ARKADAŞLAR UMARIM OKUDUKTAN SONRA BANA HAK VERİRSİNİZ....
GAFFAR KESİMİNE DK OLARAK KATILDIM GAFFAR YOLU BOYUNCA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE İLERLEDİK GAFFARA BAŞLADIK 20 20 OLDUĞUNDA BB CİMİZ ÖLMÜŞ BEN İSE TANKI BOZMAKLA MEŞGÜLKEN KAOS ATINCA BEN ÖLDÜM GAFFAR 20 20 DİĞER ARKADAŞLAR SEMİHAYA VURMADI GAFFARA ASILDILAR TABİ HALİYLE CANLAR 35 35 OLDU NEYSE ARDINDAN ÇIKTIK DIŞARIDA BANA 'ÖĞRENDE GEL ' KELİMESİ KULLANILDI ÖNCE Bİ AFALLADIM ARDINDAN NE OLUYOR DEDİĞİMDE SEMİHAYA NEDEN VURMUYORSUN DEDİ BENDE ÖLÜYKEN VURABİLİYORSAN BUYUR KESSEYDİN DEDİM. ARDINDAN BAŞKA Bİ GRUBA GİRDİM O GRUBUN BAŞKANI HATA YAPMIŞSIN ÇIK DEDİ.BU DURUMA ÇOK ÜZÜLDÜM İNANIN İNANMAYIN O SİZE KALMIŞ YARIM SAAT AĞLADIM .GRUPTAN ATTIKLARINA DEĞİL HAKSIZ YERE İFTİRAYA UĞRADIĞIMA
Nedensizxicecould
HER ŞEYE TAMAM AMA BUNA TAHAMMÜL EDEMİYORUM
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: HER ŞEYE TAMAM AMA BUNA TAHAMMÜL EDEMİYORUM
la oğlum oyun için ağlanır mı
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
bırak o çaylakları gel oyunda GÖLGE HARAMILERI loncasından bn kadircan bnm adımı sole arkadsym de sni alrlar we oyunda bn DyBKaTLiaM ı gorursn sni gtrrm...kndini uzme bunlar icin hp boleler ama aslnda hc bse bilmiyolar bi suru cr larını fulledk onların hpsi bize ylwrydu tabi sn tkma kfana arkadasnda ddgi gbi oyun icin aglanmz.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- WARIORXKRALI
- Sahaf Yardımcısı
oyunu çok ciddiye almışsın bırak ağlamayı üzülmek bile çok saçma psikolojin bozuk senin
OoOBeYaZaTLıOoO NeDeNSiZxKRaL Wariorxkralı

- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Bak dostum sana hata yapmışsın çık diyen adamlar bir kere zaten üstlerini yeni yeni dizen,oynamayı bilmeyen,kendilerini bir şey sanan ACİZ insanlardır.Bir kere oyun için ağlamaya KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE değmez.Hele öyle ACİZ insanlar için ağlamaya hiç ama hiç değmez.Zaten eğer onlar ADAM olsa iş öğretir,efendi efendi konuşurlardı.Ben şuan yazarken bile çok sinirlendim.Onlar sanki anaların karnında doğduklarında öğrendi ve bu mevzu yüzünden büyücüm susturuldu.Böyle adamlar için susmicaksın.Ahmağa en iyi cevap sukünettir.Cahil oldukları için anlamazlar.Kafanı boş yere takma değmez.
Never beleive someone who tells who they are.
Beyler tesekkur ederim size lkin beni uzen olay iftira kismidir gercekten yaptigim.bir hata olsa inanin 1 gram icim acaz
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
Kendi hatalarını örtmek için suçu sana atmışlar ne takıyon kafana.Bunun acısı elbet çıkar onlardan.Onlara ihtiyacımız yok olm bizim takma kafana ayrıca keşke bu konuyu forma yazmasaydın herkes ne olduğunu görücekti zaten.Keşeke forma açmadan önce bana söyleseydin...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bunun sadece bir oyundan ibaret olduğunu unutmamalısın.
Her online oyun ortamının kaderinde bu tür şeyler vardır. Can sıkmaya gerek yok derim.
İyi eğlenceler dileklerimle...
Her online oyun ortamının kaderinde bu tür şeyler vardır. Can sıkmaya gerek yok derim.

- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
Respected yazdı:Bunun sadece bir oyundan ibaret olduğunu unutmamalısın.![]()
Doğru söylüyorsun ancak ne konuda olursa olsun en ufak birşey bile olsa biri sana iftira atınca insanın çok ağırına gider.Bunu yaşamamış gibi söylüyorsun ama umarım böyle birşey yaşamazsın
Aldanma insanların samimiyetine
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Okumadın galiba adam oyun için değil uğradı iftira için ağlamış.[/color][/i]ReaLMADRID yazdı:la oğlum oyun için ağlanır mı