Arz klanınındaki iki ''edepsiz''
- nanumeay
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Arz klanınındaki iki ''edepsiz''
Arz klanında Askıxderun isimli 33 level şifacı ile Özgüraslan isimli 20 level şifacı var.Bu şifalar klan savaşlarında öleni 1 can 1 kudret ile kaldırıyorlar.Aylardır devam ediyor bu durum.Sürekli uyardık.Gelin şifanızı kasalım 49 olun öyle katılın savaşa dedik.Ama yok inadına milletin damarına basıyorlar.Tüm klan rahatsız bu durumdan.Çaresi nedir bunun ? Nasıl nereye şikayet edeceğiz ? Bir yönetici şu oyuna girip gözlemlese olmaz mı ?

- Hackedbysfenomen
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Re: Arz klanınındaki iki ''edepsiz''
öncelikle merhaba;
öncelikle arkadaşın söyledikleri bazıları doğru bazıları değildir.
bana seni 49 lwl yapalım demissiniz ama bana böyle bir şey demediniz VE BÖYLE BİR durumuda kabul eder gibi bir yanım yok bu oyunda hiç kimseye muhtaç dğeilim kendi charımı kendim kasarım .1 canla kaldırıyorum ve sayın arkadaş 1 canla adam kaldırmamın benim ban yiyiceğimi sanıyor ki burda bir oyun hatası yok
bana seni 49 lwl yapalım demissiniz ama bana böyle bir şey demediniz VE BÖYLE BİR durumuda kabul eder gibi bir yanım yok bu oyunda hiç kimseye muhtaç dğeilim kendi charımı kendim kasarım .1 canla kaldırıyorum ve sayın arkadaş 1 canla adam kaldırmamın benim ban yiyiceğimi sanıyor ki burda bir oyun hatası yok
- nanumeay
- İskele Babası
- Lonca: Türk İntikam Tugayı
Arkadaş lütfen yalan söyleme.Sana gel çarını 49 yapalım diye yalvaranlar dahi oldu.Oyun hatası yok ama toplumu huzursuz ediyorsun yetmez mi ?Hackedbysfenomen yazdı:öncelikle merhaba;

- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Türk intikam tugayı
bunların amacı milleti birbirine düşürmek ölüyorsun 2 kez 1 canda kaldırıyorlar bunları barındırmayacaksın bunlar RUh hastası böyle oyunculara lanet olsun 10 level çar kaynıyor arz kale ölen arzları 1 canda kaldırmak için bide laf atıyorlar hem suçlu hem güçlü 1 canda belki 30 kez kaldırdılar benim karakterlerimi özgüraslan Aşkıxderun bu nasıl oyunculuk adamı sinir hastası eder bunlar bölgeler dolu zaten bide etrafımızda 10 level ŞİFACI rezilliği var bu ne bu nasıl bi oyun sistemi SAKİN sakin oyuna giriyorum sinir küpü olup çıkıyorum böyle bebeler oyunda oldukça milleti birbirine düşürdükçe bu oyundan bi halt olmaz .
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Arkadaşlar 1 Canla canlandıranlara karşı sadece ve sadece kurtuluş oyundan çıkmaktır...10 defa yada 5 defa canlandırırlar kp niz kalmazsa burakırlar akıllıca bi yöntem kp kasmanın...Adındanda belli oluyor adam hacker kafası zehir gibi çalışıyor...Bu yöntemi iyi bulmuş...Bize Tebrik etmek düşüyor, ne kadarda rahatsız edici davranış olsada.
SAYGILAR
SAYGILAR
- CaptainKDRAMT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Bunu bende az yapmadım değil...
Aslında eğlencelide oluyor.
öldüğüne o kadar da çok takılma bence , bırak kaldırsınlar.
Aslında eğlencelide oluyor.
öldüğüne o kadar da çok takılma bence , bırak kaldırsınlar.
Sözler inci'dir,bazen inci'tir.
