Arkadaşlar bildiğiniz gibi çemberli taş kutu çıkmıştı sonra herkez akın etti ben çıktııgnda alamadım şimdide arıyorum sizce içindeki özellikleri hangi karaktere vereyim büyücümü-savaşcımı-şifacımı
kasmaya başladıgım ama bıraktıgım 33 lw büyücüm var onamı devam etsem savaşcımı şifacımı açsam ?
Yeteneklerimi fullemek için 20 kutu bile alırım sizce hangisl full 15 li savaşcımı büyücümü şifacımı bide istanbul/ÜMRANİYE de kutu varmı nerde
Haluk yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi çemberli taş kutu çıkmıştı sonra herkez akın etti ben çıktııgnda alamadım şimdide arıyorum sizce içindeki özellikleri hangi karaktere vereyim büyücümü-savaşcımı-şifacımı
kasmaya başladıgım ama bıraktıgım 33 lw büyücüm var onamı devam etsem savaşcımı şifacımı açsam ?
Yeteneklerimi fullemek için 20 kutu bile alırım sizce hangisl full 15 li savaşcımı büyücümü şifacımı bide istanbul/ÜMRANİYE de kutu varmı nerde
Özellikleri hangi karaktere yükleyeceğini bize değil kendine sormalısın aslında. Hangi sınıf daha çok hoşuna gidiyorsa o yönde yoğunlaşman fayda sağlayabilir. Kutu İKV DÜKKAN dada mevcut.
Ben şahsen sadece 1lw den 33 lw e büyücü kastım 1 kere arkadaşımın hesabını aldım savaşcıyla oynadım oda 38 lw mi neydi büyücümle vurup vurup kaçma yapıyordum savaşcıyla ise 42 lw bir büyücü vardı itemlerimiz ortalama aynı gibiydi yani ortalama alsak öyleydi ben sav bilmediimden kaçıp vurrdum oda kaçtı sonra tabi arz bölgesini öptüm sonra lodostan arza tekrar gittim hic kacmadım gerekli yerlerde uzaklaştım o kaçınca nerdeyse öldürüyodum başka arzlar seyrediyordu kestiler beni bunun için sav güzel zevkli ama hiç kasmadıgımdan tama bilemicem büyücüde zevkli kastım ama biraz dha yavas kasılıyor uzak mesafeyi daraltıımmı tabi arz ve lodos ne zaman çıkcak ondan önce almalıyımm ve siz söyleyin sav böledir falan diye tecrübem pek yok hangisinde full 15 daha iyi olur dedim dükkandan deil içindekilerle almak istiyorum yani dükkan dan alsak tüm özellikler geliyormu bide oyunu indrlmek var..
Haluk yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi çemberli taş kutu çıkmıştı sonra herkez akın etti ben çıktııgnda alamadım şimdide arıyorum sizce içindeki özellikleri hangi karaktere vereyim büyücümü-savaşcımı-şifacımı
Sanırım kastettiğin şey 20 kutu alıp gelen +5 yetenek puanlarını tek bir karaktere yükleyip yeteneklerini fullemek ama ne yazıkki bunu yapamazsın bir karaktere sadece bir kez +5 yükleyebilirsin kutular tükendi yeni sürüm gelince tekrar piyasaya sürülecek.