Gruptan atma sorunu !!!
- megaxzupperr
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Gruptan atma sorunu !!!
katılıyorum sonuna kadar .
HER GEÇEN YIL BİRER BİRER MASADAN EKSİLİYOR DOSTLAR
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Güzel söylemişsin böyle bir uygulama lazım bu oyuna.GeneraLSmokeR2 yazdı:"Gruptan Atmak İçin Oylama Yapmak İstiyormusunuz"
İsimler belli olmadan, League Of Legends de ki "Surrender(Teslim Ol)" komutu gibi oylama olabilir çanta penceresinin altında. Eğer oylamada (Oylanan kişi hariç 5 kişi oy kullanabilir.) 3 kişi(veya daha fazlası), "Evet" derse kiş gruptan atılabilir. Aynı şekilde ; Herkes oylama başlatabilir. Başlatan kişi durdurma hakkına sahiptir. Böylece yalnış kişiyi oylattım sorunu kalkar. Grup başkanı dahi oylatılabilir. Böylece "tipini sevmedim , at!" Olayı kalkar.
Not: 1 dakika içerisinde oy verilmelidir.
Kişi gruptan atılmazsa , 3 dakika içerisinde aynı kişiye Oylama yapılamaz.
Not: Bölgenin Bossları İlk Stan / Damage / Hasar ı aldıktan sonra grup veya Boss ölene kadar oylama başlatılamaz.
Boss toplamda en az 1 defa hasar alıp başarısızlığa uğratmadan grubu, Oylama başlatılamaz.
Boss a geldik at da olmaz. En az 1 deneme.
Elbette çek - menzil - at adamı olacaktır. O da , oyuncunun insiyatifine bağlı , ne yapabilinir ?

- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
eğer grubtan at seçeneği iptal olursa bir kişi yüzünden herkes grubtan çıkar mesela stuartta tam kesicekken adam stuartı çekip götürür bu adamı atmadıkça stuartı kesmessin yada adam x e buz atar bu tür sorunlarla karşılaşılır