Bu nedir ya ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HIStory
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bu nedir ya ?

Mesaj gönderen HIStory »

Yaklaşık 2 aydır oyuna girmiyorum. Bugün bir uğrayayım dedim. Şifacımla savaşçı kesiyorum herkes küfürbaz olmuş. Metin 2 vs. diğer oyunlardan beter olmuş. İnsanın zoruna gidiyor ya. Adam ana bacı sövüyor yasaklıyor oyundan çıkıyor. Yönetim çok sevdiğimiz oyundan iyice soğutmayı başardınız. Oyununuzla azcık ilgilenseniz çok daha güzel olacak. Ufacık çocuklar yaşını bilmedikleri adamlara etmedikleri küfrü bırakmıyorlar. Ayıptır ya. Adamın hiçbir halttan haberi yok ana bacı sövüyor. Yapacağınız çok bir şey de yok biliyorum ama en azından cezalar caydırıcı olsun. En fazla 3 gün susturma alırım deyip devam ediyorlar. Lütfen küfür için gönderilen şikayetlere daha caydırıcı ceza uygulayın. Şimdiden teşekkür ederim..
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Re: Bu nedir ya ?

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

HIStory yazdı:Yaklaşık 2 aydır oyuna girmiyorum. Bugün bir uğrayayım dedim. Şifacımla savaşçı kesiyorum herkes küfürbaz olmuş. Metin 2 vs. diğer oyunlardan beter olmuş. İnsanın zoruna gidiyor ya. Adam ana bacı sövüyor yasaklıyor oyundan çıkıyor. Yönetim çok sevdiğimiz oyundan iyice soğutmayı başardınız. Oyununuzla azcık ilgilenseniz çok daha güzel olacak. Ufacık çocuklar yaşını bilmedikleri adamlara etmedikleri küfrü bırakmıyorlar. Ayıptır ya. Adamın hiçbir halttan haberi yok ana bacı sövüyor. Yapacağınız çok bir şey de yok biliyorum ama en azından cezalar caydırıcı olsun. En fazla 3 gün susturma alırım deyip devam ediyorlar. Lütfen küfür için gönderilen şikayetlere daha caydırıcı ceza uygulayın. Şimdiden teşekkür ederim..
Evet ne yazık ki bahsettiğiniz gibi oyunda seviyesi düşük insanlarda bulunuyor.Ancak şu "En fazla 3 gün susturma alırım deyip devam ediyorlar. " cümlesine biraz takıldım.Bildiğim kadarıyla oyunda eğer kural dışı bir şey yaparsanız bunu her tekrarladığınızda cezanız katlanarak artıyor.Yani bir oyuncu sürekli birilerine küfür ettiğinde sadece 3 günlük susturma cezası almıyor.Bu ceza 3 - 5 - 7 - 14 - 21 vs.. gibi katlanarak gidiyor.

İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
HIStory
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HIStory »

Yok orada ilk küfürden bahsetmiştim ben. Nasılsa ilki 3 gün ben buna söveyim 3 gün girmem oyuna sonra yine kafama göre takılırım mantığında oynuyorlar. En olmada başka hesaplarıyla küfür edebiliyorlar. Nasıl engellenebilir bilmiyorum fakat bir sinir ile açtım konuyu gerçekten zoruma gitti. İyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

HIStory yazdı:Yok orada ilk küfürden bahsetmiştim ben. Nasılsa ilki 3 gün ben buna söveyim 3 gün girmem oyuna sonra yine kafama göre takılırım mantığında oynuyorlar. En olmada başka hesaplarıyla küfür edebiliyorlar. Nasıl engellenebilir bilmiyorum fakat bir sinir ile açtım konuyu gerçekten zoruma gitti. İyi forumlar..

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum çünkü benimde başıma sık sık geliyor.Yasaklılara ekleyip Şikayet Et butonuna basamaktan başka çare yok gibi görünüyor :) Senin aklına caydırıcı başka bir şeyler gelirse öneri olarak yollayabilirsin. ;)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

Bazı insanlar kullandıkları kelimelerin anlamlarını dahi bilmeden ağızlarına geleni sayıyorlar.
Şikayet etmekten başka yapabileceğimiz tek bir şey varsa oda diğerlerine örnek olmaya çalışmak eğer bir nebze bir şey kapapildilerse ne mutlu bize ama onu bile alamadılarsa yazıklar olsun.
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sshinobi »

xFahrenheitx yazdı:
HIStory yazdı:Yok orada ilk küfürden bahsetmiştim ben. Nasılsa ilki 3 gün ben buna söveyim 3 gün girmem oyuna sonra yine kafama göre takılırım mantığında oynuyorlar. En olmada başka hesaplarıyla küfür edebiliyorlar. Nasıl engellenebilir bilmiyorum fakat bir sinir ile açtım konuyu gerçekten zoruma gitti. İyi forumlar..

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum çünkü benimde başıma sık sık geliyor.Yasaklılara ekleyip Şikayet Et butonuna basamaktan başka çare yok gibi görünüyor :) Senin aklına caydırıcı başka bir şeyler gelirse öneri olarak yollayabilirsin. ;)

Para cezası, daha pahalı örs ücreti, eşyalarından birine el koyma çok yerinde yöntemlerdir bana göre.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Ne yzkki
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim