Yeni Arz Lodos Güncellemei Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ehlim Mürre

Yeni Arz Lodos Güncellemei Hakkında

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Arkadaşlar bu ORHANBEY kullanıcısının açtığı başlıkta ( viewtopic.php?f=46&t=104714 )
radyodan dinlediği röportajdan bahsediyor. Bu yeni gelecek klan bölgesi güncellemesinde yeni Boss yaratıklar olacakmış.

Arz ve Lodos eklenti paketinde yeraltı bölgesi gibi bir alanda gerçekleşecek.Ancak her 2 klanda bu alanda birbirine saldırabilecek.Loncalar etkisini en iyi burada gösterecek.Boss yaratıklar olacak.Her sınıf için kritik yetenek kullanımı ?* olacak herşey bi anda değişebilecek.

Aynen böyle konuşulmuş. Bunu ben şöyle algıladım. Kıyamet gibi Ejder gibi ( büyücüler için konuşuyorum ) rağbet gören silahların pabucu bu bölgede dama atılacak galiba. Çünkü şöyle bir konuşma daha geçmiş ki;

Hidra Nefesi item Kenan Gücü gibi mi olacak ?

** Arkadaşımız element eşyaların gücünü bilmiyor heralde :)

Bu yeni bölgede alışılagelmiş ve çok kullanılan hasar itemlerinin yerine biraz daha arka planda kalan, pek kullanılmayan
Ateş hasarı gibi itemler ön plana çıkacak galiba.
O yüzden bende bekleyeceğim. Bende Ejder Asa var yükseltilmiş. Kıyamet Asa için malzeme topluyordum. Eğer bu bölge daha hoş olursa ve yeni itemler de olacaksa bu bölgede işe yarayabilecek türden bir Asa üreticem. Belki Cehenem Asa ne biliim. Önerisi yada ayrıntılı bilgisi olan varsa yada bu radyo programını dikkatle dinleyen biri varsa paylaşsın lütfen. Daha şu Çemberlitaş olayına adım atamamışken doğru düzgün onu bırakıp yeni bölgeye hücum ediim diyorum :)

Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Re: Yeni Arz Lodos Güncellemei Hakkında

Mesaj gönderen kandemir »

Captan Doğru demiş elementlerin gücünün farkında deilsiniz savaş sırasında 1 büyünün direnç kırmasıyla element iteminin neler yapabildiğni görebilirsin maxsimum hasardan daha etkili olduğunu söylüyebilirim...

Not:Oyundaki Hiç bir şey çöp deildir Değerlendirmesini iyi bilen için..
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Her yeni gelen güncellemeyle acaba savaşçının element hasar eşyaları değerlenecek mi acaba diyoruz ancak her seferinde bu eşyalar çöp olarak kalmaya devam ediyor.

Tüm Setler Full çeşitli yaratıklara karşı element ve max hasar olarak deneyimler yaptım.
Element hasarda direnç kırmalı da denedim ancak sonuç hüsran.
Element hasar savaşçı için çöp olmaya devam ediyor.
ATX in iddia ettiği şeyi kanıtlamasını isterdim.

Yeni bölge videosunda akrepler vardı bu da demek oluyorki "Büyü Hasarı Buz" iş görecek.
Savaşçılarda ise Latif le birlikte max hasar devam edecek.
Neden Bıçak Sırtı Kılıç değil diyecek olanlar için veya bilmeyenler için Bıçak Sırtı Kılıç ne Ecele benziyor ne de Latife. Akreplere karşı en etkili silah Latif.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

kandemir yazdı:Captan Doğru demiş elementlerin gücünün farkında deilsiniz savaş sırasında 1 büyünün direnç kırmasıyla element iteminin neler yapabildiğni görebilirsin maxsimum hasardan daha etkili olduğunu söylüyebilirim...

Not:Oyundaki Hiç bir şey çöp deildir Değerlendirmesini iyi bilen için..
Keşke herkes bunun farkında olsa
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

[quote="kandemir"]Captan Doğru demiş elementlerin gücünün farkında deilsiniz savaş sırasında 1 büyünün direnç kırmasıyla element iteminin neler yapabildiğni görebilirsin maxsimum hasardan daha etkili olduğunu söylüyebilirim...

Ya tabii o da güzelde. Elinde öyle bi item varsa, şaheser varsa kullanıp deneyebilirsin üstünü değişip. Ama kendi adıma konuşuyorum bende Ejder Asadan başka iyi sayılabilecek ne bir silah var ne item eşya var. Şimdilik reçetelere bağlıyım. Herkes gibi binbir zorlukla uğraşarak silah üretip her yerde pek işe yaramadığını görmek istemem. İnşallah değişik bişeyler görürüz bu bölgede. Bu zamandan sonra ateş hasarı falan ön plana çıkarsa elimde kıyamet asa ile kalmak istemiyorum açıkcası kafamı karıştıran bu. Her bölge için değişik bi hasar işliyor. Sığınağa migrata elektrik buz, çemberlitaşa fiziksel ile gidiyolar en etkli o şekilde oluyor diye. bu yeni bölgede ateş olur heralde tahminim
Resim
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Comader »

Büyücülerde fiziksel hasara yoğun düşkünlük var. Yeni bölgede buz ve elektriğin daha çok işe yarayacağını ve işe yaraması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle elektrik hasarı öne çıkmalı.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Cloutier yazdı:Her yeni gelen güncellemeyle acaba savaşçının element hasar eşyaları değerlenecek mi acaba diyoruz ancak her seferinde bu eşyalar çöp olarak kalmaya devam ediyor.

Tüm Setler Full çeşitli yaratıklara karşı element ve max hasar olarak deneyimler yaptım.
Element hasarda direnç kırmalı da denedim ancak sonuç hüsran.
Element hasar savaşçı için çöp olmaya devam ediyor.
ATX in iddia ettiği şeyi kanıtlamasını isterdim.

Yeni bölge videosunda akrepler vardı bu da demek oluyorki "Büyü Hasarı Buz" iş görecek.
Savaşçılarda ise Latif le birlikte max hasar devam edecek.
Neden Bıçak Sırtı Kılıç değil diyecek olanlar için veya bilmeyenler için Bıçak Sırtı Kılıç ne Ecele benziyor ne de Latife. Akreplere karşı en etkili silah Latif.
yalnız orda tek düşman akrep değil..Sondaki Boss'u kesmek daha önemli bana göre 2tane akrep kesmekten..
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

çok iyi hatırlıyorum 39'da tesla setim vardı. o gün derindeki sır geldi yeraltına inip yılanlara 700 vurduğumda ''noluyo lan'' demiştim. bu sistemin değişceğini sanmam ama değişirse oyun çok şey kazanır. klan savaşlarını hepimiz özledik çünkü.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön