Bu benim kişisel sorunum değil yorum yapıcak arkadaşların dikkat etmesini rica ederim ve yönetim gözünden bakılmasın lütfen..
Gruptan atma sorunu !!!
-
Yurnero
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RON
Gruptan atma sorunu !!!
Bence yeni arkadaşların en büyük sorunu bu... Çoğu yeni arkadaş yada çembere giren arkadaşlar belki item düşer diye o kadar zaman harcayarak sona geliyorlar ve bossun son canında adamı atıyorlar böyle bişey bence emek hırsızlığıdır. Grup bölgelerinde gruptan at diye bir secenek olmaması lazım. Adam zaten istese kendi isteğiyle gruptan ayrılabiliyor. Eskinden yanlışlıkla gruptan atardık arkadaşlarımızı büyük bi sorundu ve düzenleme getirildi evet hayır şeklinde soruyor ama sorun bence gruptan atılan kişinin çalınan emeğinde. Grup bölgelerinde gruptan at seceneğinin aktif olmaması gerekir. Şunu da düşünebiliriz.. Gruptan atılan kişiye evet hayır şeklinde bi şık gelebilir ama buna yanlışlıkla evet diyicekler çok olucaktır ve buda eksik kalmış olucak. Bence gruptan at seceneği grup bölgelerinde pasif olmalı.
Bu benim kişisel sorunum değil yorum yapıcak arkadaşların dikkat etmesini rica ederim ve yönetim gözünden bakılmasın lütfen..

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
Re: Gruptan atma sorunu !!!
5000 akçeye gruptan atılmaya son !!
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Ruhsuz Beden
Merhabalar;
Güzel bir konuya değinmişsin ama bu gerçekleşirse şöyle birşeyde ortaya çıkar adamı atamıyorsun ama bölge iken adamla tartıştınız adam boss kesmenizi engeler grubun yenik düşmesine neden olabilir ama şöyle birşey olursa eğer bir kişi bölgeden atmak istiyorsanız sen dahil 2 kişinin daha onayından geçmesi lazım. Örnek : artıştınız adamla ' grup bölgesinden at ' butonuna tıktaladığınız anda gruta ki herkeze bir uyarı gelsin ve 2 kişi daha onayladıktan sonra bölgeden atılabilisin. Bu daha sağlıklı olur bence.
Güzel bir konuya değinmişsin ama bu gerçekleşirse şöyle birşeyde ortaya çıkar adamı atamıyorsun ama bölge iken adamla tartıştınız adam boss kesmenizi engeler grubun yenik düşmesine neden olabilir ama şöyle birşey olursa eğer bir kişi bölgeden atmak istiyorsanız sen dahil 2 kişinin daha onayından geçmesi lazım. Örnek : artıştınız adamla ' grup bölgesinden at ' butonuna tıktaladığınız anda gruta ki herkeze bir uyarı gelsin ve 2 kişi daha onayladıktan sonra bölgeden atılabilisin. Bu daha sağlıklı olur bence.
AYDIN ERDOĞAN
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Gruptan atma olayi kalkar ve grubun huzurunu bozan kisi kendisi cikmassa diget 5 kisi cikmak zorunda kalmaz mi
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- xyozgatx66
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Bu olayla karşılaşmak istemeyenler gireceği grubtaki kişileri iyi seçmeli veya arkadaş çevresiyle girmeli.
Belki söyleyeceksiniz arkadaş çevresi yoksa diye fakat çoğu kişi oyuna başladığında arkadaş çevresi yoktu sonradan oluşturdular.
Belki söyleyeceksiniz arkadaş çevresi yoksa diye fakat çoğu kişi oyuna başladığında arkadaş çevresi yoktu sonradan oluşturdular.

-
Yurnero
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: RON
Bu oyunda pardon ne için tartışılcak onu anlayamadım herkes hata yapıyor herkes bi yerde beceriksizleşiyor siz bu yüzden adama laf sölerseniz hakaret ederseniz bu sizin acizliğinizdir. Bölgeye girip seviyeli şekilde konuşursanız bunun olcağını pek sanmıyorum. Bu tarz düşünce yanlış bence.

- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Gölge Haramileri
Ksnlkle katılıyorum
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- GeneraLSmokeR2
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Judges Of Universe
"Gruptan Atmak İçin Oylama Yapmak İstiyormusunuz"
İsimler belli olmadan, League Of Legends de ki "Surrender(Teslim Ol)" komutu gibi oylama olabilir çanta penceresinin altında. Eğer oylamada (Oylanan kişi hariç 5 kişi oy kullanabilir.) 3 kişi(veya daha fazlası), "Evet" derse kiş gruptan atılabilir. Aynı şekilde ; Herkes oylama başlatabilir. Başlatan kişi durdurma hakkına sahiptir. Böylece yalnış kişiyi oylattım sorunu kalkar. Grup başkanı dahi oylatılabilir. Böylece "tipini sevmedim , at!" Olayı kalkar.
Not: 1 dakika içerisinde oy verilmelidir.
Kişi gruptan atılmazsa , 3 dakika içerisinde aynı kişiye Oylama yapılamaz.
Not: Bölgenin Bossları İlk Stan / Damage / Hasar ı aldıktan sonra grup veya Boss ölene kadar oylama başlatılamaz.
Boss toplamda en az 1 defa hasar alıp başarısızlığa uğratmadan grubu, Oylama başlatılamaz.
Boss a geldik at da olmaz. En az 1 deneme.
Elbette çek - menzil - at adamı olacaktır. O da , oyuncunun insiyatifine bağlı , ne yapabilinir ?
İsimler belli olmadan, League Of Legends de ki "Surrender(Teslim Ol)" komutu gibi oylama olabilir çanta penceresinin altında. Eğer oylamada (Oylanan kişi hariç 5 kişi oy kullanabilir.) 3 kişi(veya daha fazlası), "Evet" derse kiş gruptan atılabilir. Aynı şekilde ; Herkes oylama başlatabilir. Başlatan kişi durdurma hakkına sahiptir. Böylece yalnış kişiyi oylattım sorunu kalkar. Grup başkanı dahi oylatılabilir. Böylece "tipini sevmedim , at!" Olayı kalkar.
Not: 1 dakika içerisinde oy verilmelidir.
Kişi gruptan atılmazsa , 3 dakika içerisinde aynı kişiye Oylama yapılamaz.
Not: Bölgenin Bossları İlk Stan / Damage / Hasar ı aldıktan sonra grup veya Boss ölene kadar oylama başlatılamaz.
Boss toplamda en az 1 defa hasar alıp başarısızlığa uğratmadan grubu, Oylama başlatılamaz.
Boss a geldik at da olmaz. En az 1 deneme.
Elbette çek - menzil - at adamı olacaktır. O da , oyuncunun insiyatifine bağlı , ne yapabilinir ?
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

[/i]GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>