59 Level mi? Yeni Bölgeler mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Re: 59 Level mi? Yeni Bölgeler mi?

Mesaj gönderen kandemir »

GM röportajında bunun Cevabını verdi; Kısa zaman içerisinde Yeni Lvl Gibi Birşey Söz konusu deil
..

ama Yeni lvl Gelmiyecekte deil :)
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Lecz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Maniac Team

Mesaj gönderen Lecz »

physX yazdı:59 level gelirse büyük bir hayal kırıklığına uğrarım çoğunluğunda böyle olacağını düşünüyorum çünki Çemberli itemleri daha yeni yükseltilmeye başlamışken çöp olursa oyunda oyuncu kalacağını pek sanmam grup bölgesi geleceği fikrindende pek taraf değilim.Ama meteor,eminönü gibi yeni bir bölge gelmesi olası gibi gözüküyor.
59 gelirse oyunu bırakanlarda inanılmaz bir artış olacağını düşünüyorum o kadar para veriyorlar oyuna adam full trans dizmiş örneğin o itemlerin bir sabah çöp olması o kadar emeğin heba olması anlamına geliyor bunu göze alacaklarını sanmam yönetimin.Her zaman ki gibi yeni bölge gelir %%90 böyle görünüyor bana kalırsa.
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

ya azcık mantıklı olun itemler çöp olurmuş allah allah ejder asa parlıyoken çt silahları arttırıldı çöp oldu oyunu bırakan olmadı zaten oyniyan yok yeni level gelirse bırakanlar döner (şahsen ben)
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

SmokyPAUK yazdı:
Bu radyo yayınını dinleyenler özetlemişler konuyu zaten. 59 gelmeyecekmiş yakın zamanda.
viewtopic.php?f=46&t=104714

Ama yeni hasar mekanizmaları çıkıyormuş. Demekki yeni efsunlar, itemler yolda.

Sınıflar arası denge hk.

** tılsım sistemi ile sınıflar arası denge sağlancak.Çeşitlilik olacak.başka hamleler yapılarak yeteneklere karşı önlemler alınabilecek.

- OKO sistemi Hk.

** Tılsım sistemi ile birlikte herşey farklı olacak

bu şekil yazmışlar doğruysa. Yeni yeteneklerde beraberinde gelecek diye anladım ben. Öyle düşünüyorum en azından. Bu tılsım sistemi nasıl olacaksa artık. Demekki oyun Level yerine yeni bölgeler şeklinde devam edecek sonuna kadar.
İkv'de bir karakter ne kadar güzel olursa olsun tek başına çok fazla bir şey başaramaz çünki oyun grup mantığına dayandırılmaktadır yeni gelecek olan Tılsım sistemiyle doğru kombinasyonlar yakalandığında oyunun grup temelli değilde daha çok bireysel ilerlemeye müsade edecek bir hal alacağını düşünüyorum.Ayrıca Arz ve Lodos eklentisiyle klan savaşlarının genel karakteristiği olan mahalle maçı görünümünden arındırılıp. daha sistematik çalışma, düzen ve nizam gerektiren bir sürece dönüştürüleceğini sanıyorum.
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Bana göre de bu gelecek tılsım olayı, eski çemberlitaş itemlerinin falan çöp olmasını engeller yani. Eğer yeni level gelirse eşyaya değil tılsıma odaklı olursa eski itemler ölmez. herkes eski silahlarını yada giysilerini tılsım ile güçlendirmek için level atlar. Bilmiyorum belki böyle olabilir. Sonuçta Büyü Hasarı Fziksel - 2000 gcünde 59 level bir asa gelirse Kıyamet çöp olur. Ama Kıyamet Asayı tılsımla güçlendirmek işe yarar.

Resim
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

Merak etmeyin. İlerde 59 level de gelir, yeni itemler de gelir, yeni yetenekler de gelir. Oyunun çöküşünü uzatacak her yol denenecektir bundan şüpheniz olmasın. 59 level sınırlı eklenti yedekte şuan. Yeni eklenti beğenilmezse kısa sürede kullanıma sunulur.
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

sshinobi yazdı:Merak etmeyin. İlerde 59 level de gelir, yeni itemler de gelir, yeni yetenekler de gelir. Oyunun çöküşünü uzatacak her yol denenecektir bundan şüpheniz olmasın. 59 level sınırlı eklenti yedekte şuan. Yeni eklenti beğenilmezse kısa sürede kullanıma sunulur.

Sıkmaya başladı oyun ya. Gözlerimin altı morarana kadar Migrat girdim bugün. 14 kez ard arda hemde. Akşama kadar durmaksızın. İksirden başka bişey düşmedi. En son bıraktık, duvarlardaki yazılara falan baktık artık. Yılanların cinsini falan tartıştık :D
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön