NASIL GİYİNEYİM ? HANGİ YETENEKLERİ KULLANAYIM?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Katyusha
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

NASIL GİYİNEYİM ? HANGİ YETENEKLERİ KULLANAYIM?

Mesaj gönderen Katyusha »

Resim

Arkadaşlar herkese iyi oyunlar. oyuna ara vermiştim yeniden başladım 49 oldum. Param yok. İtem alamayacağım. Kasamda ve üzerimde ne var ne yok hepsi fotoğraflarda görülüyor. Sizce yeraltında kara cin kesip para kazanmak için bunlardan hangilerini giyeyim, bu giysilere göre ve cinlere göre nasıl bir yetenek dizilimi gerçekleştireyim ve dirençlerimide nasıl dağıtayım.Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

( Forumda biçok yetenek dizilimi ile ilgili konu var kusura bakmayın bende açıyorum. Karacinlerin zırhı yoktur fiziksel işlerini görür yazmışlar biyerde ; üzerim buz elektrik diziliyken fizikseli 15 yapsam ne olur saçmamı olur :) )
Not: Önerilerinizi sadece kara cinlere yönelik olarak yaparsanız minnetkar kalırım.

Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Re: NASIL GİYİNEYİM ? HANGİ YETENEKLERİ KULLANAYIM?

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Fizikle karacinleri kesmekte zorlanırsın. Elektrik buz ol direnç kırmanıda 15 yap daha rahat kesersin. Azat cevriye kolye yüzük bilge cevriye eldiven, nitro ruh ceket, bilge pantolon, bilge asa ve doğru akım ayağı giy
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Katyusha
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Katyusha »

Teşekkürler. Dediğini hemen uygulıycam.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

VBMaSTeR yazdı:Fizikle karacinleri kesmekte zorlanırsın. Elektrik buz ol direnç kırmanıda 15 yap daha rahat kesersin. Azat cevriye kolye yüzük bilge cevriye eldiven, nitro ruh ceket, bilge pantolon, bilge asa ve doğru akım ayağı giy
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

“Büyücü” sayfasına dön