Oyunculara Mola İçin <
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Oyunculara Mola İçin <
Oyuna bence Meyhane tarzı bir yer gelebilir.Bilmiyorum Karaköy veya Beyoğlu geldiğinde belki gelebilir ama Eminönü bölgesine Böyle bir mekan koyulabilir içinde Fasıl yaparız, Türk Sanat Müziği çalan adamlar olur hani orda

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
Re: Oyunculara Mola İçin <
Ehl-i Keyf varsa daha güzel olurIReSTIBLE yazdı:Rakı Çift buzlumu tek buzlumu istersin

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
iyi bir düşünce..VatanKIRIM yazdı:Oyuna bence Meyhane tarzı bir yer gelebilir.Bilmiyorum Karaköy veya Beyoğlu geldiğinde belki gelebilir ama Eminönü bölgesine Böyle bir mekan koyulabilir içinde Fasıl yaparız, Türk Sanat Müziği çalan adamlar olur hani orda![]()
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
IDyBKaTLiaMI yazdı:iyi bir düşünce..VatanKIRIM yazdı:Oyuna bence Meyhane tarzı bir yer gelebilir.Bilmiyorum Karaköy veya Beyoğlu geldiğinde belki gelebilir ama Eminönü bölgesine Böyle bir mekan koyulabilir içinde Fasıl yaparız, Türk Sanat Müziği çalan adamlar olur hani orda![]()
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
ben çalarım size istek parçaları. 1 m cik toplarım artık
sanata destek dimi ama 
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Konu Istanbul olunca o kadar çok motif varki bunların hepsini bir oyuna entegre etmek kolay değil var olan bir mekanın hayali bir evrene aktarılırken bir çok dezavantaji olabiliyor.
mesala bir turbeyi hortlaklarla dolduruldugunu hayal edelim bir çok oyuncu tarafından dini konuları istismarla suçlanır.
Eğer sobee dışında her hangi bir oyun firması bu oyunu yapmış olsa sokaklarda dilenciler peşinden koşar mendilci çocuklar senden para ister kapkaçcilar seni soyar eminonunde tramvaylar geçer martılara simit atar olurduk yabancılar yapsa sevgilimizle vapura biner boğaz turu atar olurduk.kim bilir kız kulesini canavarlar sarardi bizde uçan araclarimiza biner bir güzel temizlerdik orayı.
ı ben online oyunlardan pek anlamasamda o kadar çok malzeme varki malesef bunlar değerlendirilmiyor.
mesala bir turbeyi hortlaklarla dolduruldugunu hayal edelim bir çok oyuncu tarafından dini konuları istismarla suçlanır.
Eğer sobee dışında her hangi bir oyun firması bu oyunu yapmış olsa sokaklarda dilenciler peşinden koşar mendilci çocuklar senden para ister kapkaçcilar seni soyar eminonunde tramvaylar geçer martılara simit atar olurduk yabancılar yapsa sevgilimizle vapura biner boğaz turu atar olurduk.kim bilir kız kulesini canavarlar sarardi bizde uçan araclarimiza biner bir güzel temizlerdik orayı.
ı ben online oyunlardan pek anlamasamda o kadar çok malzeme varki malesef bunlar değerlendirilmiyor.

LEPRECHAUN
- physX
- Cin Avcısı
- Lonca: Şan I Hükümdar
İstanbul Kıyamet Vakti'nin konusuyla ve yayılım alanıyla pek fazla ilişkilendiriliyemeceğini düşünüyorum yinede yaratıcı bir fikir.
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
rock bar falan getirelim metal falan çalsın daha cix olur
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin