Blok kaldırımı .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Marksmen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Blok kaldırımı .

Mesaj gönderen Marksmen »

14.01.2011 tarihinde yediğim bloğu en sonunda açtırabildim ( ! ) . Desteğe o günden beri mesaj atıyorum sabırla bekliyorum en son 29.09.2012 19:36:54 tarihin de mesajı attım ve dün cevabı geldi sağ olsunlar ( ! ) . Verdikleri cevap ;

Merhaba,

Öncelikle bir hata nedeniyle başvurunuza geri dönüşte yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz. Başvurunuz üzerine yapılan incelemede fsfsafassafsa@dasdasdfasfs hesabınızda yer alan cezanın kaldırılması kararına varılmıştır.

Bilgilerinize sunar, iyi eğlenceler dileriz.

İyi güzel de sizde biliyorsunuz boşuna ban atıldığını . Tamam yine iyi güzel de karakterin içini boşaltmak nedir ya ? Ben onu merak ediyorum .
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Blok kaldırımı .

Mesaj gönderen Lahkesis »

Sevgili Marksmen,

Hızlı destek forumlarımız üzerinden saat 00:31'de açmış olduğunuz konuyu bizzat cevaplayarak, ilgili birime başvurmanızı söylemiştim. Doğru destek alabilmek için, doğru birime başvurmalısınız. Tekrar belirtiyorum; üyeliğinizle ilgili bu durumu Destek Formu'nu kullanarak bildirim tipini "Üyelik Sorunları" olarak belirledikten sonra başvuru yapınız. Forumlarımız üzerinden bu tip konularla ilgili destek veremiyor, ilgili birimlere de buradan açılan konularla ilgili yaptırım sağlayamıyoruz.

İrtibat kurmanız gereken tek birimin İletişim/Destek platformu olduğunu tekrar tekrar hatırlatmak ister, bu sorunla ilgili konular açmaya devam etmemenizi istirham ederim.

Teşekkürler.
Marksmen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Re: Blok kaldırımı .

Mesaj gönderen Marksmen »

Konu kilitlenebilir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön