İtem Düşleri Hk.
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
Re: İtem Düşleri Hk.
Valla kendin artırıcı alsan sığınak migrat vermez kolye yüzük yönetimin bedava hediye verdiği artırıclar işe yarıyor ben tek çantatan alter kolye yüzük Nucleus kolye aldım ohaa dedi guruptakiler aynıları vardı ama o zaman dedim ulan kendimiz yüklüyoz düşmüyor bedava artırıcı veriyorlar yağıyor item
o yüzden eminönünde artırıcı hediye oldugu zaman sıgınakalr falan doluyor
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ruhsuz Beden
Evet bunuda duydum abi millet item düşürmek için artık ne tür teori çıkaracağını şaşırdıIDyBKaTLiaMI yazdı:Junondada once cente gtmedn sag tarafı kesersn zırh dusuomus die duydum adamlar ucmusZoo56 yazdı:IDyBKaTLiaMI yazdı:bu konu hakkında bnde ck sey grdm
İtem düşürmek için öyle çok teoriler duydum kiMesele Gaffar atarken ilk semiha yolunu kesersen sonra stu Gaffar'dan asa atıyormuş
AYDIN ERDOĞAN
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda

T H E elveda
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

Evvel yazdı:Valla kendin artırıcı alsan sığınak migrat vermez kolye yüzük yönetimin bedava hediye verdiği artırıclar işe yarıyor ben tek çantatan alter kolye yüzük Nucleus kolye aldım ohaa dedi guruptakiler aynıları vardı ama o zaman dedim ulan kendimiz yüklüyoz düşmüyor bedava artırıcı veriyorlar yağıyor itemo yüzden eminönünde artırıcı hediye oldugu zaman sıgınakalr falan doluyor
Biraz bakılınca öyle
AYDIN ERDOĞAN

T H E elveda

T H E elveda
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Tabi oyuna cocuklarda bşlynca ...Zoo56 yazdı:Evet bunuda duydum abi millet item düşürmek için artık ne tür teori çıkaracağını şaşırdıIDyBKaTLiaMI yazdı:Junondada once cente gtmedn sag tarafı kesersn zırh dusuomus die duydum adamlar ucmusZoo56 yazdı:IDyBKaTLiaMI yazdı:bu konu hakkında bnde ck sey grdm
İtem düşürmek için öyle çok teoriler duydum kiMesele Gaffar atarken ilk semiha yolunu kesersen sonra stu Gaffar'dan asa atıyormuş
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

Akşam uyuduklarında dinledikleri hikayeleri burda teorileştiriyorlarIDyBKaTLiaMI yazdı:Tabi oyuna cocuklarda bşlynca ...Zoo56 yazdı:Evet bunuda duydum abi millet item düşürmek için artık ne tür teori çıkaracağını şaşırdıIDyBKaTLiaMI yazdı:Junondada once cente gtmedn sag tarafı kesersn zırh dusuomus die duydum adamlar ucmusZoo56 yazdı:IDyBKaTLiaMI yazdı:bu konu hakkında bnde ck sey grdm
AYDIN ERDOĞAN

T H E elveda

T H E elveda
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Arkadaşlar (Yanılma payıma dayanarak söylüyorum) GB'lerde item dropları, İçeri girerken "loading" ekranında yazılıyor diye biliyorum. İçeriye girdiğimiz andan itibaren bunu değiştiremeyiz.
Yani abdest falan alacak olan girmeden önce alsın, girdikten sonra bi faydası yok
Yani abdest falan alacak olan girmeden önce alsın, girdikten sonra bi faydası yok
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
oyunu oyniyan işsizlerdensen allah kurtarsınZoo56 yazdı:ForumunMessisi yazdı:dinsel şeyleri saçma sapan bi oyuna katıyoruz ya türk oldugumuz burdan belli
Dinsel bir konuyu kötü amaçla kullandığımı göremiyorum arkadaşım. İyi oyunlar keyifli forumlar
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Gölge Haramileri
Masal teorisi mesela düşünen keloglan..
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

- physX
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
Bir arkadaş bütün çantayı madalyayla doldurup giriyordu bir gün birlikte girdik o her zaman ki gibi madalya, bense öyle bodoslama girdim, bir çantada alternatör kolye ve yüzük çektim.
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

BeSGiDeRiM yazdı:Arkadaşlar (Yanılma payıma dayanarak söylüyorum) GB'lerde item dropları, İçeri girerken "loading" ekranında yazılıyor diye biliyorum. İçeriye girdiğimiz andan itibaren bunu değiştiremeyiz.
Bende bunu ilk defa duyuyorum eğer yanılmıyorsanız. Eğer öyleyse eğer item düşücek biri bir ara orda düşerse birine geçiyormu şansı yada tekrar onda mıdır bu çelişiyor
AYDIN ERDOĞAN

T H E elveda

T H E elveda