Bu oyunu 5 senedir oynuyorum hiçbir yöneticinin veya etkinlikçinin faydasını görmedim. HA bi ara bi gm gece 2 de geldi dinledi sıkıntılarımızı ama sonrasında düzelmedi lafta kaldı. Destek takımına gelince ne zmn forumdan bişey yazsam yada desteğe mail atsam. Bekleyin sabredin yada bi yerden kopyala yapıştır. Yok böyle olursa böyle olur. Yani onları bizde biliyoruz ama sizden çözüm istiyoruz.
Diyeceğim şudur ki İKV de görevli olanlar bence bi faydası yok tek yaptığınız para kazanmak oyuncuların sorununu dinlemeyi bilmek ve yrd etmek. Oyunda görevini yapan tek REHBERLER bence hepsini tebrik ediyorum.Diğerleri amacı para olanlar sizde rehberler gibi keşke görev aşkıyla tutuşsanız. Ama eş.. altın semer vursan gene ....r.
İKV de görevli olmak
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İKV de görevli olmak
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Re: İKV de görevli olmak
Paylaşım için teşekkürler!

- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Takdiriniz için teşekkür ediyorum fakat bu görüşünüze katılmıyorum.
Bildiğiniz üzere İKV Destek Ekibi' de bizim gibi kişilerden oluşmakta. Yani çoğu görevlinin geçimini sağlayacağı bir evi, masraflarını karşılayacağı ve zamanını birlikte geçireceği bir çocuğu ve daha rahat yaşam sürdürebilmesi için bir işi var.
Bu nedenle sadece belirli aralıklarla online olabiliyorlar. Bu zaman içersinde de oyuna girmeyip sizlerin maillerini, şikayetlerinizi, sorularınızı cevaplıyorlar. Bu nedenle oyuna girecek vakitleri de çok azalıyor.
Çoğu zaman İKV'yi diğer Online Oyunlar ile karşılaştırıyorlar fakat, Türk yapımı olan İKV'nin desteği, çoğu oyunda yok. Hatta çoğu online oyunda (istisnalar dışında) şikayetlerinizi belirteceğiniz sorumlular ile doğrudan iletişime geçme gibi bir kolaylık da yok.
Ben (hele ki son dönemlerde) birçok karakterimi yitirdim, eşyalarımda sorunlar ortaya çıktı fakat sürekli bir çözüm bulundu. Çünkü sabrettim. (Yanlış anlaşılmasın burada rehberlikle ilgili hiçbir şey söz konusu değildir).
Ve mesajıma İKV Destek Takımının Rehberinden, Yöneticisine kadar hepsinin gönüllü çalıştığını belirterek son veriyorum.
Her zaman, her türlü sorunlarınıza yardımcı olabilirim.
İyi forumlar.
Bildiğiniz üzere İKV Destek Ekibi' de bizim gibi kişilerden oluşmakta. Yani çoğu görevlinin geçimini sağlayacağı bir evi, masraflarını karşılayacağı ve zamanını birlikte geçireceği bir çocuğu ve daha rahat yaşam sürdürebilmesi için bir işi var.
Bu nedenle sadece belirli aralıklarla online olabiliyorlar. Bu zaman içersinde de oyuna girmeyip sizlerin maillerini, şikayetlerinizi, sorularınızı cevaplıyorlar. Bu nedenle oyuna girecek vakitleri de çok azalıyor.
Çoğu zaman İKV'yi diğer Online Oyunlar ile karşılaştırıyorlar fakat, Türk yapımı olan İKV'nin desteği, çoğu oyunda yok. Hatta çoğu online oyunda (istisnalar dışında) şikayetlerinizi belirteceğiniz sorumlular ile doğrudan iletişime geçme gibi bir kolaylık da yok.
Ben (hele ki son dönemlerde) birçok karakterimi yitirdim, eşyalarımda sorunlar ortaya çıktı fakat sürekli bir çözüm bulundu. Çünkü sabrettim. (Yanlış anlaşılmasın burada rehberlikle ilgili hiçbir şey söz konusu değildir).
Ve mesajıma İKV Destek Takımının Rehberinden, Yöneticisine kadar hepsinin gönüllü çalıştığını belirterek son veriyorum.
Her zaman, her türlü sorunlarınıza yardımcı olabilirim.
İyi forumlar.
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
Dediğinizde haklısnız çocuğunuz var aileniz var işiniz var. Ama bu oyuncuları aksatmak anlamına gelmez. O kadar para aldınız ve bence hakkını tam veremiyorsunuz. Madem yapamıcaksınız bırakın işi yapanlar yapsın. Yaptığınız bi nevi kul hakkı işiniz varken bu oyundan para kaldırmak. Haa para alıyorsunuz madem işi ehliyle yapın. Ben bi faydanızı gerçekten göremedim. Ne sorarsak hepsi lafta kaldı.