- DeLiKaN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: H U N
Sayın Gm Arkadaşlar Bu Durumun Farkındamı Bilmiyorum Zaten Emin Önü Sunucusu LodosLarın Daha FazLa Olması NedeniyLe ÇekiLmez Bir Durumda Birde Başımıza 1 CanLa KaLdıran Şifalar Cıktı Bunun AnlayışLı Bir Yanı Daha Fazla Musaba Gösterek Adamda Yok.Gerekeni Siz Yapamıyorsanız En Azından Benim Kendimce Düşündüğüm Bir Şey Var. Şikayet EdiLmiyor EdiLsede Gereken YapıLmıyor Türk PoLisLeri Gibisiniz PatLama Sonrası GeLiyorsunuz İş İşten Geçtikten Sonra.. Bana Göre Bır Kişiyi Yasaklayınca Ne Sana Alısveriş Acacak Ne Grub Atacak Ne Arkadaş Listesıne EklıyebıLırsın Ki Mevcut Bunlar Peki Ozaman En Azından Yasakladığımız Kişinin Bisi Kaldırmasınıda EngeLLerseniz Daha MantıkLı Olmamıs Size Sesleniyorum HataLarı Hileleri Oyuncular Yapıncamı Düzeltmeleriniz Olcak Ne Zaman Lütfen Bu Konuya Bır EL Atın Oyunun Zaten Zevki Yok Derinlerdekinide Kurutmayın...
. . Set By ReaL . .
. . Set By ReaL . .
- DeLiKaN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: H U N
Sayın Gm Arkadaşlar Bu Durumun Farkındamı Bilmiyorum Zaten Emin Önü Sunucusu LodosLarın Daha FazLa Olması NedeniyLe ÇekiLmez Bir HaLde Birde Başımıza 1 CanLa KaLdıran Şifalar CıkInca Çekilmez Bir HaL Aldı Bunun AnlayışLı Bir Yanı Yok Daha Fazla Musaba Gösterecekk Adamda Yok.Gerekeni Siz Yapamıyorsanız En Azından Benim Kendimce Düşündüğüm Bir Şey Var. Şikayet EdiLmiyor EdiLsede Gereken YapıLmıyor Türk PoLisLeri Gibisiniz PatLama Sonrası GeLiyorsunuz İş İşten Geçtikten Sonra.. Bana Göre Bır Kişiyi Yasaklayınca Ne Sana Alısveriş Acacak Ne Grub Atacak Ne Arkadaş Listesıne EklıyebiLeceksin Ki Mevcut Bunlar Peki Ozaman En Azından Yasakladığımız Kişinin Bizi Kaldırmasınıda EngeLLerseniz Daha MantıkLı Olmazmı? Biz Olacağını Düşünüyoruz Yine Doğru Şeyi Yapacağınızdan Şuphem Yok LaKin Biraz Daha İLqi Gösterirseniz Güneş Açar
..Lütfen HataLarı Hileleri Oyuncular Yapınca Düzeltmeyin Fırsat Vermeyin Düzeltemelerinizi Yapın Her Açık Olunca Kapatamaya Gerek Duymayın Ve Lütfen Bu Konuya Bır EL Atın Oyunun Zaten Zevki Yok Derinlerdekinide Kurutmayın...
. . Set By ReaL . .
. . Set By ReaL . .
Merhaba,
Bu kişiler daha önceden de devamlı klana çık gir yapıp mesaj kanalını kirletiyorlardı,demek şimdide bu işe başlamışlar.Bana göre oyunda bile bu kadar gereksiz işleri yapan kişiler gerçek hayatta da boş insanlardır.
Bu kişiler daha önceden de devamlı klana çık gir yapıp mesaj kanalını kirletiyorlardı,demek şimdide bu işe başlamışlar.Bana göre oyunda bile bu kadar gereksiz işleri yapan kişiler gerçek hayatta da boş insanlardır.
- xDabbetularzx
- İskele Babası
- Lonca: Forces Of Darknes
arkadas bu insanlar yüzünden oyundan sogudum yeminle bak ben sövünce suclu oluyorum sonra gm bu ise el atın bu arkadaslara sövsende yüzleri kızarmıyor arkadaslarınında dedigi gibi oyunun saten 1 zevki yok zamn zamn azda olsa giriyoruz ondada zevkimizi kacırmayın
D@88E