Cevikx yazdı:buzleri bu kadar uğraştıracağınıza siteden kutu içindeki şifreleri direk satsanızda hemen alabilsek daha mantıklı değilmi kutu yapıyonuz piyasada yok, şifreleri satıyorsunuz bir sürü uğraştırıyorsunuz, dükkandan satmak sizi yoruyor biz uğraşmayız siz uğraşın diyorsanız o ayrı :idea:
Selamlar,
Eğer uğraşmak istemiyorsanız en güzeli herhangi bir bankadan Banka Kartı (Kredi Kartı Değil) çıkartıp bu karta akçe alacak kadar para yükleyip hiç banka ya da PTT ile uğramadan internet üzerinden alışverişinizi yapabilirsiniz.Öğrenci iseniz Bankaya götüreceğiniz Öğrenci Belgesi ile yıllık hesap ücreti derdinden de kurtulabilirsiniz.
Şimdi ptt ye girdim ordaki görevlini9 yanına gittim ne diyecem bide çemberli taş özellıklerını aldım arz ve lodos çıktı diyelim çıktıgı zaman epinleri yazsam olurmu
Haluk yazdı:Şimdi ptt ye girdim ordaki görevlini9 yanına gittim ne diyecem bide çemberli taş özellıklerını aldım arz ve lodos çıktı diyelim çıktıgı zaman epinleri yazsam olurmu
Selamlar;
Öncelikle konudaki adımları izleyerek siparişinizi tamamlamalısınız.Siparişinizi tamamladıktan sonra son çıkan sayfada size bir hesap numarası birde referans numarası verecektir.Bunları aşağıdaki "Örnek PTT Formu" gibi PTT nin verdiği forma doldurup veznedeki görevliye vereceksiniz.Zaten o gerekli işlemleri yapacaktır.
Ellerine sağlık dün bu kılavuzdan faydalanarak iki adet çemberlitaş kutu almış bulunmaktayım klavuzdaki herşeyi harfiyen yaptım aşağı yukarı kodları elime sağ sağlim ulaştırdılar.
Teşekkürler.
18 yaşında değilim girdim ptt ye işlem yaparlarmı o kağıdı nerden alıcam havale çeki verirmisiniz mi diyicem bu hafta almalıyım bide sizce 20 ocakta yeni versiyon çıkarmı
Haluk yazdı:18 yaşında değilim girdim ptt ye işlem yaparlarmı o kağıdı nerden alıcam havale çeki verirmisiniz mi diyicem bu hafta almalıyım bide sizce 20 ocakta yeni versiyon çıkarmı
18 yaşını doldurmuş olmak gibi bir zorunluluk yok kağıt ise zaten masada duruyor bir sürü alıyorsun ordan istediğin kadar.
Haluk yazdı:29.90 ı yazıyla nasıl yazıcam 30 yazsam olurmu ekstra kaç tl vermem lazım sizce kutumu alam kargoyla yoksa normal özellikmi
Kargoyla almanın sana ek bir kargo ücreti ödetmek dışında pek fazla bir şey ifade etmeyeceğini tavsiye edebilirim.Direk kodları al sen 29.90 yazmana gerek yok 30 Tl havale yap 30 yaz illa ki 29,90 ile yazıcaksan ,(virgül) ile yaz çünki nokta ile arasında fark var.2 Tl de havale ücreti ödemek durumundasin yani 32 TL.