Eski IKV'yi çook özledim :(

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Eski IKV'yi çook özledim :(

Mesaj gönderen aytit »

2008'in mayıs ayında oyuna başladım.Oyuna başladığımdan beri hep Tılsım'dayım.Aylarca oyunu oynamadığım zamanlar oldu.
IKV'yi çok ama çok seviyorum.Yeni camii Mısır çarşısı bambaşka bir havası vardı bu oyunun.Başka hiçbi oyuna böyle bağlanmadım.Oyuna yeni başladığım zamanlar hep aklıma geliyor özlüyorum.Oyuna yeni başlama heyecanım acemiliğim...
IKV'deki tadı başka hiçbir oyun vermiyor bana.Ama oyunun şimdiki hali beni çok üzülüyorum.39 level zamanı oyuna girerken hep Çok Kalabalık Kalabalık falan yazardı ama şimdi sadece Kuklacı'da Eminönü'nde falan Kalabalık yazıyor diğerleri hep Tenha.Tılsım'da önceden iğne atsan yere düşmezdi ama şimdi öyle değil.Benim asıl üzüldüğüm nokta herkesin oyunu bırakması ve oyuna yeni başlayanların hiç olmaması.Oyunda artık sadece 49 leveller kaldı onlar da hep Çemberli'de oyunda herkes Çemberli'de bu yüzden IKV'nin eski eğlenceli havası kayboldu.39 level zamanını oyuna Çemberlitaş akçe falan gelmeden önceki 49 level zamanlarını çok ama çok özlüyorum.Dediğim gibi oyuna yeni başlayan hiç yok diğerleri de yeni çar açmıyor yani Eminönü'nün Mısır'ın Meteor'un Yeraltı'nın bomboş olmas beni çook üzüyor.Önceden bölgeye 2 satır alt alta yazamazdın ama şimdi bölgeye yazı yazan görmek mucize.
Oyun yine kalabalık olsun Yeni Camii Mısır banka önleri tıklım tıklım olsun maden çekmek zorlaşsın ona bile razıyım.Oyunda en son ne zaman 1 level gördüğümü hatırlamıyorum.Farelerin orası boş antrepo 7/24 boş labirent boş çeteci mağarası boş babı ali boş.
IKV'deki eski anılarımı hatırladıkça ağlayasım geliyor o kadar özlüyorum ki.Keşke gene her şey eskisi gibi olsa diyorum.
Her şey yine eskisi gibi olsun güzel muhabbetler güzel arkadaşlıklar olsun ama nerdee...
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Kullanıcı avatarı
Docent
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Eski IKV'yi çook özledim :(

Mesaj gönderen Docent »

Ok..
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Ah kardeşim nerde o günler
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

bağımlısın fail git sosyalleş halı saha yap arkadaşlarınla karı kız peşinde koş hayatı yaşa
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Birlikte birşeyler yapmamız lazım çoğu internet cafede online oyunlar klasorunde ıkv yok tanıdığımız cafelere ıkv yi kurdurabiliriz.
Ahmet abiye reklam takımı konusunu önermiştim sanırım şu an bunla ilgili çalışmalar başladı.Bende reklamını yaparım bu oyunun ama şu oyunun başlangıcini değiştirseler ıkvyi savunmak için hiç bir koz yok elimde ıkv diyorum kuruyorum açıyorum bana gülüyor.car çok berabat 5 yaşındaki çocuk bile beğenmiyor.
Eskisi gibi değil çok fazla oyun var piyasada.Arz lodosu bekliyorum eğer beklentilerimi karşılamazsa oyunu tamamen bırakacağım bende.yorulduk yıllardır destekledik hala gitmedik meyvelerini almak istiyoruz.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aytit »

Evet herkes IKV ... gibi oyun falan demesine rağmen ben hep savundum ve IKV den soğumadım
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Ck sukur bzde sogmdk hatta yasadgm shrde 4 internet kafeye ikv yi zorda olsa yükletmeyi basardm
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

eskileri hatırladıkça bende bi garip oluyorum.ne güzel günlerdi gerçekden hevesliydik seviyorduk bu oyunu.çemberlitaş oyunu bitiren son evre oldu. ne diyim yazık oldu onca anı onca emek. şimdiyse bomboş zevksiz bir oyun. keşke yönetim teneke dolu bölgeler yapmak yerine oyunun varolan halini geliştirseydi bu paralar boş bölgelere yatırılmasaydı. aslında çok şey var anlatılcak ama kim dinler kim anlarki kardeşim. malesef herşey mazi olarak kalıcak. oyunu bu hale getirenlerin biraz yüzü kızarsa bana yeter.
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

yorumunu okurken çok duygulandım kardeşim seninle aynı duyguları paylaşıyorum keşke o eski günlere dönebilsek o ilk zamanki heyacalı günlere dönme için neler vermezdim ki :S
Meinkampf
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Meinkampf »

Sizin gibi ezik ecelle latifle kalıpta item dizemiyenler der anca böyle şeyleri oyun gelişmesinmi hiçmi aklınız yok sonsuza kadar itfaiye baltasıyla savaşmı yapıcaksınız takmışsınız bir dostluğa şu oyuna rekabet pvp getirin yönetim artık :evil: :evil: :idea: :idea:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön