İsyanım var.. Moralim bozuk...
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
İsyanım var.. Moralim bozuk...
Arkadaşlar
IKV oyununun konsepti benzeri oyunlarla aynı ama oynanışı ve hikayesi farklı, milli bir oyun ve Osmanlı öğeleri içeriyor. Yani içimizden bizden bir oyun diye lanse edildi. Hepimizde beğendik oynuyoruz. Oyunda geçen yaratıkların çoğu dede korkut hikayelerinden alınma, eski Türk masal kahramanları. Ayrıca silahlara ve giysilere ismini veren şahsiyetler de zamanında gerçekten yaşanmış eski Osmanlı silah ustaları ve usta terziler.
Oyunda bulunan otlara gelince; oyundaki çoğu ot bizim koca karı ilacı dediğimiz şifalı karışımlarda kullanılan gerçek bitkilerden seçilmiş. Örneğin ökse otunun zihin açıcı özelliği bulunduğunu eskilerimiz yaşlılarımız bildiği için bu otu kaynatıp çay şeklinde içerlermiş. Oyunda da çoğu kudret iksirinin yapımında ökse otu kullanılıyor. Oyun bu özelliği bakımından çok hoşuma gidiyor ve takdir ediyorum. Madenler de öyle; topaz ve obsidyen (lav camı yada volkan camı) madenlerinin insanlar üzerinde rahatlatma etkisi olduğu biliniyor. Bunlar da kudret iksirlerinde vazgeçilmez. Oyunda hikaye ve materyal ayrıntılarına bu kadar özen gösterilmesini çok tebrik ediyorum. Gerçekten zor ve uzun bir çalışma gerektiriyor.
Gelelim asıl meseleye... Oyun gitgide Knight Online vb oyunlar gibi olmaya başladı. O bildiğimiz ünlü oyunlardaki eşya parlamaları, gerçek parayla satın alınan materyaller, oyundaki eski dostluk ve işbirlikçi havanın yerini hırs ve düşmancıl bir atmosferin kaplaması ( böyle olunca herkes daha fazla para harcıyor birbirini geçmek için ) oyunu bozdu diyebilirim.
İyi para kazandığını tahmin ettiğim Sobee şirketi neden yatırımlarını oyunu geliştirme yönünde harcamıyor. Bizler sabahlara kadar sevdiğimiz için takılıyoruz bu oyunda. Akşamın 9undan sabahın11ine kadar neden oyundayım sürekli. Bizim sizlere yaptığımız bu kadar desteği neden gözardı ediyosunuz? Her gece 2den sabah güncellemesi gelene kadar "lag" ile uğraşıyoruz. Daha hızlı bisteme geçilemiyor mu? Bu kadarda fakir değildir bu şirket.
Bünyenize bikaç iyi grafik tasarımcısı alsanız, şu grafikleri bir elden geçirseniz, hataları düzeltseniz. Özellikle şu grup bölgesi denilen, oyunda edinilmiş arkadaşlıkları ayıran bölen sistemi bi restore etseniz çok güzel olur.
Geziniyorum Eminönü bölgesinde. Bakıyorum 1 level bi karakter. Konuşuyorum adamla. Sen kimsin diyor bana. Bu benim 5. çarım. Adam Kadim Hidra Pençesi için yeni karakter açıp onu kasıyor. Bende bir günde 4 tane karakter kastım 12-30 level arası. Altın çekeyimde saf çıkarsa satarım diye.
Bumuydu bu oyunun mantığı. Bumuydu diğerlerinden ayıran özellik. Ejder üretemedik diye arkadaş grubumuz dağılıyor. Sığınaklara alınmıyoruz. Mecburen bu da insanları çıkarcılığa itiyor. 2 parça item düşer diye adam bölgeye girmek için binbir yalakalık peşinde.
Anlıycağınız oyun çok bozuldu. Yazının hepsini okuduysanız siz de bana hak verirsiniz. Teşekkürler.

- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: İsyanım var.. Moralim bozuk...
Hklsn krdsm ne diyim
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
Ağzına sağlık 1 ve 2 parağraf darbe niteliğinde birileri tarafından anlaşılırsa İkv komple level atlar...

-
Silent81
- Acemi Savaşçı

- Lonca: AyYıldızTim
Grup Bölgeleri Hakkında
Arkadaşlar öncelikle herkesi saygıyla selamlıyorum. Değineceğim konu şu;
Grup bölgelerine alan arkadaşlar,bölüm sonuna geldiğimizde (Örneğin Kenanda enerjisi yüzde 1 falan kalınca) bizi gruptan atıyolar.Bununla ilgili bir çalışma yapılamaz mı? Bu kişilere grup bölgelerine girememe gibi cezalar verlimez mi? Merak ediyorum.Herkese iyi çalışmalar dilerim...
Grup bölgelerine alan arkadaşlar,bölüm sonuna geldiğimizde (Örneğin Kenanda enerjisi yüzde 1 falan kalınca) bizi gruptan atıyolar.Bununla ilgili bir çalışma yapılamaz mı? Bu kişilere grup bölgelerine girememe gibi cezalar verlimez mi? Merak ediyorum.Herkese iyi çalışmalar dilerim...
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

Re: Grup Bölgeleri Hakkında
Silent81 yazdı:Arkadaşlar öncelikle herkesi saygıyla selamlıyorum. Değineceğim konu şu;
O şahsiyetsizliği bana da yaptılar. Ne o bana Nucleus yüzük düşmemiş daha, adam bana düşmesinde kendine düşsün diye gruptan atıyor. Böyle bi davranışı haklı gösterecek hiçbirşey olamaz. Oyun zevki diye birşey kalmamış. Bencillik alıp başını yürümüş. Karaktersiz herifler. Bi düzenleme gelse iyi olur. Gruptan biri atılırsa grup direkt dağılsın mesela mısır çarşısına çıksın.

Haklısın kardeşimde çok yanlışın var bir oyunda önemli olan zevk veren
1.Klandır eğer arkadaş ortamı istiyorsan arkadaşlarınla klan kur yani rekabetin olması arkadaşlarından ayrılacağın anlamına gelmez birleşin arkadaşlarınızda beraber ezin milleti rekabet neymiş gösterin
2.PVP , Rekabet bir oyunu oyun yapan temel unsurlar bunlardır oyunda silah geliştirme,yetenek geliştirme , gelişmiş yetenek efekleri , gelişmiş oynayış , statü sistemi , klan savaşı sistemi , arena sistemi , lonca eşyası sistemi , pet sistemi , + basma sistemi (TL ile değil) , özellik taşı sistemi ve benzeri şeyler zaten oyunu oyun yapan birinci oyuncuyla ikinci oyuncuyu ayıran birşeydir ama ikv de bu özellikler olmadığı için herkez oyuna kötü diyor hele arayüz hele oturma biçimi pat diye oturulurmu ya.Bu dediğin özellikler kimin asıl güçlü olduğunu gösterir ve oyunda havan olur inan full dizili 3 çarımda var hiçbir zevk alamıyorum oyundan hiçkimseye güç gösterisi yapıp hava atamıyorum sorun ne peki emek verenle vermeyenin eşit olması sonucun hep aynı yola çıkması bu nasıl akıldırki gidip ÇT itemlerinin hepsini aynı özellik yaparsınız şansına rasgele özellik versin ateş 150 çıksın ateş 130 olan çıksın ateş kritik ateş büyü kritik max savunma max saldırı çıksınki oyuncular arasındaki hem denge sağlansın hem kim güçlü kim değil belli olsun Diğer oyunlara baktığımda hep yüksek level çarım olmasını istemişimdir çünkü bir ünün olur havan olur ancak bu oyunda böyle bir his yokki 2 güne 49 oluyorsun ee napıcaksın bu oyun gelişmediği pvp sistemi gelişmediği sürece Günlük Aktif 1000 Kişiyi Geçmez.700 Bin kayıtlı olabilir ancak bütün sunuculardaki aktif kişileri toplarsak anca 1000 kişi çıkar acilen bu sorunu çözmeleri gerekli.
Gereksiz Yorum Atıcak Kişiler Kesinlikle Cevap vermesin
1.Klandır eğer arkadaş ortamı istiyorsan arkadaşlarınla klan kur yani rekabetin olması arkadaşlarından ayrılacağın anlamına gelmez birleşin arkadaşlarınızda beraber ezin milleti rekabet neymiş gösterin
2.PVP , Rekabet bir oyunu oyun yapan temel unsurlar bunlardır oyunda silah geliştirme,yetenek geliştirme , gelişmiş yetenek efekleri , gelişmiş oynayış , statü sistemi , klan savaşı sistemi , arena sistemi , lonca eşyası sistemi , pet sistemi , + basma sistemi (TL ile değil) , özellik taşı sistemi ve benzeri şeyler zaten oyunu oyun yapan birinci oyuncuyla ikinci oyuncuyu ayıran birşeydir ama ikv de bu özellikler olmadığı için herkez oyuna kötü diyor hele arayüz hele oturma biçimi pat diye oturulurmu ya.Bu dediğin özellikler kimin asıl güçlü olduğunu gösterir ve oyunda havan olur inan full dizili 3 çarımda var hiçbir zevk alamıyorum oyundan hiçkimseye güç gösterisi yapıp hava atamıyorum sorun ne peki emek verenle vermeyenin eşit olması sonucun hep aynı yola çıkması bu nasıl akıldırki gidip ÇT itemlerinin hepsini aynı özellik yaparsınız şansına rasgele özellik versin ateş 150 çıksın ateş 130 olan çıksın ateş kritik ateş büyü kritik max savunma max saldırı çıksınki oyuncular arasındaki hem denge sağlansın hem kim güçlü kim değil belli olsun Diğer oyunlara baktığımda hep yüksek level çarım olmasını istemişimdir çünkü bir ünün olur havan olur ancak bu oyunda böyle bir his yokki 2 güne 49 oluyorsun ee napıcaksın bu oyun gelişmediği pvp sistemi gelişmediği sürece Günlük Aktif 1000 Kişiyi Geçmez.700 Bin kayıtlı olabilir ancak bütün sunuculardaki aktif kişileri toplarsak anca 1000 kişi çıkar acilen bu sorunu çözmeleri gerekli.
Gereksiz Yorum Atıcak Kişiler Kesinlikle Cevap vermesin
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dost Kervanı
çok haklısın kardeşim ikv bu oyuna büyük bir miktar para yatırmadı zaten diğer oyunlara kıyasla çok az denicek bir para
buyüzden oyunda hatalar ve lag var kazandığı parayı oyunu geliştirmek için harcasa iyi olurdu gerçekten :idea:
buyüzden oyunda hatalar ve lag var kazandığı parayı oyunu geliştirmek için harcasa iyi olurdu gerçekten :idea:

İmza:GWYNBLEIDD
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

Herkesin üstü dzili şimdi. Lonca açsan vs atsan da bi süre sonra zevk vermez. Oyunun en iyi adamının üstü sözgelimi Kıyamet dizili olsun. O adamdan yüzlerce var

Kendi kendinle çelişkiye düşüyorsun diyorsunki oyunun amacı ün yapmak hava yapmak değil diyorsun üstüne birde herkes full + dull dizili olacak ne anladım diyorsun zaten diğerlerinden farklı olmanın amacı ün yapmak hava yapmak aslında sen ün yapmak hava atmak istemiyorsan seni rahatsız etmemesi gerekir herkezin eşit olması aslında oyun baştan bitmiş şuan düzelmesi için oyunu sıfırlamaları düzgün bir şekle sokmaları gerekir.Zaten sadece ün yapmak hava yapmak demiyorum arkadaşlıkda önemli dedim klan kurun arkadaşlarınızla öyle ün hava yapın hem arkadaşlık olur hem ün havaSmokyPAUK yazdı:
Herkesin üstü dzili şimdi. Lonca açsan vs atsan da bi süre sonra zevk vermez. Oyunun en iyi adamının üstü sözgelimi Kıyamet dizili olsun. O adamdan yüzlerce varSonuçta dediklerimde bi yanlışlık görmüyorum. Oyunun amacı ün yapmak, hava atmak diyorsun. Sen öyle zevk alıyorsan o ayrı konu. O zevk meselesi ama amaç değil. Oyunun amacı iyi bir çar dizmek (şuan öyle) olmamalı. Çünkü zaten yeni genişleme yakın zamanda gelmeyeceğie göre. Yakında herkesi aynı tiple göreceğiz. Herkesin üstü full+full dizili olacak. Ne anladım ondan sonra ben oyundan