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
Madem bu sizin asıl işiniz değil milletten o kadar fazla para almayın. Bi nevi buda iş sizin için karşılığında bazılarınız para alıyor.
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı
SedaT03 yazdı:Madem bu sizin asıl işiniz değil milletten o kadar fazla para almayın. Bi nevi buda iş sizin için karşılığında bazılarınız para alıyor.
O kadar para almayın demişsin.
Ne kadar aldıklarını biliyor musun da böyle sözcükler kullanıyosun.Biliyosan net bi rakamı bana söyle senden özür dilerim ama bilmediğim şeyler hakkında fazla yorum yapmamanı öneririm.
Paylaşım için teşekkürler!

- Rehber kimliğimi bir tarafa bırakarak...
Fuar ve buluşmalar düzenleniyor, sıcak bir ortam sağlanıyor oyuncularla ki çok güzel bir şey.
Bizlere faydası dokunmayan bir Destek Takımı'ndan bahsetmişsin, emin ol ki bu takım içerisindeki
emek veren gönüllüler olmasaydı düzgün bir oyun ortamı da oluşmazdı. Para konusuna da değinenler var,
"para her şey değildir" gibi edebiyat yapmaya gerek yok; İKV Destek Takımı, Game Master'ından Forum Denetmeni'ne, Etkinlikçi'sinden Rehber'ine kadar gönüllü çalışan oyunculardan oluşmakta.
Şikayetlerini Destek İletişim Formu'ndan da iletebilirsin. Her ne kadar kopyala-yapıştır cevaplar verildiğini düşünsen de emin ol fikir ve görüşlerin değerlendirmeye alınacaktır. Sorunsuz bir yönetim yoktur diyemeyiz, şikayetlerle bir yerlere gelineceğini unutmayalım.
Sevgiler..
2009-2013
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşım net rakamı bilmiyorum sana şunu dicem. Bak ben bu oyuna 1 milyara yakın ytırdım para keza ben gibi niceleri var. Ne kadar aldıklarını bilmem tek dediğim bu kadar akçe kutu nereye gidiyor bana söyler misin. Buraya gidiyor de bende sana hak vereyim.
Diğer arkadaşım evet dediğim gibi adamlar toplanıyor bişeyler yapıyor ilgileniyor eyw. Ama bu toplanmaktaki amaç bence para sıkıntısı. Ben kendi açımdan konuşayım bu oyuna dediğim gibi 5 sene oldu başlayalı ama ne yazık ki bi yönetici yada destek cıkıpta evet arkadaşlar haklısnız demedi. Sadece dinledir dinledirler gitiler. Mesela bu lag sorunu hala çözüldü mü hayır. Ve oyun bu kadar para gözlü değildi eskiden. Şimdi herşey para oyunda. Ve oyuncu sayısını gün geçtikçe kaybediyorlar bu para ve ilgizilikten dolayı.
Diğer arkadaşım evet dediğim gibi adamlar toplanıyor bişeyler yapıyor ilgileniyor eyw. Ama bu toplanmaktaki amaç bence para sıkıntısı. Ben kendi açımdan konuşayım bu oyuna dediğim gibi 5 sene oldu başlayalı ama ne yazık ki bi yönetici yada destek cıkıpta evet arkadaşlar haklısnız demedi. Sadece dinledir dinledirler gitiler. Mesela bu lag sorunu hala çözüldü mü hayır. Ve oyun bu kadar para gözlü değildi eskiden. Şimdi herşey para oyunda. Ve oyuncu sayısını gün geçtikçe kaybediyorlar bu para ve ilgizilikten dolayı.
Emin ol sana hak veriyorum, eskiden olan her şey gerçekten daha güzeldi.SedaT03 yazdı:Ve oyun bu kadar para gözlü değildi eskiden. Şimdi herşey para oyunda. Ve oyuncu sayısını gün geçtikçe kaybediyorlar bu para ve ilgizilikten dolayı.
İKV kurulduktan sonra, uzun yıllar sadece Plus Paket ile geçimini sağlamaya ve buna rağmen son sürat gelişmeye devam etti. Bu gelişim sürecinde kendine yüzbinlerce oyuncu topladı, büyüdükçe büyüdü. Türk oyununun, İKV'nin bir yerlere gelebilmesi için daha fazla para elbette gerekliydi. Bunun için 2011 yılında gelişime katkı sağlayacak Dükkan hizmete girdi.
2009-2013