu an için düşünülemez.Oyunun yüzde 70'inin Çemberlitaş üzerine kurulduğunu varsayarsak ve hafta içi dahil akşam 8'den sonra bu bölgeye girmek için saatlerce sıra bekleniyorsa olası bir sunucu birleşimi işleri yokuşa sürmekten başka bir işe yaramayacaktır.29 level geri gelsin,v1 dönemindeki halimizle oynayalım gibi retro fikirleri de rafa kaldırmanızı öneririm.Şu an İKV'nin ihtiyacı,daha doğrusu yapması gereken mevcut oyuncularının nostaljik isteklerine cevap vermekten çok radikal adımlar atarak rakiplerine bir adım daha yaklaşmasıdır.
yaklaşmakdan bahsetmen hiç gerçekci olmamış. eğer böyle bir kıyaslama yapmak istersen İKV'den daha fazla gerileyen düşüş yaşıyan hiçbir oyun bulamazsın. durumun ne kadar vahim olduğununda farkındasındır sanırım.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

HuNKaR yazdı:
izdirapgrafik yazdı:Sunucu birleşimi birçok oyunda uygulanan bir yöntemdir fakat bizim oyunumuz için gerekli olduğu en azından şu an için düşünülemez.Oyunun yüzde 70'inin Çemberlitaş üzerine kurulduğunu varsayarsak ve hafta içi dahil akşam 8'den sonra bu bölgeye girmek için saatlerce sıra bekleniyorsa olası bir sunucu birleşimi işleri yokuşa sürmekten başka bir işe yaramayacaktır.29 level geri gelsin,v1 dönemindeki halimizle oynayalım gibi retro fikirleri de rafa kaldırmanızı öneririm.Şu an İKV'nin ihtiyacı,daha doğrusu yapması gereken mevcut oyuncularının nostaljik isteklerine cevap vermekten çok radikal adımlar atarak rakiplerine bir adım daha yaklaşmasıdır.
yaklaşmakdan bahsetmen hiç gerçekci olmamış. eğer böyle bir kıyaslama yapmak istersen İKV'den daha fazla gerileyen düşüş yaşıyan hiçbir oyun bulamazsın. durumun ne kadar vahim olduğununda farkındasındır sanırım.
Yazdıklarımı anlamamışsın.
2006-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön